Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FireShadow

senior tag

Na most 3 kérdéssel fordulok hozzátok.

Elöfordult az elmult 1-2nap során hogy egesz egyszerüen kikapcsolt. Semmi pukkanás meg egyéb, mintha megnyomtam volna az off-ot. A problema csak az hogy mikor visszakapcsolom, direct-re váltott és kb 80% hangerö. Nos ez ejszaka eleg vicces tud lenni :Y Mitöl kapcsolgat le? Megfogtam a bordát és langyos csak... Áramingadozás?

Direct módban észrevettem valami elviselhetetlen mértékü zajt, azonban ha kihuzom a gépböl a kábeleket akkor elhallgat és csak a halk hangszoro-feherzaj van, szóval megnyugodtam hogy nem a logiból jön. De a gép miért ennyire zajos? Nem volt eddig. Csak egyik napról a másikra. P35-DQ6 lap integralt realtek hangkari elvileg jominöség.

Néhány középmagas hangnál azt vettem észre hogy rettentömód recseg. Nos nem tudom hogy a zene ilyen-e vagy a logi csinál-e valamit. Általában jo minöségü a zene forrás és optikain megy át. Példa erre a PPK - resurrection, de számos más trance jellegübb zenékben feltünik. De ha direkt van akkor meg nem értem a zeneírokat hogy miért szurják el ezzel a recsegéssel a dallamokat...

Új hozzászólás Aktív témák