- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kaboska #11740 üzenetére
Hát általában Windows Media Player Classic-ot, mert azt szeretem. De fent van még a gépemen VLC is, mert néha jól jön.
De a gond nem ebből ered szerintem hanem a Logitech Z-5500 a ludas szerintem. Írtam valahol a HIFI-s totyikban:
Amikor 3 jack-el volt összekötve az alaplapi Realtek röcsögő, meg a logitech Z-5500, akkor választani lehetett a logitech control paneljén a következők közül:
1, Stereo
2, Stereo x2
3, DD PL II Movie ( KIEG.: Az egyik fórumtárs azt mondta, hogy a PL: Pro Logic az egy imitált szar hangzás és semmi köze a térhangzáshoz... nah valszeg nekem is ez a bajom)
4, DD PL II Music
5, 6 Channel audioEbből mindig az utolsót választottam, mert a 6 Channel-el mindne tökéletes volt nekem. Film játék akármi.
A baj ott kezdődik, hogy az Optikai kábel esetében ugyanúgy mindegyik opció ott van csak pont az utolsó nem amit használni akarnék. Így kénytelen vagyok a 3, DD PL II Movie -t használni mert a 6 Channel-ön kívül ez az egyetlen amivel az összes hangszóró szól. Csak ezzel a Movie-es szar beállítással elég szar lesz a térhatás és ez UGYANÍGY volt már akkor is amikor Jack-et használtam a Movie-s opcióval. Szóval az a bajom, hogy nincs 5. opció csak az első négy van ott. A Movie-s 3. opció amit kénytelen vagyok használni, az meg pontosan ugyanilyen szarul szólt Jack-el is mint most az Optikai kábellel. Ugyanez volt ott is, hogy rossz a hangerő-elosztás. Szóval tulajdonképpen a Logitech-et ha be lehetne állítani 6 Channelre Optikaival mint ahogy Jack-el be lehetett, akkor jó lenne nekem, de sajnos ilyen nincs most ott, ilyen lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Futás, futópályák
- Nők, nőügyek (18+)
- iPad topik
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 32GS95UE-B OLED GAMING Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0,03ms / G-Sync / FreeSync
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest