- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
válasz
harcikoca #13086 üzenetére
Én rendszeresen kapom azt az üzetnetet de szerintem köze nincs túlmelegedéshez, mert akkor csinálja ha kicsit megmozditom a vaskos kábelt ami összeköti a mélynyomóval. Szétszedtem hátha valami forrasztás elengedett de ránézésre teljesen jó. Bár már odáig fajult hogy a kijelzön random karakterek jelentek meg.. Kéne egy új pod
Minden baja van már..
A kijelző világítás alig él.
Ha fülhallgatót dugok bele a mélynyomó ugyanúgy szól tovább, csak a szateliteket kacsolja le (wtf).
Kábelmozgatásra elmegy a hang és csak a mélynyomó szól.
Ha optikain nem kap jelet (gép off vagy mute) akkor alapzaj hallatszik.Ilyen problémákat valami hozzáértő tud javitani? Vagy szerezzek valahonnan újat? Ezer éves már de egyelőre nem cserélném le a rendszert. Ennél komolyabb összeállításhoz már kb szoba csere kell (különálló nagy hangfalak, erősítő, anyámkinnya, azokhoz hely is kell nem csak pénz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest