- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csizzah #7764 üzenetére
Hát nekem olyan rossz a tapasztalatom (emule amúgy, mert ott ritkaságok is vannak), hogy kivétel nélkül mindig ráeresztem.
Egyébként akkor mi van, ha hibát jelez ki, és nem tudja megállapítani. Nemrég egy albumnál minden fájlt eredetinek találta, egy azonban ilyen hibás volt.
-
törölt tag
válasz
csizzah #5243 üzenetére
"a hangfalaimat (nem logitech - (azt semmi pénzért
)) vettem ott"
Mennyé' innét, Teee!
Egyébként igazad van, ilyen helyen is ki lehet fogni a jó vételt. Nekem pl. TV-t sikerült venni az EW-ben, pedig az sem úgy él a köztudatban mint olcsó üzlet. De ez megérte. Drágább volt bár, mint másutt, de itt raktárról kiadták, nem kellett hallgatnom az ígéreteket, mikor érkezik, s a garancia felől is nyugodt lehetek.
-
csizzah
aktív tag
válasz
csizzah #3528 üzenetére
No asszem korrigálom magam egy kicsit még mielőtt valaki játékra hivatkozva nekemugrik, most nézegettem angol nyelvű fórumokat és láttam hogy az ALC889a nem minden esetben DTS Connect compatibilis hanem lehet Optional is, de azért nem árt lecsekkelni melyik is került valójában az alaplapra.
Üdv.
-
Kleroo
veterán
válasz
csizzah #3470 üzenetére
hmm...a fényt én úgy értettem, hogy nem sima fény közlekedik, hanem annak ugyebár tulajdonságai(mittomén
) vannak, ami alapján létrejön a zene. De a jel amit elküld, azt a hangkártya hozza létre. neme? nemcsak úgy lesz. és szerintem nem mindegy hogy mi alkotja meg ezt a jelet. Vagy akkor egy fél milliós erősítő optikai kimenete, és egy 20ezres alaplapra integrált kis vacak pontosan ugyanazt a minőségű jelet adják??
(egyébként nem veszekszek, csak mindig tanul az ember.Vagy te,vagy én)
-
-
válasz
csizzah #3463 üzenetére
digitalis osszekottetesnel valoban teljesen mindegy ,hogy milyen hangkarid van ,hisz ugyis a logi dekodol olyankor
DE ! Ha peldaul jatekot szerenel 5.1ben hallgatni , azt nem tudod digitalissal megoldani, ahoz analog osszekottetes megy, es ide nem mind1 milyen a kari, ezert vesznek sokan draga karit
Egyebkent egy jo minosegu HD -s integralt hangal is szolhat szepen, de ez csak maganvelemeny
-
Gh057
csendes tag
válasz
csizzah #2384 üzenetére
Igen, közben én is tanulmányoztam a témát, és a két szabványhoz jutottam el. Eddig az ASUS hangkártya és a Terratec egyik modellje támogatja a két szabványt.
Remélem a Creative megoldja dddriver frissítéssel, és akkor lehet beneveznék majd egy Platinumra, bár az még odébb van. Addig is be kell szereznem a Z-5500-at.
Köszönöm a segítséget! -
Gh057
csendes tag
válasz
csizzah #2370 üzenetére
Hi,
Én is egy Z-5500 beszerzésén gondolkodom, az eddigiekből olvasva elég jó vétel szerintem is.
Nekem is Audigy 4-em van, de a P5K-E lapomon van optikai és coax kimenet is. Na most ha én ezeket használom, akkor nem tapasztalok különbséget az Audigy4 és az alaplapi digitális hangja között? Meg tudnám oldani, hogy a hangkari jack-jét alakítom át, csak akkor nem tudom egyszerre hajtani digitálisról a Z-5500-at a és a Creative HQ-2300D-t. Ha viszont az alaplapit használom semmi gond nem lenne, mivel az optikain megy a Z-5500 a coaxról a füles és nem kell folyton a kábeleket cserélgetni. A digital I/O amúgy is alig beszerezhető, és nem szeretnék rá külön költeni.
Tehát akkor a kérdésem az lenne, hogy megfelelő-e az alaplapi ADI® AD1988B HDA chipje?
Amúgy nem tudja valaki, mikor lesznek újabb hangkarik a Creative-nál? Nem 2008 elejére ígérik? -
törölt tag
válasz
csizzah #2375 üzenetére
Köszönöm, mindig tanul valami újat az ember!
A DVD Audio lemezek 5.1 csatornás, analóg hanggal bírnak - ez nem megy át a digitális kimeneten, muszáj az analógot használni. Ezért marad alul az alaplapi hangkártya.
Az AC3-ba kódolás szintén veszteséges, de bevallom, nem próbáltam, így nem tudom, hogy egy Z-5500-on pl. kihallható-e DVD Audio esetén a minőségromlás."az xfi-k is mint a régebbi hangkártyák 16bit/48KHz spdif out támogatással rendelkeznek"
Hmmm, analógon viszont 24 bit / 96 kHz-et tudnak... lehet, ezt a különbséget hallom?boci85: Nálam a sarokban van a láda, kicsit elfordítva. Amikor a kanapéról nézem a képernyőt, éppen "rám lát" a mélyhangokért felelős egység.
Korántsem biztos, hogy ez az ideális beállítás, de a szobám ezt tette lehetővé, s nekem így bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Xbox Series S (512GB + 1 TB SSD)
- ThinkPad E495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest