Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
somodisoma #13 üzenetére
Én nyitottam ezt a topicok.
egy kis gondba voltam magam is hogy melyiket is vegyem /bár nálam nem volt kérdés a Logitech/.
Már lassan egy hete szorongatok a játékok közbe egy Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad -ot.
Bővebben: link
Bár nem az olcsó kategóriába tartozik /Mc-on 7500 Ft./ de nagyon megéri.
Nagyon precíz meg egy csomó pozitív dolog.
Szerintem ha veszel akkor Logitech legyen /2 év gari van rá/. A kérdés csak hogy mennyi pénz-t szánsz rá.
az ilyen analóg ''gombás'' gamepad-nál a legfőbb szempont hogy az analóg ''gombák'' jól meglegyenek csinálva /értem ez alatt hogy ne legyen egy idő után olyan hogy már alap állapotba nem a 0 , 0 koordinátára áll vissza/.
a gombok száma már nem igazán számít mert szinte mindegyik ugyan annyi gombbal van felruházva.
És a logitech-nek nagyon jó a szoftverje, azt állítasz benne amit csak akarsz.
Arra vigyázz hogyha nagyon ''gagyit'' veszel előfordulhat hogy bizonyos játékok nem fogják felismerni /egyik haverom is beszopta azzal hogy egy kicsit zsidó/.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest