Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
Köszi!
Akkor majd holnap dobok pár képet, úgyis ráérek majd napközben is.
Összeállt a rendszer, minden a helyén, most még csendesen hallgatgatom, majd holnap ha elmennek a szomszédok rákapcsolok.
Holnap meglesz az első film próba is: Iron Man 1080p angol DTSRemélem ez a darab már sokáig megmarad, mert nem bírnék ki megint 1-2 hónapot nélküle.
-
törölt tag
Ha jól tudom, Auzenből nálunk csak a Prelude-ot lehet kapni, az viszont nagyon drága. Az X-Meridian volt a nagy közönségsiker, de azt már kivonták a forgalomból, max. használtan lehetne beszerezni. (A driver támogatás és a garancia ilyenkor eleve kérdéses.)
Ezekkel együtt az Auzen már nem tűnik olyan észszerű alternatívának. A Xonar mellett még a Club3D Agrippa az, ami jó árban van, sokan dicsérik, s nem X-Fi.#4822:
Csak a driverleírást olvastam, mikor még Audigy2-m volt, már az alapján is úgy véltem, hogy inkább eladom Vistára váltás előtt. Pedig az csak azon funkciók listája volt, amelyek garantáltan nem működnek Vista alatt. Azt nem gondoltam, hogy ennyire gázos a dolog... bár őszintén szólva már semmi sem lep meg.
Volt egy auzen X-Fi-m, remek jó kártya, de egyrészt rájöttem, hogy feleslegesen vettem meg, másrészt nekem is elegem lett a Creative-ból. Az ASUS hangkártyák topicjában írtam róla egy kicsit bővebben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest