- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
TXT
őstag
válasz
Turbolada II #11565 üzenetére
Te pedig par hsz-t a primko szovegeddel!
-
TXT
őstag
válasz
Turbolada II #11563 üzenetére
Pontosan ertem, csupan a kozlesi modod nem tetszik, de hanyagoljuk a tovabbit.
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
Turbolada II #11558 üzenetére
laptop megy hdmi-n, majd onnan analógon a z-be, míg a számítógép meg optikán. és nincs kedvem az asztal alatt dugdosni egyikből a másikba a kábelt ha éppen az egyik vagy másik eszközt használom.
plusz, régebben sok hálózati zajom volt, ami miatt anno elvetettem az analóg összeköttetést (igaz a Z ezt jól szűri, de elég néha felkapcsolni 1-1 lámpát, vagy ha elindul a lézernyomtató)
a d1 meg pont azért kellett, hogy meglegyenek a filmekhez, és zenékhez is passzoló szoftveres szolgáltatásai.
Sajnos az amd 8 series chipsetjeibe nem a jobbféle realtek, hanem a gyenge via hangchipje került, csapnivaló optikán keresztüli támogatottsággal... ezért vettem d1-et ami minden igényem kielégíti.
de a z-vel nincs is hangproblémám, inkább azt válaszolja meg valaki hogy az alábbi módosításokat hogy célszerű megvalósítani:
- hidegen villog a kijelző háttérvilágítása
- hogy lehet a pod hűtését javítani (pláne analóg jel esetén melegszik ha bent van a pro logic is - ugye stereo>5.1)
- a gombja alatti kék ledet ki szeretném ütni, van-e valami áramköri függés a lednél, vagy büntetlenül kiforrasztható? -
TXT
őstag
válasz
Turbolada II #11560 üzenetére
El vagy tévedve Torrente! Más is van rákötve, de neked ez teljesen mindegy!
A fény a Te életedbe is kéne, lehet kábelen is! -
TXT
őstag
válasz
Turbolada II #11558 üzenetére
Álmodik a nyomor!
-
TXT
őstag
válasz
Turbolada II #11553 üzenetére
Miert is biralgatod, hogy ki-miert hasznalja es hogyan a hangcuccat? A kerdes erdembeni megvalaszolasa tobbet hozzatesz masok eletehez, mint az, hogy velemenyt alkotsz olyanokrol, akiket nem is ismersz es lovesed sincs, ki es miert akar valamit hasznalni.
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
Turbolada II #11553 üzenetére
xonar d1.
a gond inkább az, hogy a z-5500 analóg bemenetét más használja -
X Factor
addikt
válasz
Turbolada II #11550 üzenetére
Játékhoz is analóg kell.
-
TXT
őstag
válasz
Turbolada II #11548 üzenetére
Értelmes ember nem??? Veled mi van??? Azért, mert te nem használod optikai kábellel, akkor már az, aki használja az nem értelmes ember? Na, ma is okosabb lettem általad, köszönöm szépen!
Igaz, hogy van rá lehetőség az aljazok közt és nem mindenki zenére használja, de az már mindegy, igaz Torrente?
Ennyi erővel aki sosem utazik repülőn, miatta fel sem kellett volna hogy találják a repülést, hm?Nem semmi hozzászólással bírsz...
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #11521 üzenetére
Ezt nem tudtam, de akkor az még a hab a tortán.
-
Brain75
senior tag
válasz
Turbolada II #11504 üzenetére
Küldtem neked privátot.
Üdv
-
Brain75
senior tag
válasz
Turbolada II #11502 üzenetére
SZia
Köszönöm a képet ez nagy segítség volt.
A Piros az én kimenetem (már mint ami nem jó).
Akkor itt a képen bal felső részen levő végfok a hibás.
Nagyon köszönöm a segítséget. Akkor megmondom az emberemnek hogy a piros kábelnél levő végfokot cserélje ki. Végfokot már küldtem neki, már csak a csere van hátra.Köszönöm
-
Brain75
senior tag
válasz
Turbolada II #11500 üzenetére
Köszönöm.
És szerinted is végfok lesz a gubanc ?
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Turbolada II #11491 üzenetére
Az előbbiről... utóbbit nem igen tudok X-Fi hangkarikhóz maximum az Audigy szériához !
-
válasz
Turbolada II #11485 üzenetére
Volt 2 ZS-m KX-el,Pax-al,Gyárival,de ez az Xtrememusic magasan veri dinamikában,mélyben,és hangzásban is
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #11478 üzenetére
Au1-en kivul probaltad mar masik hangkarival mondjuk egy kozep/felsokategorias X-Fi-vel? Szerintem uberkiraly!!!
Mondjuk en egy felsokategorias asus-sal szivesen meghallgatnam, kivancsi lennek melyik a jobb. Az elite pro, a gamer fatal1ty pro, vagy egy felsokat. Asus...
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #11472 üzenetére
Hátt... Nem tudom... Nekem a Z-5500-é is tetszik!
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #11470 üzenetére
Mihez képest... ?
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
Turbolada II #11466 üzenetére
mert az adott konnektor-sor amin a gépem és a hangfalam is lóg (a házunkba 3 fázis van, de területileg leosztva kb 1000W-nyi eszköz lóg azon a szálon, ami hozzám is "hozza" az áramot. és nem minden eszköz tökéletes zavarvédelmű, visszatol a hálózatra zajt, meg efféle impulzusokat. Z5500 mondjuk egész jól szűri, de elég ha a lézerpriter elkezd dolgozni
optikán nincs gondom, de ha analógon kötöm össze akkor mindig kapok valami zavart.
(bár a laptopom hdmi-vel kötöm össze a monitorral, és azon keresztül a Z-vel is, tehát időnként használom az analóg bekötést is, viszont laptopnál az az elérhető megvalósítás. inkább a nagygépet és az optikát preferálom)
másik meglátás: a saját DAC-ja nem vészes egyáltalán, és jó szoftveres körítéssel nincs igényem a d1 DAC-jával másféle kompromisszumokra)
-
soresi
csendes tag
válasz
Turbolada II #11453 üzenetére
Volt audigy2-m,de valahogy az extreme music nekem jobbnak tűnt.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #11422 üzenetére
Pedig én bíztam benne, hogy ha nem is szép, nem is hangzásbajnok és nem is olcsó, akkor legalább megbízható lesz - de ez így siralmas.
-
soresi
csendes tag
válasz
Turbolada II #11422 üzenetére
Nekem már több tucat ment tönkre!Okés az hogy jól szól,de sajnos megbízhatóságra nulla az 5500-nak.Olyan is volt nálam,hogy megvettem zsír újan használtam 5 hónapot,majd kikapcsolt állapotban elkezdett a vezérlő füstölni.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Turbolada II #11292 üzenetére
Én rákötöttem anno a Creative X-FI HD Titanium hangkártyára a Z-5500.
Ami 124dB tud.
De maximum hangerő felett boostal már szét repültek volna a hangszórók, nem beszélve arról hogy olyan szinten torzított mint az állat.
Nem igazán bírta a picike. -
Ursache
senior tag
válasz
-
Ursache
senior tag
válasz
Boost 22-esen sincs? Szerintem lenne baj
Lehet mélynyomó is kicsit megadja magát, meg biztosíték kiszáll a faszba, de zengnek a fejed rendesen
-
poli27
veterán
válasz
Turbolada II #11290 üzenetére
Sztem a hangnyomás simán beszakíthatja a dobhártyáját.
-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II #11287 üzenetére
hát, hogy meghalljon a bass reflexben egy macska akkora tuti nincs, de falat tud rengetni!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Turbolada II #11285 üzenetére
Furcsa is lett volna ha túl élte volna... xD
-
simonlaci55
tag
válasz
Turbolada II #11280 üzenetére
a macskás is szeretik a zenét
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Rekordszagot érzek a levegőben, ha az a macskusz kibírja a Boost 22 mellett is a reflex nyílásban xD
-
Ursache
senior tag
válasz
mi ez
múltkor valaki írta, hogy belehúgyozott a grillbe a pincsije, most meg eeeeeeeeez?
-
kaboska
aktív tag
válasz
Turbolada II #11266 üzenetére
Az cumi!
-
kaboska
aktív tag
válasz
Turbolada II #11261 üzenetére
Mert ez a Z-5500 topik!Megosztjuk egymással a tapasztalatokat.
És nem fikázzuk le ezt a tuti rendszert! -
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #11261 üzenetére
pl?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Turbolada II #11243 üzenetére
Vissza küldöm az ipon-ba szerintem.
Megint várok rá 2 hónapot, és talán vissza kapok egy fél évig használható darabot.
Így élet garanciás termékre teszek szert.
Nem is az bosszant hogy tönkre megy, mert egye a fene, kicserélik korrekten.
De minden hangszóró fel van fúrva, elvan helyezve f@szán. Marha macerával jár szét szedni, nem beszélve hogy addig nincs mit hallgatnom...
Sajnos ez már nem az első garanciás dolgom...Z5500 nagyon mellé nyúlt a Logitech.
Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen. -
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II #11234 üzenetére
Arról is jó
-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II #11140 üzenetére
Métere?
-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II #11108 üzenetére
Nem hiszek a csodákban de mivel a gyártó ezt tüntette fel... rms, persze, nem valós.
-
feketeibiza
tag
válasz
Turbolada II #10954 üzenetére
jól hangzik...
meggyőzöen szól ez a cucc...
mennyire helyérzékeny a sub?
és a kijlző romlás az egy tipus hiba ezeknél? -
willturner
csendes tag
válasz
Turbolada II #10917 üzenetére
Nem hinném, hogy földhurok, de ma akkor megpróbálom vagy átvinni valahova vagy itt a szobámban kihúzok minden mást és úgy, aztán meglátom mi a helyzet. Amúgy a földhurok miatt nem egy kis mélyhangnak kellene kijönni a sub-ból?
Na hát akkor megint érdekes a szitu
Akkor mégiscsak rákérdezek majd nagybátyámnál a dologra
-
válasz
Turbolada II #10882 üzenetére
Kissebb bulira zenéhez
-
Darko_addict
őstag
válasz
Turbolada II #10861 üzenetére
Alaplapin nincsenek ilyen "extrák".
Mondom, én így vagyok boldog vele. Tessék a kapcsolatunkat békénhagyni.
Figyelj... hiába mondod, hogy ez meg az a mód sokkal jobb, HA én a saját fülemmel másképpen hallom (ettől függetlenül lehet neked van igazad...) S csak azért, mert szerinted meg egy-két hozzáértő szerint X jobb, mint Y, pedig nekem Y SOKKAL (ismétlem, sokkal!) jobban tetszik, mit csináljak a hozzáértésetekkel? Meghallgattam, és másképp döntöttem. -
válasz
Turbolada II #10861 üzenetére
Nekem kifejezetten bejön a PL hangzása, másik házimozinkat is azon hallgattam mindig + 6Ch nálam nem működik sehogy sem
-
Darko_addict
őstag
válasz
Turbolada II #10851 üzenetére
Nem tudom odaadni, mert ilyen "szar" hangminőséget csak úgy tudtam elérni, ha a remek kártya, SPDIF kimenetébe dugom a hitvány koaxom... én maradok ilyen torzult hallású, hiába...
Szerintem a hang esetében, és a Z esetében, mindenki úgy használja, ahogy jól esik neki. Ha valaki szereti az erős mélyet és nem foglalkozik a kontrollálatlan basszussal, egészségére, én pont ilyen vagyok, aki szereti a Z-t. Mikor megvolt a 3-színű és a koax is végigpróbáltam mindenféle zenével, mindenféle hangzáson és a végső konzekvenciaként, a koax maradt bent. Ezt tetőzve, még filmeknél se kapcsolok át DD-be vagy DTS-be, mert nekem tetszik, ahogy azok szólnak,... maradt minden PL II Music-on, Movie-n és sorozatoknál Stereo 2x-en. DE nem bánom, hogy megvettem a kártyát, mert csak ezzel tudtam ezt elérni, akármilyen szörnyűnek is hangzik. -
d.beni
aktív tag
válasz
Turbolada II #10848 üzenetére
Tudod mit, nem kell nekem optikai kábel
-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II #10844 üzenetére
Nem ez volt a kérdés
-
d.beni
aktív tag
válasz
Turbolada II #10842 üzenetére
De ha a Xonar-ra kötöm rá az optikai kábelt akkor nem a hangkártya fogja csinálni a dolgokat mint a sima kábellel?bocs hogy hülyén kérdezem de ennyire nem értek már hozzá-
-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II #10842 üzenetére
És akkor filmnél miért optikai? Mert a POD-nak fasza a dekódere és le tudja szedni DD-t meg DTS-t? Xonar meg nem?
-
d.beni
aktív tag
válasz
Turbolada II #10838 üzenetére
igazándiból mindenre. de sorrendben ez:
1.Játék
2.Zene
3.Film -
d.beni
aktív tag
válasz
Turbolada II #10836 üzenetére
Nem rossz ötlet
De azért megtartanám a karit
Találtam 1k ért aranyozott optikait, sztem annyit megér, teszek vele egy próbát!
nagyon köszi mindkettőtöknek a segitséget -
d.beni
aktív tag
válasz
Turbolada II #10831 üzenetére
Asus Xonar DX hagkarim van!
-
willturner
csendes tag
válasz
Turbolada II #10753 üzenetére
tudnál küldeni egy pár linket azokról a kártyákról amit beletartoznak abba a kategóriába?
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #10736 üzenetére
Csakis megbízható emberektől veszem a cuccokat! Akitől most veszem a szatelitet, 75 pirosa van!
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #10732 üzenetére
Hátt... Lehet jó lenne, de Z-5500-at szeretnék majd apránként összedobni a szüleimnek! Csak a szatelit lenne régebbi tipus... És azért szeretnék ilyet, mert a blue ray lejátszó tud ilyen dolbys hangzást, és akkor már ilyen téren kihasználjuk a cuccot!!
Am köszi a választ, sztem meg is veszem!
Üdv
Satyricon
-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II #10731 üzenetére
ne légy már bunkó! mit ajánlasz neki, mondd meg, ne húzd senki agyát!
-
Darko_addict
őstag
válasz
Turbolada II #10729 üzenetére
Írok neked inkább privát üzenetet.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Turbolada II #10726 üzenetére
Tudod mi a vicc? Hogy nem tudom komolyan kérdezed-e...
Amennyire a kis tudásomból futtya', a Coax bemenet komolyabb. -
Darko_addict
őstag
válasz
Turbolada II #10724 üzenetére
És még?
-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II #10715 üzenetére
minden olyan filmnézéskor, amikor z-5500-el akarják hallgatni a filmet
szerk: szerintem érdemesebb lenne venni egy másik komplett rendszert
-
Darko_addict
őstag
válasz
Turbolada II #10710 üzenetére
A terméket már kiválasztottuk, már a "kosárban" volt, nem kellett volna tovább(?) dícsérje. Látszott az arcán egyébként, hogy igaz, amit mond. Kaján vigyor ült az arcán, mikor feltekerte a hangerőt, mint a gyerekeknél.
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #10710 üzenetére
Neked is a 3600SW HT szériád volt? Ha igen, mikor vetted?
Szerk.: Úgy értem melyik évbe vetted... ?
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #10700 üzenetére
Filmekre jó az 5.1. Nagyon is. Zenére tudom 2.0 a number one, de úgy vagyok vele a több az több mint a kevesebb!
Ez egy Satyriconos mondás...
Üdv.
Satyricon
-
APC ADAM
tag
válasz
Turbolada II #10699 üzenetére
Igen az elég kellemetlen ha 3 nap után tönkremegy valami, de a logi nem is szarozik szervizeléssel, 1ből cserél
Nem hinném h a geniusnál is így lenne de ha igen akkor zsírosdeszka -
APC ADAM
tag
válasz
Turbolada II #10691 üzenetére
Nem igazán értem hogy 1 5.1-nél mire lehet gondolni ha nem a hangjára XD
Ha nézegetni vettem volna én se ezt veszem de a hangjával nekem semi gondom nincsen pedig
Rengeteg mp3at halgatok róla és azok is szépen szólnak az alaplapi hangkártyával is a HD filmekről nem is beszélve.
De ha ennyire nem vagytok vele megelégedve akkor nem is értem minek írtok ide, ezzel csak elveszitek a kedvét a leendő vásárlólnak akik ilyen 5.1-et vennének.
Azt gondolom hogy 100 ezer alatt nem lehet összerakni ennél jobb 5.1 et ami teljesítményben is hozza ezt a szintet. -
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #10669 üzenetére
Váváváváváááá... Várjunkcsak... Most ezt komolyan mondod?
Egy fadobozos geniust többre nézel mint a Z5500-at?
Atyaisten... Rengeteget olvastam a Z-5500ról, közel az összes hsz-t elolvastam a topicban, plusz külföldi oldalakon is jártam, de még ilyet nem olvastam sehol! Én 2004-2005-ben vettem az alaplapi hangkarihoz egy 3600SW-s Geniust, hátt hogy is mondjam... Jó volt, vagyis csak elhitettem magammal... A hangja elég tré volt. A sorroundok recsegtek fél hangerőn, a mély tompa volt, a centerről meg ne is beszéljünk... Talán annyit, hogy a beleépített hangszórók közül hol az egyik szólt, hol a másik...
Aztán olvastam a Gamestarban hogy jönnek az X-Fi hangkarik! Eszméletlenül felcsigázott az az iromány, és akkor eldöntöttem, veszek egy Elite Pro-t! 2008-ban sikerül is vásárolnom... Hazavittem, és rákötöttem a Genius "Home Theatert"... Hát az amit dobott a cucc, minden volt, csak normális hang nem!
Az volt a baj, hogy baromi lomha volt a Genius, a sorroundról nem beszélnék, említésre se méltó miket dobott... A front aránylag jól ment, a center tompa volt, nade a mély... Hát az csúcs volt. Amiket dobott, tiszta kabaré volt!
Szóval...El is adtam a hangcuccot jó áron, és inkább használtam a Panasonic hifim hangfalát. Na azzal rohadt jól szólt a hangkari, csak nem tudtam kihasználni 100%-osan a hangkari nyújtotta lehetőségeket, emiatt is vettem meg a Z-5500-at! Mocskosul jól szól!
Szerintem nem lehet egy napon említeni a két hangcuccot! Ég és Föld a különbség... Ezt csak azért írtam le Neked, hogy lásd, a két hancuccról úgy mondok véleményt, hogy én is mind a kettőt használtam már! Azt nem tudom hogy a többi Genius hogy szól, de valahogy nem is akarom megtudni! Hogy miért??? A Genius márkával többször befürödtem... Többek közt két egérrel is, aminek a görgője nem működött megfelelően, gari letelte után 1-2 hónappal... A Logi cuccokról pedig csak pozitív tapasztalataim vannak... Bocs a hosszú hsz-ért...
-
mijos
senior tag
válasz
Milyen az a fadobozos genius ?
-
Ursache
senior tag
válasz
nekem meg óriási felüdülés
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #10666 üzenetére
Bírom az ilyen vásárlás utáni lelombozó hsz-eket!
Eddig akármit vettem, szinte mindig ez volt! pl.: A Z-5500-nál is... Szinte csak jókat olvastam róla... Haverom is mondta: "Vedd meg mert rohadt jóóó" Na meg is rendeltem... Aztán írtátok, hogy csak a baj van vele, nem ér ennyit, meg hogy ennyiért sokkal jobbat lehet összerakni... De amíg meg nem rendeltem, nem mondta senki hogy jobbat is össze le7 rakni
Na mind1...
Darko_Addict:Am jó lesz az a Xtreme Music, hidd el! De az Xtreme Gamer jobban ütött volna!
-
Darko_addict
őstag
válasz
Turbolada II #10649 üzenetére
Most nézem, ezek 2005-ben deübáltak?
Nem mai darabok, de még mindig jónak számítanak?Köszi a tanácsot.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Turbolada II #10616 üzenetére
Miért nem nekem is olyannal működik.
Vagy valamelyik végfok ment meg, vagy az emlegetett Cirrus Logic alkatrész.
-
dlaccc
aktív tag
válasz
Turbolada II #10616 üzenetére
2A-es volt benne, de amit itthon találtam az rögtön elégett... 3A nem tennék bele inkább
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #10601 üzenetére
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #10597 üzenetére
Digitálisan még nem hallottam hogy szól a Z5500, baromi kíváncsi vagyok rá, emiatt is szeretnék már 1et venni, de nem szeretnék vele befürödni... Szóval...
Most engem minőségi, árban korrekt optikai kábel márka érdekelne... Valaki esetleg?
Szerk.: "hejesírási" hiba XD
-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II #10598 üzenetére
ha ennyire mondjátok, akkor egyszer mindenképp
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #10581 üzenetére
1. Unom az analógot.
2. Optikaival jobb filmet nézni.
3. Csak optikai kábellel lehet használni azt a bizonyos licenszes dolgot...
4. Mert megérdemlem! -
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II #10588 üzenetére
miért nem sikerül felfogni, hogy nem én vettem xonar-t vagy mi a tökömet azt sem tom mi az a dac! DA-t még pont tudom, meg az elvet is, hogy hogyan is működik ez a dolog. van egy 170 ezrest laptopon meg egy xbox360 slim-em + z-5000. 3.5-esekre van kötve a laptop3 kábellel (6ch) ez direct ugye, és ugye box meg optikaival összekötve. hát mit ne mondjak, optikain sokkal jobb a hangzás NÁLAM!
TÉNY!!!
ez nem vitatéma! gyere el, hallgasd meg, tapasztalatimat írom. nem értem mit kell alaplapi meg hangkártyával meg xonar-ral jönni meg mittomén mivel... mással kevertek, nem?
-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II #10586 üzenetére
van egy random objektumom, amely időnként 1-10 között generál egy értéket, és beilleszti paraméterként... ja, ez így a biológiai agyamban!
milyen alaplapi meg mi van? analóg vs optikairól van szó, legalábbis én emellett szeretnék érvelni, hogy az optikai jobb, mint az analóg.
-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II #10581 üzenetére
mert optikai hatszor jobb!
-
válasz
Turbolada II #10573 üzenetére
Akkor lefogom szedni koszi
. En nem azon nevelkedtem sot ruhellem...1 evben 1x meghallgatok 1 remix mix mixet annyi boven eleg
-
válasz
Turbolada II #10571 üzenetére
mar nememlekszem a nevere mert fel eve tettem windowst es 1 honapja nincs gepem. Azt tudom hogy 700mbs a telepito es isoban van. Am melyik a legjobb hangzasu driver?
-
dlaccc
aktív tag
válasz
Turbolada II #10560 üzenetére
Képzeld optikain, xonar menüjében be lehet szépen hangolni, analógon nem olyan tiszta a hangzás.. De aki nem próbálta csak olvasgassa valahonnan a hülyeségeket az ne szóljon már le.. alaplapi optikai marhasággal meg kíméljen meg az úr
-
h1n1_900
senior tag
válasz
Turbolada II #10564 üzenetére
Gyártó válogatja. Merciben Harman-Kardon.
Viszont a passat-ban a sima mezei 8hangszorós megoldás is letépi a fejedet -
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II #10537 üzenetére
ez hogy jön ide, már nem azért.........? semmi baja nem volt a hangcuccnak és nincs is... vagy nem értelek. azért mondta h hollandiában vette mert hollandiában vette és nem azért mert tegnap találkozott alaszkában a lappföldi királlyal 3 kobold társaságában...
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II #10535 üzenetére
A vezérlő volt a rossz nem az erősítő
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II #10520 üzenetére
Az javítható vagy cserélhető esetleg ?
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II #10513 üzenetére
Sajnálatos módon a left rear nem jó. Próbáltam másik hangfallal, másik kábellel. Egyikkel sincs gond, csak ezzel az egyel.
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II #10511 üzenetére
Általában 2 oka van amiért nem tudom egyből megnézni. 1. a cucc pesten van az albérletben, én meg nem vagyok fent 2. dolgozok ( perpill is telóról vagyok)
Csak holnap délelőtt tudom megnézni. -
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II #10509 üzenetére
Az lesz. Nem is gondoltam erre, még jó, hogy itt vagy és segítesz.
Gondolom ha a hangfal rossz az a jobbik eset. -
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II #10507 üzenetére
Nem tudom, hogy az erositovel van-e, erre nem is gondoltam.
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II #10501 üzenetére
Pont most akartam írni...
Vettem biztosítékot. Igen csak nagy nyomás és stressz alatt behelyeztem a biztosítékot, majd bekapcsoltam a mélyen található gombbal. Félő szemmel a vezérlő felé tekintettem és szerencsémre pirosan világított a gomb
Nem tudtam laptopról kipróbálni az 5.1-et, így csak sztereóban szólaltattam meg . Se hangkártya, se 5.1. Késő is van így elmaradt a bömböltetés. Az egyik hangszóró nem szól jól, folyamatosan zúg. A zenét hallani, de csak közepesen. De rá is volt írva a dobozára, cetlire: "bal hátsó nem szól".
Szerencse a balszerencsében, ( ha már felelőtlenül vásároltam ) hogy legalább működik. Így se tökéletes az egyik hangszóró hibája miatt, de nem fullra sz*r az egész, ennek örülök. -
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II #10495 üzenetére
Akkor olyat veszek, köszönöm.
Gratula -
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II #10477 üzenetére
Mind egy hogy melyik a kettő közül ?
Kerámia henger kell bele ? -
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II #10479 üzenetére
Majd fordulok ha asztalin leszek. A srac azota se lepett be es ha ertelmesen nem tudom megoldani egy feljelentest meger. Remeljuk, hogy csak a biztositek rossz.
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II #10477 üzenetére
Lehet ennek megiszom a levét, de ebből is tanultam. Eddig csak 35-be van, no dosh
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II #10474 üzenetére
Nem, ezt a tippet később kaptam. Egyáltalán, hogy nézzem meg?
Szét kell szedni hozzá ? -
szaszapi
őstag
válasz
Turbolada II #10469 üzenetére
Mennyire lehet megölni egy 5.1es- házimozierősítővel a logikat?Mire kell ügyelni?
-
szaszapi
őstag
válasz
Turbolada II #10458 üzenetére
milyen Onkyo erősítőd van?Mert Onkyo-t nézegetek én is.
-
TXT
őstag
válasz
Turbolada II #10460 üzenetére
Konkrétan ez
-
dlaccc
aktív tag
válasz
Turbolada II #10444 üzenetére
17-ért vetted és 11 volt a szervíz? (vagyis 28-ba vettél egy z5500-at??
)
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II #10442 üzenetére
Ismertette. A vételár 17. Elvileg meg sem mukkant, de nem tudom már pontosan mit mondott a szerelő, a lényeg, hogy működik és jó.
Az eladó mondta, hogy nem jó a vezérlő, a hibákat kicsit másképp írta le.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest