Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gxyb
aktív tag
Nem csak a túlmelegedés miatt kapcsol ám ki hanem akkor is ha nem használod, hogy energiát takarítson meg.
-
törölt tag
Csak nekem kapcsol ki magátol egy idö után vagy az ujj modelleknél már igy van?
csak nálam csinálja ha tesztelem a hangkártyával a hangfalakat csakk akkor szól mind ha nem kapcsolom be azt az 5.1 4.1 2.1 et s ha igen csak a jobb bal szol elöl.Optikain nekem nincs hang ,kelll látni az optikai kábel végén villogo fényt ha müködik?
Re mélem megnézi valaki köszi? -
JasL
őstag
Mennyi lenne kompletten a cucc? 3(alkatrész)+5(szállítás)=8e? Logitech Magyarországot ügyfélszolgálatot kérdezted? Mert elküldhetnéd javításra nekik, ha még garanciális, akkor a futár garanciában vinné, és ugye megállapítanák, hogy nem javítható, mert törött, és kifizettetnék veled egy új hátlap árát. Legalábbis én ezt gondolom.
-
Kiskopika
senior tag
Mar kerdeztem mashol is, de ott nem jott valasz, hat itt, ez a topic jobban porog!
Toshiba l650-148 latop hdmi csatlakozojabol szeretnek 5.1 et (dolby, dts) hangot kicsikarni, hogy a tv optikai csatijan keresztul tovabb adjam a hangszoronak. De az istenert nem jon ossze, a tv csak pcm hangnak ismeri fel barmit allitgatok rajta.
Sima intel hd videokari van benne, a hang pedig contex, vagy realtek de inkabb realtek. Frissebb drivert sehol se talalok.
Help me pls! -
aram01
nagyúr
srácok leejtettem a távot az elemtartó takarójának letört mindkét füle az egyik oldalon, lehet ilyet venni hozzá?
(apróra már felraktam) -
törölt tag
volt má r valaki akinek elromlott?
-
törölt tag
Hello
Én egy xonar d2xel szeretném használni mire kösem rá? meken konvertál meiken nem?
köszi
-
JasL
őstag
Én is optikaira szavazok. Szerintem nálad valami nagyon félre van konfiguralva. A kommentátor hang valószínűleg azért halk, mert a jatek valós 5.1-et generál es az a sztereó csatorna amit mindenhol hallasz, csak áthallja a 3D miatt a kommentátort.
Optikait nehéz elb*szni. Radugod, spdif kimenetet kérsz gépen azt csá.
-
bisiz
aktív tag
Igen, most rendeltem optikai kábelt, bár nem kifejezetten ezért, hanem mert úgy szebben szól állítólag.

De ha az 5.1-et is visszahozza, akkor nem fogok ellenkezni.
Csak azt gondolnám, hogy így is jónak kellene lennie.
Az előző hangfalam egyébként működött 5.1-ben ugyanezzel a driverrel, szóval idegesítő azért.
Játékban(PES14) nincsen kommentátor hang, mármint van, csak olyan halk, hogy alig hallani belőle valamit, míg a közönség ordít. Mintha az első hangfalak lennének a hátsók és fordítva. Pedig jól van összedugva. -
bisiz
aktív tag
Asus weblapjáról leszedtem a legfrissebbet, most pedig az abszolút legfrissebbel próbálkoztam.

Érdekes egyébként, hogyha zenét hallgatok, akkor szól az összes hangfal, de a sound manager hangtesztjében, csak az első 2 szól. Próbálkoztam azzal is, hogy nem a sound managerben állítom be az 5.1-et.
Ott az volt a helyzet, hogy bármelyik hangfalra kattintottam, szólt mindegyik. Teljesen mindegy volt, hogy a jobb elsőre vagy a bal hátsóra kattintok. Az összes szólt.
Mondjuk még mindig jobb, mintha egyik sem szólna. -
bisiz
aktív tag
Sziasztok!
Beújítottam én is egy Z906-ot, de csak az első 2 hangfalam szól.
Van egy ASUS M5A97 R2.0-ás alaplapom, amin van egy realtek HD integrált hangkártya.
Sok helyen olvastam, hogy szenvednek ezzel a hangkártyával win7 alatt, de máshol azt is írják, hogy ez egy jó minőségű darab.
Volt akinek működött, hogy bepipálta a sound-fill(hangitöltés) effektet és jött a hang középről meg a hátsókból is, de nekem sajna nem. Narancssárga jack a narancs aljzatba és így tovább. Nem értem mit lehetne még tenni. -
JasL
őstag
Hát, az szerintem nem fog soha bekövetkezni
Saját presztízsét rongálná vele az emberek nagy többségében. Hallottam egy sztorit, ami szerint egy frontál ütköző BMW-ben nem nyílt ki a légzsák... a muksó túlélte, de a BMW komoly összeget fizetett neki, hogy kussoljon és ne menjen a médiába vele! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zoley3
tag
Jogos,ott akkor ott valami gebasz lehet vele :/
Nekem sarok aszalom van,amiben mélyen benn van alatt a sub,tehát nem annyira szellős,de még sosem volt túlzottan meleg egyik Z906 sem,pedig volt hogy melegben folyamatosan ment 5-6 órát zenét hallgatva (igaz maximum a 7.-dik led-ig volt feltekerve) de úgy is kb.40-50°C körül volt a hátulja.
Kb.2 hét az átfutási idő,ahogy előttem írták,de függ attól is mennyire vanak túlterhelve sztem.
Amikor én küldtem gariba akkor több volt (3hét) mert a webshoppal garizattam le ahol vettem,de végül meg lett,igaz újat kaptam helyette
Én hülye meg kínlódtam és időt nem spórolva,szépen visszacsomagoltam mindent fóliában mint ahogy eredetileg küldték,erre újat küldenek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stingie
tag
Koszi a tippeket, urak.
A hangkártyám egy külső USB-s Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro USB , erre is optikan lesz rakotve a cucc...
-
JasL
őstag
válasz
XtremLor
üzenetére
Oké, megírom majd. A logitech ügyfélszolgálata ezt írta konkrétan, mielőtt elküldtem javításra:
Kiderítettük pár kollegával, hogy előfordult hasonló jelenség néhány Z906 és Z623 terméknél amit az ügyfelek energiatakarékos módnak észlelnek.
Viszont ezekről semmilyen belső dokumentációt nem találtunk, így arra a következtetésre jutottunk, hogy valamelyik általunk használt beszállító által gyártott alkatrész tehető felelőssé az inkonzisztens viselkedésért.
Mivel a fentiek alapján a szervíz nem fogja tudni "megjavítani" a terméket, így sajnos azt kell mondanom, hogy az ön termékénél ez a tulajdonság nem állítható.
-
-
JasL
őstag
Köszi a tippeket mindenkinek, valóban elvitte a fix-it futárral, kíváncsi vagyok mikorra készül el. Ha meg merik karcolni, azonnal szétverem az asztalukat! Fóliásan küldtem vissza minden egyes alkatrészt, hogy véletlenül se karcolódjnak meg, gyakorlatilag gyári csomagolási minőségben, én meg hiperdurván vigyázok a cuccaimra, karc még egyiksen sem volt sok év alatt sem (mondjuk senki nem is jöhet a szobámba és nem is érhet semmihez, max a csajom hozzám
) -
JasL
őstag
válasz
Stingie
üzenetére
Aha van... Uni Xonar drivers kell hozzá, ha Xonar hangkártyád van, ugyanis SPDIF-en át csak ezzel működik az Asus Audio Center, máskülönben teljesen halott mindenféle beállítás. Én szívtam, a gyári driverrel sem az EQ, sem az effektek, de még a hangerőszabályozás sem működött! 3rd party mindent megoldott, lényegében a gyári driver továbbtuningolása (ha már az ASUS 3 éve szarik frissíteni a drivert, egy lelkes progger átvette a feladatukat).
-
XtremLor
őstag
Probaltam en is zajokkal bejaratni par cuccot, gyorsabb az biztos, viszont szerintem felesleges, ha hasznalod filmet nezel v zenet hallgatol, magatol szepen beall minden idovel, ne koppold meg az elejen, bar aram azt irta o zuzta az elejetol meg is minden klappol

-
Stingie
tag
Sziasztok,
A heten kerul hozzam egy Logi Z906 bontatlan szett. A kerdesem az, hogy van valami bevett ajanlas, bejaratas, stb. Az elso idoszakban ? Tudom, h ez egy jo rendszer, de hosszu lenne 1xxx kommentet atolvasni

Z323-rol valtok, fokent filmnezesre (PC) es konzolos jatekra (Xbox One) fogom hasznalni, utobbit s/pdif-en keresztul a tomoritetlen 5.1es hang miatt.
-
Kiskopika
senior tag
Valaki megnezne nekem kerem szepen, hogy milyen hosszu a vezerlo es a sub kozti kabel?! Illetve, hogy lehet e toldani meg rajta?
-
Zoley3
tag
Nem lehet,hogy csak a túlhevülés elleni védelem miatt kapcsol ki bizonyos időközönként? Mert elvileg van az új rendszerekben ilyen...
Mert mikor vettem a gépet,volt egy pappír a csomagban amin az állt,hogy a új szériákban ilyen túlhevülés védelem van vagy mi,ami pár óránként kikapcsolja a készüléket óvás céljából..
-
Zoley3
tag
válasz
szotyesszor
üzenetére
Elbizonytalanodni? Miért is? Volt máz Z906-osod?
Nálam már a 3. van és semmi komolyabb bajuk nem volt (az egyiknek a szatelit-je recsegett de kicserélték) persze nem "barom állatúl" (tehát ami a csövön kifér módban) használtam őket

-
szotyesszor
csendes tag
kezdek elbizonytalanodni a z906-al kapcsolatban, megkeresne valaki priviben akinek volt már dolga z623-al is?
-
XtremLor
őstag
válasz
Cassio1987
üzenetére
Igy igaz, a fixit vallalja a javitast, futar viszi, es hozza!
Amikor nem tudjak javitani, kuldenek egy ujat, mivel a fixit raktaran is vannak uj termekek!
Barmi gond van gariztatas utan jelezni kell a logi-nak, rendesek elhiheted, nincs meg egy ugyfelszolgalat ami ennyire korrekt lenne.A gyartoval ha beszeltel, ok biztos elmondtak mindent!
[link] ide kell regisztralni, csainalni egy rma-t par nap mulva jon a futar alt. 1-2 het az atfutasi ido. -
Cassio1987
tag
Logitech-nél maga a szervíz küld érte futárt, nem neked kell küldözgetned. Bejelented a szervíz felé, hogy m ia gond, kitöltöd a szervzlapot, ők megmondják milyen papírok kellenek és 1 2 napon belül csenget a futár a cuccért. Legalábbis fél éve nekem a z523-al így ment. A fixit szervíz javítja ami nem logitech csak szervízpartner. Nekem szanaszét karcolták a lakkozást a hangfalakon.... de bepanaszoltam őket a logitech.hu oldalán és küldtek ajándékba egy vadonat új z523-at (természetesen a régit is megtarthattam)
-
JasL
őstag
Meghibásodott a Logitech Z906-om. X időnként magától kikapcsol. Kapcsolatba léptem a Logitech szervízével, elviszik javításra... a (nekem) méregdrága, vadonatúj rendszert

Hogy a fenébe küldjem fel Miskolcra vidékről? Itthonról még a legközelebbi postáig elvinni sem tudom, oylan dög nehéz.
-
Kabel15
aktív tag
Ha jobban megnézed HDMI KIMENET van rajta, bemenetnél nem ír HDMI-t. Ergó ha rákötsz egy Mede8er lejátszót azzal semmit nem fog csinálni. Nem fogja kirakni a hangfalakra a hangot. Ezek arra jók, hogy beteszel egy filmet és megnézed a lejátszón. Ha azt akarod, hogy PC PS4 TV LAPTOP Médialejátszó és még sok minden szóljon ezeken, akkor az egy Denon X500 nál kezdődik. Ugyan úgy kijösz 140.000 ből, csak akkor van egy rendes rendszered. De ez magán vélemény. Én vagy megtartanám a Z906 ot vagy egy erősítős megoldás, de ezeket a komplett szetteket én nem erőltetném.
Ha csak nincs egy szobád tele BR filmekkel. -
aram01
nagyúr
srácok a távon az effect gomb mire való?

-
XtremLor
őstag
Nem hiszem hogy egy lg, v. samsung egybe szett-el nagyon elorebb van az ember, hdmi van rajta?
Igen az van, de meghallgatva meg a jitteres optika utan se hiszem hogy van kulonbseg azon a hangfalszetten, a lenyeg hogy dd-t, es a dts-t tamogass a cucc, a tobbi az mese habbal
Egyeni velemenyem termeszetesen
-
Bari81
tag
PS4, mede8er médialejátszó... ilyeneket. Ha jól tudom az optikai hang összeköttetés nem az igazi. HDMI a legjobb, pl egy Bluray lejátszásához azon keresztül tud jól megszólalni a HD hangsáv ( a True-HD-t és a DTS-HD-t stb. nem támogatja a Z906 amúgy sem ) esetleg még koaxális összekötés a legjobb a Z906 esetében.
A másik amiért a lecserélésén gondolkoztam az a wireless álló hangfalak. De jobban belegondolok, asztalossal csináltatok állványt és ráfúrom a hangfalakat, most is a galéria fa részére van rögzítve Vogel hangfaltartókkal.
Elmentem és kipróbáltam a Samu házimozi rendszert, sajnos ezt így nem lehet megmondani. MM-be kirakva nagy téren egyenesen szarnak találtam. A Z906 meg minig lenyűgöz mikor filmezek, érdekes mert ugye ez a Logitec szett PC-hez való, nem másra. Ezt a bemenetei is bizonyítják.
-
ateebee
újonc
Megfordítva! Milyen előnyei lennének a kompaktnak a Logival szemben?

-
gxyb
aktív tag
Ha ide írtál akkor gondolom z906-ot szeretnél. Nyugodtan megveheted nem fogsz csalódni

Kicsit komolyabbra fordítva: állítólag az Edifier is jó szetteket csinál, esetleg ha elég a 2.1 akkor ismét a Logitech-et tudnám ajánlani. -
antesz97
újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy hangfal szettet, még nem tudom 2.1 vagy esetleg 5.1 leginkább zene hallgatásra kellene imádom a mélyet szóval valami fal remegtető kellene
ti mit ajánlotok? max 100K szánok rá! Előre is köszi a válaszokat! 
-
ateebee
újonc
Arra értem, hogy ilyen árban lehet-e nagy különbség már a hangzásban?
-
ateebee
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mit érdemes venni? Egy z906-ot, vagy komplett házimozirendszert? TV-hez, xboxhoz kellene. Filmeket főleg USB-ről nézek, tv-n keresztül, vagy max. tv-zek, ill. az xbox. Maximum 130 ezret költenék rá. Ahogy látom, most 87-90-ért meg lehet kapni a Logi-t. Van-e előnye a komplett rendszereknek, mind hangzásban, mind bármi másban? Pl. mondjuk ez: http://www.edigital.hu/Hazimozi_rendszer/LG_BH7540T_3D_SMART_Bluray_Hazimozi_rendszer-p406716.html
Vagy az ennél olcsóbb rendszerek is megérnék a Logihoz képest?Üdv: Tibi
-
Bari81
tag
válasz
Kabel15
üzenetére
[Ez a pontos típus amit szeretnék venni], ezen van 2 db HDMI bemenet,és kérdésedre válaszolva HDMI- vel szeretném összekötni, pont ezért cserélném le a Z906-ot.
-
Bari81
tag
Lecserélném a z-906-ot egy ilyenre: Samsung HT-H5550W 3D SMART Bluray Házimozi rendszer
A z-906 nagyon jól és tisztán szól, szerintetek megbánom ?
Mi a véleményetek? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)