- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
pallmallka #124 üzenetére
HI!
Es honna szerezted????? igyirelekkk!!! drakula hozzaaa:- ))))
udv
neduddki
p.s. na jo poen lenne ha siekrulne egyet szerezni, mert most vegre vagy szurke/fekete /duapopt/, vagy fekete minden cuccom:- )))))) -
Fade_Away
őstag
válasz
pallmallka #134 üzenetére
Kashuka aka Fincze Gergő Komlói bár nem fpses rákérdezhetsz nála a gamer tesztre.
tf:202107971 -
LordX
veterán
válasz
pallmallka #89 üzenetére
Ha nem for Bluetooth, akkor megy. Tegnap néztem a Logitech honlapját, hogy tudnék-e ehhez az egérhez + billhez vevőegységet szereni..
-
L3zl13
nagyúr
válasz
pallmallka #108 üzenetére
Nagyker, szóval általában nem mi mutogatjuk a cuccost a végfelhasználónak, hanem az aki tőlünk megveszi...
-
L3zl13
nagyúr
válasz
pallmallka #106 üzenetére
Még nem biztos, hogy sikerül, mert fel kellene hozzá bontani a dobozt, és azt nem biztos, hogy engedik.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
pallmallka #103 üzenetére
Én biztos nem veszek mielőtt kijönne bundliban... Akkor majd meglátom.
Azért előtte ha lesz lehetőségem kipróbálom, hogy van-e érezhető különbség az MX700-hoz képest azoknál amire használom. -
anulu
félisten
válasz
pallmallka #101 üzenetére
L tudom képzelni az arcát a hölgynek, amint előadod problémád
hát ez az aksi dolog suxmondjuk nekem ez az mx1000 lesz az első Logitech rágcsálóm.
atól félek, hogy húgom meglátja, és ugyanúgy le akarja majd nyúlni, mint a mostani Saitek egerem, amit a madzaga tartott az asztalomnál húgom ellen...
[Szerkesztve] -
Avicularia
veterán
válasz
pallmallka #91 üzenetére
100 % hogy nem megy a MX 1000 dokkolójával az MX bill
ha megnézed az MX700 egér ,és az MX szett dokkolóját nem ugyanaz
az egéré nem kezel mást csak az egeret
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
válasz
pallmallka #89 üzenetére
Az MX1000 ugyanazt a FastRF rádió technológiát használja, mint az MX700. A kérdés az, hogy mennyit változtattak/javítottak rajta.
Három lehetőség van:
-Az egyik, hogy kompatibilis, ekkor simán megy a vevővel a bill.
-Nem kompatibilis, de nem akad össze. Ekkor ugyan két USB portot foglalsz, de működnek az eszközök.
-Nem kompatibilis, és még össze is akad. Elég nagy figyelmetlenség lenne a Logitechtől, nem hiszem. Ráadásul előfordulhat, hogy a következő MX kombóhoz nem terveznek új bilentyűzetet, akkor viszont egyértelmű a kompatibilitás.
Szóval szerintem menne a dolog, de én is azt mondom, várj. Egyrészt mert most még sok a nyitott kérdés, másrészt mert az újdonságok ára egy-két ónap alatt is sokat esik.
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
pallmallka #91 üzenetére
A megoldás a várakozás. Szerintem később biztos lesz majd szettben is kapható az MX1000-s, és ha valami diNovo-féle billentyűzet lesz mellé, akkor már cserélem is. Nem mintha nem lennék megelégedve a diNovo-val, de így a hírek alapján az MX1000-s nem lesz melléfogás.
-
Bash
őstag
válasz
pallmallka #89 üzenetére
A kérdés csak az, hogy a billentyűzet működik-e az MX1000-s dokkjával, de szerintem nem. Mert ahhoz, hogy az MX700-st tudd használni egy másik gépen, ahhoz kell a dokk is.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged