Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoley3

tag

Nos sztem nem kell túlspilázni ezt a "mi a típushibája" sz.rságot. :N
    Ha újat vesz az ember ott a gari (tudom én is szeretem használni ha már megvetem,de ha garis akkor ingyen meg csinálják és kész) használtan meg lutri,de személyesen ki kell próbálni...
    Attól,hogy pár példánynál volt problémája néhány embernek,még nem jelenti azt hogy minden darab hibás,minden szériában vannak egyedek amiben hibádzik valami.

Nekem volt egy használt (kb. 2011.év végi darab)semmi baja nem volt,majd vettem egy újat aminél volt kis probléma,visszaküldtem gariba amit cserélték egy újra,és ez meg eddig hibátlan.

Hogy kinek mit jelent az hogy "jól szól" az sztem ember válogatja....nem egy több százezres hifi cucc után kell meghallgatni,mert persze az után biztos szarul szólna...de azt nézve hogy ez egy 80-90eFt-os(átlagosan ennyi volt a közelmúltban) számítógép hangszóró rendszer,ehhez képest szerintem igen is jó rendszer.
    Persze meg lehet próbálni hozzá más szatelliteket csatlakoztatni,(aki megvette a használtamat,valami Klipsch házimozi hangszóróit rakta rá) de az megint plusz pénz ugyebár...szóval ennyiért sztem teljesen rendben van :K

A használati mód is számít,mert azért egy rossz minőségű zene persze hogy ez is szarul fog lejátszani,vagy AVi-DivX filmeket,amikhez szinte fölösleges....meg ajánlott hozzá jobbfajta hangkártya is ugyebár,mert az alaplapi cuccokkal nem annyira jó....én csak jobb minőségű zenére,meg 720p vagy 1080p DTS hangú filmekre használom,a gyengébb minőségűekre ott a fejhallgató ;)

Peace! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák