Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Fps játékokat FELEJTSED el gamepaddal. Maximum easy fokozatban, single módban van esélyed, multiban semmi!
Ugyanis, nem lehet beállítani a ''fejmagasságot'', mert eleve vagy 3 szint van (álló helyzet, térdelés, fekvés, jobb fps-ben). Mire ráirányítod, addigra szita leszel!
Ha valaki fps-t akar tolni, annak inkább ez javasolt (bár kishazánkba NEM lehet beszerezni sajnos, jelenleg):
Bővebben: link -
Allien
veterán
Leszögezem, nekem más típus van, még a régebbi, egy karos, tolópotis verzió. De, amit Te szeretnél, az ugye a PS irányitójára ''hasonlít'', tehát minden olyan játékot jól lehet vele kezelni, amiket PS-n, mint pl. foci, jéghoki stb..., illetve, gördeszkás, aztós, és árkádos repszimeket, de pl. én az IL2 -höz is remekül tudtam használni. Viszont fps-hez nem olyan jó. A célzás miatt, az egér erre az egy funkcióra jobb, bár azért közelharcban még van rá esély, hogy Te lehessél a győztes.
Tehát, csak az a kérdés, milyen tipusu játékra akarod használni!
Szerintem.
Upsz, megelőztek, és más véleményt mondtak, de nem baj!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest