- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nekem is ilyenem van, és eddig minden felismerte
-
sziasztok nekem is lenne kérdésem, mennyire kompatibilis ez a game-kal
nekem álltalános játékhasználtra kéne
ugy zussamen mindenféle , mindegyik game felismeri? -
Yahhher
aktív tag
válasz
somodisoma #27 üzenetére
nincs mit
-
somodisoma
senior tag
koszi, mindkettotoknek! Sokat segitettetek!
THX -
Yahhher
aktív tag
válasz
somodisoma #24 üzenetére
mondjuk nekem az a progi nem volt tökéletes, valamiért nem tudtam úgy bekalibrálni, hogy nem húzzon balra. De leszedtem 1 frissebbet a logitech honlapjáról, azóta f@sza!
-
detroitrw
addikt
válasz
somodisoma #24 üzenetére
Teljesen korreck a progi amit adnak hozzá.
-
Yahhher
aktív tag
válasz
somodisoma #22 üzenetére
nekem a sima van, a vibrálós valahogy nem jön be, nemtom miért, a force feedback-es kormány se. Meg olcsóbb is
-
Yahhher
aktív tag
hi, nekem ilyen Logitechem van. Előtte volt sokáig PS-em, nagyon f@sza gamepad. Lekopik a gumi? És? A PS-nél is lekopott
Vedd meg nyugodtan! Mondjuk én csak autósjátékokhoz használom. -
Latyakos
aktív tag
Szvsz ha 2 év a logitech garancia, mindenképp azt vedd meg ha teheted, mert ha sokat nyuzod, lehet egy honap is elég lesz a garanciális ügyintézés felkeresésére.
Nekem heti 5-6 óra után egy év elteltével is jól szuperál, ezzel szemben unokabátyám napi 3-4 órai aktiv és agressziv fifa2k5-e simán két hónap alatt kinyirta az analog kart. -
detroitrw
addikt
válasz
somodisoma #17 üzenetére
hát nem tom nekem ez egyáltalánnem jön be.
Bővebben: link
2 évig volt PS-em szal nekem ez a logi... jobban bejön.
a genius is márkás szal márcsak rajtad /illetve az ízléseden múlik/ melyiket veszed meg. -
somodisoma
senior tag
up!
-
somodisoma
senior tag
Raszannek kicsit tobbet is, mert ha valamit veszek, akkor az inkabb dragabb legyen, de jo, csak az a baj, hogy ahol vasarolok ott, nincs igazabol csak ez a ketto, amit irtam. (A tobbi nagyon gagyi).
A honap elejet ugyis meg kell varnom, majd addigra hatha frissitenek a kinalaton.
Geniussal mi a bajod? (Egerben nagyon jokat gyart, ezert is bizok benne). -
detroitrw
addikt
válasz
somodisoma #13 üzenetére
Én nyitottam ezt a topicok.
egy kis gondba voltam magam is hogy melyiket is vegyem /bár nálam nem volt kérdés a Logitech/.
Már lassan egy hete szorongatok a játékok közbe egy Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad -ot.
Bár nem az olcsó kategóriába tartozik /Mc-on 7500 Ft./ de nagyon megéri.
Nagyon precíz meg egy csomó pozitív dolog.
Szerintem ha veszel akkor Logitech legyen /2 év gari van rá/. A kérdés csak hogy mennyi pénz-t szánsz rá.
az ilyen analóg ''gombás'' gamepad-nál a legfőbb szempont hogy az analóg ''gombák'' jól meglegyenek csinálva /értem ez alatt hogy ne legyen egy idő után olyan hogy már alap állapotba nem a 0 , 0 koordinátára áll vissza/.
a gombok száma már nem igazán számít mert szinte mindegyik ugyan annyi gombbal van felruházva.
És a logitech-nek nagyon jó a szoftverje, azt állítasz benne amit csak akarsz.
Arra vigyázz hogyha nagyon ''gagyit'' veszel előfordulhat hogy bizonyos játékok nem fogják felismerni /egyik haverom is beszopta azzal hogy egy kicsit zsidó/. -
somodisoma
senior tag
Es is ezen a velemenyen vagyok, hogy a rezgos mindenkepp jobb. (Meg ha nem tetszik, akkor ki lehet kapcsolni). Mondjuk gondolkodtam azota rajta, hogy nem sokkal dragabb a rezgos, ugyhogy asszem az lesz.
De mivel meg gyakorlatilag sohasem jatszottam ilyennel (max 1-2 orat, azt is regen), nem tudom, hogy mi az ami fontosabb szempont egy ilyennel. (pl.: gombok szama?) (logitechnek tobb van)
Alszok meg egyet-kettot ra, addig csak ir valaki, akinek van rezgose, es jol eldontom. -
Latyakos
aktív tag
válasz
somodisoma #11 üzenetére
Nagyon sok játék jól kihasznája a rezgés lehetőségeit, sokkal nagyobb a játékélmény, ellenben a logitech szvsz sokkal profibb megoldás csak nem rezeg.
Tescoban lehet kapni 3 vagy 4k-ért saitek dual analogos vibrás gamepadot, én azt használom fifára és prince of persiára, nagyon tuti, és eddig minden felismerte, bár egy logitech még jobb lehet. -
somodisoma
senior tag
Sziasztok!
Ugy dontottem, hogy beszerzek egy gamepadot, ket eselyes versenyzo van:
logitech dual action gamepad
genius maxfire G12 vibration
Namarmost a gondom a kovetkezo: a genius jobban tetszene, mert ugye vibral. De nem tudom, hogy a gyakorlatban mennyire hasznalhato ez a funkcioja, a jetekok mennyire kezelik. Van valakinek valami tapasztalata?
Ossza mar meg velem legyszi! -
Allien
veterán
Fps játékokat FELEJTSED el gamepaddal. Maximum easy fokozatban, single módban van esélyed, multiban semmi!
Ugyanis, nem lehet beállítani a ''fejmagasságot'', mert eleve vagy 3 szint van (álló helyzet, térdelés, fekvés, jobb fps-ben). Mire ráirányítod, addigra szita leszel!
Ha valaki fps-t akar tolni, annak inkább ez javasolt (bár kishazánkba NEM lehet beszerezni sajnos, jelenleg):
Bővebben: link -
Lui76
őstag
Nekem a Cordless Rumblepad van . Nagyon szeretem...
IL-2 , NBA2005 (a sok trükhöz jó a sok gomb) ,NHL szintén sokat nyomom vele.
Meg az ilyen Hack&Slash jó vele vagy hogy mondják -mint a Lotr Rotk ,meg a Daemon Stone. Van amelyik autóst a másik Joy-al érdemes pedálként használni ha ügyes vagy.
Az árkád autósokban elég a gombnyomás is - nincs többletélmény. -
detroitrw
addikt
Persze én is Rumblepad 2-t akarok venni /régebben volt PS-öm és nagyon a szívemhez nőt ez a játék konzol/.
De ezt a kifejezést jobban ismerik: Logitech dual action gamepad
/sokaknak beugrik mi is ez/
Azt hiszem a közeljövőbe meg is veszem.
Csak elöbb szétnézek hol a legolcsóbb. /miskolcon ez nem könnyű, eléggé nagy a szórás/. -
L3zl13
nagyúr
Nem tom, én akkor már inkább Rumblepad 2-t vennék. Alig drágább.
Bár tapasztalatom nincs velük, csak gondolkoztam a vásárláson... -
detroitrw
addikt
Köszönöm a tippeket!
leginkább autós-hoz és jégkorong-hoz kellene a game pad
Szerintem fps hez is jól lehetne használni mert csak egyszer kell beállítani a fejmagasságot és utána már csak lőni
Nameg nem mellékesen egy pár játéknál ha más ellen akarok közdeni nem árt egy másik irányítóka /a billi-n kívül/.
Csak azért nyitottam amúgy ezt a topicot mert hallottam hogy az ilyen game pad-oknál előszokott fordulni hogy bizonyos játékok nem ismerik fel, vagy nem lehet őket irányítani velük.
Az esetleges véleményeket, tippeket, hozzászólásokat még mindig várom. -
BlackWoOd
aktív tag
Igen, valóban nagyon függ attól, milyen játékhoz kell egyáltalán a vezérlő!
A fizikai kialakítása és minősége szerintem megfelelő, elég igényes.
Valamelyik magazinban volt régebben (1 éve talán) egy rövid ''teszt'', ott a kifogás a kontroller ellen a rövid vezeték volt és az analóg joyokon levő gumisapka kopása.
Egyiket sem tapasztaltam, mert a cucc eleve a gép elejébe van bedugva nálam, úgy meg még hátradőlve is kényelmesen hosszú a kanóc (~2 méteres), a gumi meg kellemesen tapadós szerintem. Lehet, hogy azóta reviziózták a terméket, tény, hogy szerintem nagyon jó darab.
Az egyéni játékélményt (mint szubjektív tényezőt) kiiktatva szerintem jó termék. -
Allien
veterán
Leszögezem, nekem más típus van, még a régebbi, egy karos, tolópotis verzió. De, amit Te szeretnél, az ugye a PS irányitójára ''hasonlít'', tehát minden olyan játékot jól lehet vele kezelni, amiket PS-n, mint pl. foci, jéghoki stb..., illetve, gördeszkás, aztós, és árkádos repszimeket, de pl. én az IL2 -höz is remekül tudtam használni. Viszont fps-hez nem olyan jó. A célzás miatt, az egér erre az egy funkcióra jobb, bár azért közelharcban még van rá esély, hogy Te lehessél a győztes.
Tehát, csak az a kérdés, milyen tipusu játékra akarod használni!
Szerintem.
Upsz, megelőztek, és más véleményt mondtak, de nem baj!
[Szerkesztve] -
BlackWoOd
aktív tag
PSX emulátorhoz tökéletes, NFS-Hot Pursuit 2-höz elmegy, NFSU-hoz nem jó,
Apache nemtudommelyikhez ideális a 2 analóg joy + d-pad,
repülőszimulátorhoz fos, mert rövidek az analóg karok így természetesen nem lehet pontosan manőverezni (legalábbis IL2-ben a fordulóharcra nem igazán jó, még szokás után sem.)
Röviden ennyi.
[Szerkesztve] -
detroitrw
addikt
UP!
-
detroitrw
addikt
Hy!
az lenne a kérdésem hogy akinek vanilyenje az léciírjon róla véleményeket.
Melyik játékhoz jó és melyikhez nem.
Pls HELP! mert ilyet akarok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest