- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
Matr x #350796 üzenetére
Hááát.. nem tudom most mi a szitu, mi olyan 2017-ben voltunk, arrajártunk egy hideg februári napon, mondtam havernak hogy hülyék lennénk kihagyni, odamentünk. elkértek 700 forintnyi pénzt a parkolásra egész napra, és bementünk, annyit kérdeztek hogy milyen országból jöttünk, és engedtek is be, arra mentünk amerre akartunk, azt néztük meg amit akartunk, kutya nem szólt hozzánk.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Matr x #346551 üzenetére
Nálunk is éppen csak volt rossz az önindító a Lanciában, mikor átmelegedett, akkor nem volt hajlandó tekerni. Városi rövidtávozáskor semmi tünet, 20-40 km után viszont már jelentkezett, de egy félórás várakozás után ismét működött. Vagy a szénkefék koptak el ilyen határesetűre, vagy a szolenoid nem húz be melegen, nem tudom, mindenesetre beszereltem egy újat, és megszűnt a gond.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Matr x #319219 üzenetére
Köszi!
Kolléga ugyan ezt állítja, este vállalható volt a gyárihoz képest?
Mikor kirándulunk rendre belecsúszunk a kopp sötétbe. Főleg ha fürdés a terv... ha a fürdő ~20:00-kor zár kb addig tudunk jellemzően dagonyázni míg már az úszómesterek szólnak az utolsó népeknek, hogy takarodó van... ebből meg jellemzően késő ősztől kopp sötét pályázások lesznek utána. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Matr x #297969 üzenetére
Ez már "ha már úgyis dolgozni kell vele, akkor megcsinálom ezt is" extra volt az ügyintéző részéről. Csak a műszaki érvényességi ideje miatt mentem.
Nekem meg az tűnt fel, hogy két külön dátum látszódott a JSZP-ben. Az egyik munkalapon a régi, lejárt dátum, egy másik munkalapon pedig a friss, 2025-ös érvényesség. A rendőr nyilván az elsőt mutatta nekem, nem kértem el tőle a telefonját, hogy böngésszek benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest