- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Adrián29 #2897 üzenetére
Leginkább célravezető ha van rá lehetőséged,akkor téglafal mellé teszed.De kb. úgy hogy a subcső kb 40 fokkal legyen elfordítva a faltól.Akkor tuti a hatás.Sztem nem célszerű ha van fölötte polc vagy akármi,mert egyrészt szétrezeg minden másrészt ha pl.asztal alá rakod akkor csúnyább lesz a mélye.
-
Kleroo
veterán
válasz
Adrián29 #2892 üzenetére
"Zenehallgatás során különbséget hallottunk volna az X-Fi ExtremeMusic, vagy a papíron lényegesen jobb hangminőséget ígérő X-Fi Elite Pro között. Pedig nagyon igyekeztünk; bevetettük a CD- és MP3-gyűjteményünk legjavát, meghallgattuk a Creative saját DVD-Audio tesztlemezét, melyen különböző műfajú zeneszámok próbálják bizonyítani a 24 bites, 96 kHz-es, 5.1 csatornára kevert zene létjogosultságát, de még azt sem állítanánk, hogy a DVD-Audio és az elvileg lényegesen szűkebb dinamikatartománnyal rendelkező CD Audio között szignifikáns különbséget lehetett volna hallani. Gyorsan hozzátesszük, hogy a DVD-Audio mintalemezen található zeneszámokat nem állt módunkban meghallgatni CD-minőségben. "
ezt is írták a linkelt tesztedben..... -
boci85
tag
válasz
Adrián29 #2887 üzenetére
Ha digitálisan próbálkozol akkor bizta nem fog szólni 5.1 be mivel a játékok nem támogatják a digitális hangot és így csak egy út van az pedig az analóg
öszeköthető optikai,digit coax ,mind analóg módon és így ha mind be van dugva akkor attól még váltogathatod ,hogy milyen módon szeretnéd használni ja és bontsad ki és megtudodés ha nem digitálisan akarod használni akkor csak a dobozban található analóg módon tudod használni mivel a többi már digitális!
és ha gondod vagy kérdésed támadna csak írj
üdv:Én már régen kibontottam! -
Kleroo
veterán
-
törölt tag
válasz
Adrián29 #2836 üzenetére
Akkor miért nem vettél egy Auzen X-Fi-t? Állítólag jobban szól, mint a Creative kártyái. Igaz, nincs hozzá külön panel és távirányító, de én úgy látom a felhasználók nagy részének ez úgyis csak felesleges sallang.
Egy Z-5500-on amúgy sem hiszem, hogy bármi különbséget hallanál a különböző X-Fi-k között, ebből a szempontból is totál felesleges kiadásnak tartom az Elite Pro-t, de lelked rajta.
-
Kleroo
veterán
válasz
Adrián29 #2829 üzenetére
akinek nagyon jó fülecskéje van az nem z-5500-at vesz. már csak AZÉRT SE
egy kicsit túloz szerintem a kolléga. a különbség tényleg megvan de egész egyszerűen csak apróságok.teltebben szól.talán a mélyeket jobban megmunkálja. de ez nem azt jelenti hogy az au4 recsegropog és doboz hangja van. most megveszed az elite pro-t 50-60ért, aztán azt is szidni fogjuk az új "hardcore unlimited x-digyi " eljövetele után. vegyél inkább valamit a barátosnédnak
-
Kleroo
veterán
válasz
Adrián29 #2802 üzenetére
túl sok értelme nincs. manapság már egy alaplapi "vacak" is egész komolyan szól
az audigy 4 bőven jó. főleg ha ennyi pénzed van benne. az x-fi jobb de igazából csak papíron. annyira nagy hallható különbség nincs(csak ha nagyon figyelsz, akkor hallasz nüansznyi különbségeket). de nekem pl vista alatt úgy szól az x-fi musicom......áááá...szörnyen. az xp-s verzióhoz képest.
szerintem ne cserélj -
FireShadow
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Adrián29 #2791 üzenetére
kb mikorra jön meg?
tesóm új szerezeménye most egy xrocker gaming char, lesz miből hallgatni a muzsikát
pár infó ha netán érdekel vkit esetleg vkinek van ilyen? úgy tudom magyarországon már nem lehet kapni egy rövid ideig volt de aztán eltűnt -
Anyád911
tag
válasz
Adrián29 #2784 üzenetére
Amikor gépet fejlesztettem, én is vettem egy ilyen drágábbat. Gondoltam az ASUS P5KC Realtek ALC883-as csipjéhez - meg az optikai kimenethez majd milyen jó lesz.
Azóta is ott figyel - unplugged - a gép háta mögött, és maradt az Asigy, meg a direct 6 channel. Mondjuk én kizárólag játékra használom.
Sztem nyugodtan vehetsz olcsóbbat - a házimozi (DVD player --> Z-5500) egy filléressel van kötve és kifogástalan már vagy 2 éve. -
FireShadow
senior tag
válasz
Adrián29 #2772 üzenetére
én mediamarktban vettem van2 féele van az iylen 5-6 ezres kategoriaban levö vastag fajta olyat akartam de vegülis maradtam a 2-3ezres asszem talán hama-nál az vékony. és masfel meter.
na itt a dobozabol a papir
optical fibre cable 2x ODT plug 1.5m
lényeg hogy mind2 vége iylen kis tutyimutyi legyen ne az a hosszu -
-
-
tibz03
őstag
válasz
Adrián29 #2569 üzenetére
Ahogy pü-ben is beszéltük, itt is leírom: szerintem nyugodtan vehetsz, az enyém új, és tényleg semmi baja. Kissé én is tartottam tőle ezt a topicot olvasva, hogy többen is írták, hogy pattog, serceg, aztán később jött ez a szagos-dolog is... de szerencsére az enyémmel semmi gond (KOPP-KOPP
). Meg ha lenne is, akkor még mindig ott a 2 év gari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest