- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoly20
csendes tag
Hali Nekem van egy ilyen szettem, és kifogástalanul müködik idáig.Kap elég rendesen, már
vagy 30-40 házibulin túl van.Az utobbi 1 hónabban azonban felfigyeltem arra,hogy zene
halgatás közben 70-80% hangerőnél fél óra eltetével a center, és magashangsugárzók közebén
az aluminium sapkák nagyon felforosodnak, és kellemetlen éget szagot lehet érezni. Azt
hittem, hogy vége ennyi volt. Fél hangerőnél 10-12 óra után semm jelentkezik ez a
gond.Kiprobáltam filmeknél is.Egy huzamban 5 filmet néztem meg vele majdne 100% hangerőn
(a családom nagy örömére :-) ), és semmi jele nem volt a próblémának.Ha valaki tudja mi a
probléma, vagy megoldás, az megírhatná. Én a sajátomat kintről hozattam, a megjelenése
után kb. 1 hónappal.Ugyhogy jópár éve meg van már.Nagyon sajnálnám ha
lekellene cserélnem.De biztos, hogy megint egy ilyet vennék, igaz most már nem olyan
borsos áron mint annak idején.A válaszokat elöre köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest