- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
Laccee89 #5275 üzenetére
Attól függ, mennyire tolerálnak a környéken. 10 vagy 20 négyzetméter, oly mindegy, mindkét szobában meg tudod hajtani, a lényeg hogy ne kössenek beléd amiért hangosan hallgatod. Nekem a szomszédom már az első nap átjött károgni, amikor maxon toltam In Flamest, de leszarom a fejét. Az se volt különb, amikor a fia egy sor Videoton meg Orion hangfallal csinált házibulit 50 emberkének.
-
ImI87
őstag
válasz
Laccee89 #5268 üzenetére
Még egy szavazat a Z5500-ra!
Zenéhez is nagyon jó, egy jó hangkarival ki tudod tenni a sima mp3-at is 5.1-be, és úgy nagyon szépen szól, ráadásul teljesen körülvesz a hangorkán!
Annak idején én is pont egy Ozaki B5-ről váltottam. Nem sértésként mondom, de azután a csöves cucc után be fogsz sz@rni a Logitech-kel.
A Genius is ilyen "gagyi" kategória, a Z5500 tudása és szolgáltatásai nagyságrendekkel jobbak, ez persze megjelenik az árcédulán is.
Ha teheted, és jót akarsz magadnak, akkor mindenképpen ezt vedd, mert ilyen árért nincs jobb a világon. (nyílván többszázezres hi-fi cuccok jobbak, de......)
-
Skizz
addikt
válasz
Laccee89 #5266 üzenetére
Ami azt illeti, 70k-ból sztereót építeni... Ha valóban zenére is kell a cucc, akkor 40-45k között kell nézelődni a Yamaha háza táján erőlködő ügyben, hangfalnál pedig valami ütős Fisher vagy B&W összeállítás lenne az ideális. Ez pedig már messze nem 70k. Ha ennyiből hozunk össze egy sztereót, akkor meg pont ott vagyunk, mint a Z-5500-al, ami nem mellesleg teljesen jó zenehallgatásra. Nem egy stúdió cucc, ezt elismerem. Havernak van egy pana erőlködő-B&W sztereó összeállítása, horror drága cucc. Az olyan, hogy az egekig tudod küldeni a naftát a hangfalakba, szinte torzítás nélkül nyomják a mélyeket és a magasokat egyaránt és az egész házban érezni/hallani tisztán mindent... ilyenhez például nem szabad hasonlítani.
-
törölt tag
válasz
Laccee89 #5263 üzenetére
Nagyon sok zenét hallgatok rajta, s igazán meg vagyok vele elégedve. Viszont erre a célra felesleges az 5.1, s a Z-5500 árából vehetsz már olyan sztereó rendszert, ami zenehallgatás során jobban teljesít.
Ha a maradék 10 százalék DVD film és/vagy játék, akkor már merem ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged