Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scream007
őstag
-
Scream007
őstag
Egy csíptuninghoz nem kell cserélni semmit, ne vicceljetek már kapsz 10-15% lóerőt, annyit még a legocskább proci is elvisel ha csak ebből indulok ki
-
Scream007
őstag
válasz
Viewsonic #3920 üzenetére
Jól láttam hogy mind2x a gallardo nyert?
Amugy amikor visszalsított 320ról az f430 és a szélsőbe odalépett neki a lambo azért elég szép nyomatéka volt.Gondolom ott még mindig jóval 200 fölött mentetek de 200 fölött ekkora nyomatéknem semmi
Hát igen a hang, 320nál a ferrari nem hiszem hogy ilyen halk lenneA végén az az amg-s merci nemde?
-
Scream007
őstag
Ezt te nem érted mester, mert yóóóóóóóóó
Viccet félretéve mielőtt megint valaki beszól, szerintme emléknek mentik el, azért ha előveszik pár év múlva monhatja látjátok én nem mindig voltma ilyne szolíd benen voltam vad dolgokban, tudok iylen is lenni, jó visszagondolnia haverokkal eltöltött pillanatokra a sok ökörködésre, és ez dokumentálva van, nem bezsélve arról azért lehet lamboval picit másképp gondolnád a dolgokat, nem érdekelne hogy 15öt vagy 35öt etetnél meg vele.
Szerintem semmit nem akrnak bizonyítani de én speciel az össze videót megnéztem, érdekelnek ezek az autók, nekem tetszik, ha gondolod megkérem hogy max. privibe nekem küldje a linket ha úgy gondolod nem ide való.Egyszerűen egy jót szórakozta és gondolja nekünk is megmutatja hagy lássuk mi is. Nekem lenne ilyne autóm én is feltennék ilyet és milyne jókat el lehetne a kettő közti azonosságokról beszélni.És nem érdekelne hogy 10 ilyen() vagy ilyenek(
) lennének benne.Nem tom ti éreztetk iylne érzést soha.....áh ezt nem lehet mesélni, azt hittem ennél közvetlenebbek vagyunk egymással itt ph!-n belül, tévedtem, bocsánat.
-
Scream007
őstag
-
Scream007
őstag
válasz
GeorgeBerger #3885 üzenetére
Még jóhogy én sosem jártam ott, de már előre fejemet tettem volna erre a reakcióra, amugy itt többen is mondták voltak már ott szóval buktad.
Persze csak azért hülye mert próbára akarja magát tneni picit versenyezni büntetés nélkül és megmutatni mindneki hogy miylen klassz aza utója, ezért hülyék igaz???szánalomhalmaz.
-
Scream007
őstag
hehe találkoznotok kéne Tökölön nemde?
és ott eldőlne a téma, pont kerülne az i-re. -
Scream007
őstag
válasz
Viewsonic #3872 üzenetére
Nem baj nekem akkor is az enzo kellene
Nem több milláról beszélünk, mert annyit össze lehet persze van is több ilyen ismerösöm. Mi 10ről vagy afölöttről beszéltünk.Vagy legalábbis annyiról amiből nem megerőltetés egy 20-30millás autó megvétele>>>végülis 2 havi fizetésből egy ilyne autó nem megerőltetés. -
Scream007
őstag
Nyugodtan írd lemagadat már csak nem moderálódik ki, meg szerintme ezzel ugyis mindneki tisztában van hogy 10 millát becsületesen nem lehet havonta összekeresni.. Legjobb esetben is ekivel kereskedik vagy komolyabb cuccal, netán fegyver, kávé, cigaretta, pia..egyéb csempészárú
Nekem szimpi a mini ha adnák lehet nem adnám el, de amennyibe kerül annyiért tényleg nem kéne, de 230 ló 1.6ból, erre kéne még biturbófeltötő
Amugy gyorsulásba picit odaver mindent így is, lehet páran már csodálkoztak mikor otthagyta őket mondjuk egy 2.5ös mocis autót
Hóba én is drifteltem télen a parkolóba, de csak kipróbálás szinten annyira nem vonz eza csúszka téma.
Az az enzos video durva, hát nem is tom, talán elhiszem
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
Ahhoz a következő lépcsőhöz, hátt őőő nem is tudom. tán gurigás havi fizetés elég, de lehet nem.
Amugy ha már kompresszor és Mini, minap ezt is a lóerőben>>egybizonyos MK-motorsport cég megpiszkálta a cooper S-t ami alapból kompresszoros, súlycsökkentéseket csináltak, meg gondolom mást ha az 1.6os kompis moci 230 paccantást teljesít
De vannak még érdekesek kifejezetten>>pl:corvette visszahívás a meg a VW kidob egy modellt a GTi alá bizonyos GT elnevezéssel csak ez 170 ló lesz a GTi 200ával szemben.
(ja és nem nem avgyok az újság reklámembere, de ami jó azt el kell ismernem)
-
Scream007
őstag
Életembe 5x ha csikorogtattama kocsit, az olyna ovis.
Amugy se vennéka ostaniból semmit meg a e46ból se, e36 m3 rulezz, jólehet rá kell dobnom vagy 2 millát hogy jó állapotban legyen de akkor még mindig csak 5 guriga és lenne egy olyna autóm ami elég ütős azért
Ma nevettem egy swiften jól kikapartatta az autat odarajzolt a betonra, csak szegényke nem volt ura ahelyzetnek majdnem oszlopnak csapta az oldalát, olyna 20-30cmen mulott. -
Scream007
őstag
Multkor volt szó az M6ról a ásik topicban.
Na legújabb lóerő újságban ottvan egy kis privát cég felpakolta 620 lóra
kompresszoros hűtés+miegymás, durva nagyon és az volt akkor a dilema, ud e 300 fölött menni, hát tud 330cal papír szerint, ez a 620 lovas szóval az 507es ménes is megközelíti ezt szerint, lehet pont 300 a vége. -
Scream007
őstag
Nekem így már szimpi az x3, előtte nem tetszett, szinte majdnem x5.
A turbóval játszanak meg az elektronikával Münchenben, Innen 1 lépés hogy a benzinesbe is tegyenek végre biturbót
Fogyasztás nagyon meggyöző egy terepjárónál szerintem, 10L alatt mind.Nekem mondjuk a 320si tetszik az újak közül.Az 5ösből tették át a motorokat picit változtatva.
-
Scream007
őstag
válasz
GeorgeBerger #3829 üzenetére
mosta középső csavarfedélről vagy magáról a kis szelepsapkáról van szó?
mondjuk mindkettő ellopható -
Scream007
őstag
thx thx egyre okosabb leszeka végén
Akkor ezen a képen hol kéne lennie enneka bov szelepnek???[link]
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
válasz
Viewsonic #3798 üzenetére
gyááááááá,
Ennek szinte fütyül az lefujója vagy mi.
amugy ez mire is jó és hol van motorban mert jó lenen technikailag is tudni mi ez nem csak azt hogy kiba jó hangja van váltáskor, vagy amikor a turbo bekapcsol akkor vagy mikor is van?
Megnéztem a maradék videot is, azért azt nem gondoltátok hogy az m6ot le lehet nyomni, holni ksi lancerrel
Amugy a fehér evonak vana legjobb hangja.
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
válasz
GeorgeBerger #3788 üzenetére
hát nekem ferrarim lenne és ilyen megtörténne másnap telefonálnék hmmanéknak, valamit csináljanak vele
...vagy cséndzs tú múrszílágó lp640
-
Scream007
őstag
LOLLLL
Amugy tényleg stílustalan én is ezt írtam de nem esett le, ettől független jó nézni, és kicsit sem érdekel, ha ki szerint tudás ki szerint bohóckodás agy nevezze mindenki ugy ahogy tudja, engem nem érdekel, nekem tetszik éskíváncsi vagyok rá.
Ja és én önmagamat jó vezetőnek tartom -
Scream007
őstag
válasz
GeorgeBerger #3756 üzenetére
szuuuszzáááá
ha ilyen van nem driftelek gyorsulok, sokkal zoralabb opdaverősebb, lancer evo még pont befér a driftbe, de mit szólnál nappal látnál egy a8at ami kézivel fordul be???én max kiröhögöm mondom mekkora egy állat, pár perc után belegondolsz ettől most zoralll gyerek volt???nem, max. a hülyék szemében, az autónak nem eza profilja, titulusa.Tán ha meg akarom fogalmazi így tenném meg ha egy viszonylag olcsó, értem azt ebbe a kategóriába 10M olcsónak számít, azt rakod fel ugy hogy veri a 30asat tán 40es ferrarit is akkor igen az való driftre de olyan ami alapból 30-40be kerül az nem, mert más amire tervezték.....áhhh ezt nem lehet elmondani
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
válasz
GeorgeBerger #3755 üzenetére
kiröhögöm lenézem, aki ezt teszi vele, elájulok magától az autótól.
Mondjuk azt be ismerem jó nézni, de én nem tenném ezt vele, de ha meghallgatod Sonic beszólásait, nahát kb igen kb én is ezt mondanám rá ha látnám -
Scream007
őstag
válasz
GeorgeBerger #3752 üzenetére
ha már játszom az agyam szép autóval játszam
-
Scream007
őstag
válasz
GeorgeBerger #3749 üzenetére
hát de nem is arra hogy ugy nézzen ki mint a hányat.
De mind1 hagyjuk ugysem érzed azt miről beszélek, 5guriga vs 25 guriga, erről beszélek, picit nem mind1, ez az autó luxussportautó, ez kb olyna mintha valaki 911 turboval vagy f430cal elkezdene driftelni, kb kiröhögnék és lenéznék. vagyis én ezt tenném magamban, ilyne autóval ezt művelni, értelmes ember nem teszi, inkább ha már van ennyije kiépít konkrétan erre egy autót. -
Scream007
őstag
válasz
GeorgeBerger #3731 üzenetére
de ez még hol van a 20-30tól???
Egy kiindulási alap m3 kb 3 milla, erre ráköltök még 3at, és akkor azt mondom olyna autóm van odabax mindent, nem feltétlen lesz a legjobb gyorsulása, de kinézetre, odaverne mindent. pllyan fényezést csak narancsba mint azona golfon van itt lejjebb, krómfelni....
-
Scream007
őstag
nálam meg még mindig ez és ez is marad
[link]
-
Scream007
őstag
válasz
GeorgeBerger #3717 üzenetére
csak 30, de ilyne korban akkor is max úgy ahogy leírtam, max nem mondja Sonic hidd el, amugy lenne enyim valszeg lízélném mi kit hogy miért hisz és gondol
Az m6 video nem jön
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
válasz
bagyulajuve #3707 üzenetére
Na igen
Csak egy fényezés kell neki, gyöngyház, meg carbon tető előre. -
Scream007
őstag
válasz
Viewsonic #3708 üzenetére
na itt valami nem tiszta nekema video alapján, emg amit leírtál.
Melletetek balra impreza, ti az evo8ba, ti versenyztetetk és lenyomtátok, jobbra valami merci de ugy láttam ő nem vette a lapot, nem volt kedve lenyomni tán, és akkor bebasz elétek az m6???vagy tán csak 645Ci
, De nem azt írtad hogy te ülsz az m6ba??most akkor hol is?? mert az evo8at írtad hogy lenyomta az imprezát, de akkorte hol is videoztál???
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
válasz
#16741888 #3662 üzenetére
Ez azt ezt akartam 3. írni Hamman-t, csak ugye a mecss....
Szerintem aza 60x ló lehetséges, gondolom megfúrták a motort, meg pár dolgot kicseréltek benne. Ez motor az év motorja volt, szóval valamit tud az biztosAkiktől eddig hallottam próbálták, azt mondják 250nél olyat rúg beléd mikor leszabályoz
, Sőt a bmw is nem hivatalos info szerint azt állította nardoban 31x volt a vége.
#3661>>>akkor veszek passatot 3.6os 911 bitrubo mocival???mikortól rendelhető?
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
-
Scream007
őstag
csak fizesd meg
De könyörgöm tegyék bele ezt a biturbot egy benzinesbe is, asszem volt róla valami kósza írás.De m3ban nem az lesz.De azé ütne egyedi V8 biturbó motor, semmelyik másba nem tennék bele, tán még a 6osba......3as coupé>>>[link] üt ver, mintha 6os hasonlítana kicsit az eleje, ebbe pont jól muitatna még a biturbós.
-
Scream007
őstag
tényleg tanulságos.
Nincs más kályhát kell venniÉs akkro kitaposhatom a belét akkor se fogyaszt semmit. De nem lesz élményautózás, mert magas fordulatszámon lehal.Ja és az életbe nem fog elmenni fél milliót egy mai füstölős dízel, még ha nem hajtod akkor sem.Más kérdés a mai benzinesek el mennek e fél milliót avgy többet.Ez majd kiderül jó pár év mulva a tulajoktól.
Amugy megnyugodtam ''BMW 316 E36 1994-es : 10.5-12L''...és ez elméletben már m43. -
Scream007
őstag
válasz
Integra #3636 üzenetére
Passsz nem tom, mondjuke egy 13 éves autóból nem indulok ki, mert sokak szerint ez már roncstelepre való,(mondjuk nem mintha érdekelne ezen a szinten ki mit mond), a mai technikát még nem votl szerencsém megtapasztalni.
Mióta nem mentem a 2. 3as bemutatóra, leízélnek, pedig jelentkeztem 2x tesztvezetésre, azelött maguktól mondták nincs e kedvem, de akkor még nem volt.
Na nem baj majd 1x
Az meg megitn hozzállás mit jelent a tempos, multkor kivételesen rámentem ecotec dologra, és 9-9.5 jött ki.Persze feljavítani nem nehéz -
Scream007
őstag
szerintme bármelyik autómárka fogyasztási adatára rá lehet tenni +1-2l-t.
Mert gondolom ők a létező legideálisabb esetet íják be.
Nem számolnak ilyenekkel, hogy klíma, télen fűtés mint állat, dugók agyba főbe, ócska utak, a tulaj nem megfelelő karbantartása a kocsi felé,...amelyik 1.6os autó elmegy 9 alatt annaka tulaja vagy nem ismeri a gázpedált vagy irtó nagy malaca van mert olyan szériát fogott ki. Mivel az 1.6 tipikusm pörgetésre kihegyezett motrok, ezért 9-10l alatt nem igazán lehet tölük elvárni, aki ilyet vesz szerintme tisztában van vele. -
Scream007
őstag
válasz
GeorgeBerger #3556 üzenetére
4esből indulva lefullad az impreza szerintem, de mind1, a ferrari meg ha már 180nal menne a városban tuti nem lenne 6.ban mert ideje sem lenen oda feltenni.
-
Scream007
őstag
válasz
GeorgeBerger #3551 üzenetére
simán.
jobb keze máshol volt nem a váltógombon így 100nál leszabálzott az 1es -
Scream007
őstag
válasz
GeorgeBerger #3544 üzenetére
nem fos mert ferrari de nekem nem tetszik ennyi.
F430 inkább. -
Scream007
őstag
válasz
GeorgeBerger #3542 üzenetére
még szép.
Ezért nem tetszik az enzo, nem lehet tovább tuningolni, semmi angeleyes, ültetés, airbrush is szarul mutatna rajta.Nem tudod hova fejleszteni. -
Scream007
őstag
válasz
Moddingfan #3522 üzenetére
szerintem a vipernek nagyobb a preztízs értéke még az enzonál is meg a murcinál is.
Ez olyan mintha azt mondod melyik ér többet enzo vagy egy 600 lovas supra, jó pénzre előbbi, de preztízsre nekem utobbi. pl ez>>[link] -
Scream007
őstag
válasz
_Volkovy_ #3490 üzenetére
Lehet nem vagyok rallyversenyző ez tény, de itt szerintem senki.
Meg valszeg forma 1es sem.
Az árokba borulás poén volt az elöző komentjeidre, már megint félrebeszélsz.
Nem azért vetted, hanem mert erre volt pénzed. Mér ne lehetne gyorsulni, csak tuningolni kell, a kasztni marad többi nem, ja hoyg erre nincs, addig amíg nincs nem gyorsulsz.De kategóriodája illő autóval gyorsulhatsz. -
Scream007
őstag
válasz
_Volkovy_ #3486 üzenetére
Te vagy az idióta mert nem ismered be hogy driving skill fejlesztéshez nem kell ferrari, se f40 f430, se enzo, semmelyik.
Bármilyen autóban fejlődik a vezetői tudásod.Ha neked csak azért kellene ferrari hogy a vezetői tudásod nagyobb legyen akkor értelmetlen azt venni.Ferrarit azért kell venni hoyg egyedi legyél oylanod legyne amelyik csak egy nagyon kis többségnek vana világon és tudjál legyorsulni bárkit, tudjál sportosan vezetni, és 300zal menni aholcsak lehet. Nem csak akkro fejlődsz ha 10mp alatt gyorsulsz 200ra.Ha meg szerinted igen akkor igenis streetracer vagy, ha gyorsulni szeretsz. -
Scream007
őstag
válasz
_Volkovy_ #3477 üzenetére
Nem csak ferrarival tudod megmutatni hogy jól tudsz vezetni, nem csak ezzel leszel feltünő.És amugy is ferrariba olyan belsőt raknak amilyet akarsz, ha te olyna igénytelen avgy hogy még ülést se kérsz bele akkor ülsz az alján és kész
Te nem tudsz a szavak közt olvasni, ez már nem az én hibám.
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
gondolom mindenki megy a luxusautó kiállításra aztán dőlneka képek majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest