- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csizzah #7764 üzenetére
Hát nekem olyan rossz a tapasztalatom (emule amúgy, mert ott ritkaságok is vannak), hogy kivétel nélkül mindig ráeresztem.
Egyébként akkor mi van, ha hibát jelez ki, és nem tudja megállapítani. Nemrég egy albumnál minden fájlt eredetinek találta, egy azonban ilyen hibás volt.
-
törölt tag
válasz
csizzah #5243 üzenetére
"a hangfalaimat (nem logitech - (azt semmi pénzért
)) vettem ott"
Mennyé' innét, Teee!
Egyébként igazad van, ilyen helyen is ki lehet fogni a jó vételt. Nekem pl. TV-t sikerült venni az EW-ben, pedig az sem úgy él a köztudatban mint olcsó üzlet. De ez megérte. Drágább volt bár, mint másutt, de itt raktárról kiadták, nem kellett hallgatnom az ígéreteket, mikor érkezik, s a garancia felől is nyugodt lehetek.
-
csizzah
aktív tag
válasz
csizzah #3528 üzenetére
No asszem korrigálom magam egy kicsit még mielőtt valaki játékra hivatkozva nekemugrik, most nézegettem angol nyelvű fórumokat és láttam hogy az ALC889a nem minden esetben DTS Connect compatibilis hanem lehet Optional is, de azért nem árt lecsekkelni melyik is került valójában az alaplapra.
Üdv.
-
Kleroo
veterán
válasz
csizzah #3470 üzenetére
hmm...a fényt én úgy értettem, hogy nem sima fény közlekedik, hanem annak ugyebár tulajdonságai(mittomén
) vannak, ami alapján létrejön a zene. De a jel amit elküld, azt a hangkártya hozza létre. neme? nemcsak úgy lesz. és szerintem nem mindegy hogy mi alkotja meg ezt a jelet. Vagy akkor egy fél milliós erősítő optikai kimenete, és egy 20ezres alaplapra integrált kis vacak pontosan ugyanazt a minőségű jelet adják??
(egyébként nem veszekszek, csak mindig tanul az ember.Vagy te,vagy én)
-
-
válasz
csizzah #3463 üzenetére
digitalis osszekottetesnel valoban teljesen mindegy ,hogy milyen hangkarid van ,hisz ugyis a logi dekodol olyankor
DE ! Ha peldaul jatekot szerenel 5.1ben hallgatni , azt nem tudod digitalissal megoldani, ahoz analog osszekottetes megy, es ide nem mind1 milyen a kari, ezert vesznek sokan draga karit
Egyebkent egy jo minosegu HD -s integralt hangal is szolhat szepen, de ez csak maganvelemeny
-
Gh057
csendes tag
válasz
csizzah #2384 üzenetére
Igen, közben én is tanulmányoztam a témát, és a két szabványhoz jutottam el. Eddig az ASUS hangkártya és a Terratec egyik modellje támogatja a két szabványt.
Remélem a Creative megoldja dddriver frissítéssel, és akkor lehet beneveznék majd egy Platinumra, bár az még odébb van. Addig is be kell szereznem a Z-5500-at.
Köszönöm a segítséget! -
Gh057
csendes tag
válasz
csizzah #2370 üzenetére
Hi,
Én is egy Z-5500 beszerzésén gondolkodom, az eddigiekből olvasva elég jó vétel szerintem is.
Nekem is Audigy 4-em van, de a P5K-E lapomon van optikai és coax kimenet is. Na most ha én ezeket használom, akkor nem tapasztalok különbséget az Audigy4 és az alaplapi digitális hangja között? Meg tudnám oldani, hogy a hangkari jack-jét alakítom át, csak akkor nem tudom egyszerre hajtani digitálisról a Z-5500-at a és a Creative HQ-2300D-t. Ha viszont az alaplapit használom semmi gond nem lenne, mivel az optikain megy a Z-5500 a coaxról a füles és nem kell folyton a kábeleket cserélgetni. A digital I/O amúgy is alig beszerezhető, és nem szeretnék rá külön költeni.
Tehát akkor a kérdésem az lenne, hogy megfelelő-e az alaplapi ADI® AD1988B HDA chipje?
Amúgy nem tudja valaki, mikor lesznek újabb hangkarik a Creative-nál? Nem 2008 elejére ígérik? -
törölt tag
válasz
csizzah #2375 üzenetére
Köszönöm, mindig tanul valami újat az ember!
A DVD Audio lemezek 5.1 csatornás, analóg hanggal bírnak - ez nem megy át a digitális kimeneten, muszáj az analógot használni. Ezért marad alul az alaplapi hangkártya.
Az AC3-ba kódolás szintén veszteséges, de bevallom, nem próbáltam, így nem tudom, hogy egy Z-5500-on pl. kihallható-e DVD Audio esetén a minőségromlás."az xfi-k is mint a régebbi hangkártyák 16bit/48KHz spdif out támogatással rendelkeznek"
Hmmm, analógon viszont 24 bit / 96 kHz-et tudnak... lehet, ezt a különbséget hallom?boci85: Nálam a sarokban van a láda, kicsit elfordítva. Amikor a kanapéról nézem a képernyőt, éppen "rám lát" a mélyhangokért felelős egység.
Korántsem biztos, hogy ez az ideális beállítás, de a szobám ezt tette lehetővé, s nekem így bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest