- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
evilspirit #506 üzenetére
Tökéletes!
Bocsi a drágábbik linkért, de hirtelen ez jött a képbe!
egyébként aki szereti a Logitech cuccokat annak ajánlanám figyelmébe az X-620-as 6.1-es cuccot. [X-620] Volt nekem is ilyen szettem, X-FI-vel használtam 6.1-ben és azt kell mondanom, hogy kategóriájában szép és telt hangzása van. Egy olyan 15nm-t tisztességesen betölt.
-
Lewzke
őstag
válasz
evilspirit #506 üzenetére
Szerintem jó hangkártya az , bár nem teszem tűzbe a kezem.
Az Audigy SE-ről viszont van tapasztalatom , az nem sokkal drágább és az már picivel jobban szólhat nála 24/96. De a Vista-s driver felejtős .
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
evilspirit #503 üzenetére
Ja és legközelebb légyszi, használd a link gombot!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
evilspirit #503 üzenetére
Ezt a hangkártyát verd ki a fejedből sürgősen!
Inkább [Terratec Aureon 5.1] vagy [Trust SC5250]. A Genius gonolatát mélyen vesd el! Annál még az alaplapi is jobb!
Vagy esetleg még az Audigy SE.... Ezek még az olcsó, de jó kategóriába sorolható kártyák. De vannak azért drágábbak is, mint például ez a [Razor Barracuda 7.1] vagy [Asus Xonar D2X]! Válogatni lehet, de természetesen ehez a hangfalszetthez bőven elég egy olcsóbb kártya, de semmi esetre sem a Genius. Fogadd meg a tanácsomat és ne sajnálj 5-7k-t egy hangkártyára. Nem fogod megbánni!
Vagy nézz fel az [apronetre]!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
evilspirit #499 üzenetére
Bazze!!!
Mivel látatlanban nehéz segíteni, ezért csak azt tudom tanácsolni, hogy gondolj át mindent logikusan. Nem kerülte-e el a figyelmedet valami apróság. Ha nem sikerülne megoldanod eme rettentő bonyolultnak tűnő problémát, ez esetben következő lépésként, belátogathatnál egy hozzád legközelebb eső számtech. boltba és vehetnél egy hangkártyát!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
evilspirit #497 üzenetére
Ugye nem a Winfos hangszóró beállítása van 5.1-re állítva? Mert azzal szart sem érsz! Hanem a hangkártya szoftverében állítsd át 5.1-re! Valószínűleg azért szól csak az első két hangszóró, mert nincs 5.1-re állítva. A középső jack kimenet csatija milyen színű? Milyen típusú az alaplapod?
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
evilspirit #495 üzenetére
Értelem szerűen állítsd 5.1-re, majd nézd meg, hogy a hangchipped drivere, melyik színbe melyik csatornát kéri. Általában a zöld (Front)az első csatornáké, a kék(Line In) a hátsóké, és a rózsaszínű(Mic) pedig a center és sub. Persze a jack csatlakozók színe az alaplaptól is függ. Nézd át a driveredet esetleg lehet, hogy meg kell cserélned szoftveresen a csatornákat, illetőleg ehez át kell dugdosnod a jackeket is. Mondjuk a a fekete csatit a rózsaszínűbe kell dugnod,a narancssárgát pedig a kékbe.(Ez csak egy példa!) Alaplap válogatja, hogy milyen beállításokkal lesz megfelelő. Már csak ebből kifolyólag is jobb egy hangkártya, azzal valszeg jó lenne. bocs a zagyva hsz.-ért, de sietek.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
evilspirit #482 üzenetére
Próbáld ki, de szerintem mihamarabb szerezz be legalább egy Audigy-t! Hidd el, hogy megéri! Pláne 5k-ért és vadi új!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
evilspirit #480 üzenetére
Addíg amíg nem hallod egy normális hangkártyával, addig jó lesz!
Szerintem egy Audigy SE kártyával is jobban szólna...
[Audigy SE] vagy pedig [X-FI Xtreme Gamer] Én az utóbbit, javasolnám, de ha nem szeretnél túlzottan sok pénzt hangkártyára szentelni, de azért többet és tisztább,valamint jobb hangképet szeretnél kihozni a szettből, akkor számodra talán még az Audigy SE is jobb mint a SoundMax. Szerény véleményem szerint. Nézd meg a linkeket, mert jó áron kínálják mindkét kártyát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest