- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Declare
őstag
-
Nkboy
senior tag
Mivel izzókészlet már nem kötelező, ezért mondhatod azt is, hogy indulás után égett ki. Esetleg kapcsolsz első ködlámpát, hogy te is láss, meg téged is lássanak. Igaz nem teljesen szabályos, de még mindig jobb, mint ha motorosnak néznének.
G@ben: Ilyenkor szokott az következni, hogy ész nélkül cserélgetünk mindent, hátha jó lesz. Az ügyfél meg fizet.
-
roberto211
őstag
Azt Te rosszul láttad
. Egy suzuki sosem áll meg
Mondjuk tegnap elott en is megálltam pont ház elott. Teszteltem h mennyit megyek el 6,5 literbol ha nem nyomom annyira. Es 101km nel pont kifogyott a ház elott
Mehettem szelvedomosós üveggel kezembe benzinkutra
Tiszta ciki volt betolnom udvarra egy Suzukit mikor pont jöttek az autósok.
Na mondom biztos azt gondoljak valami komoly baja van hogy megállt
-
Declare
őstag
Heti ket harom alkalommal hasznalod es ezert ugy berozsdasodik, hogy esztergalni es szabalyozni kell? Ez nekem nagyon furcsa....ilyen hasznalat mellett, szerintem semmilyen gondot nem okozhat a rozsda
de ez total laikus velemeny. Fekezel vele parat es lekopik....
(#15429) roberto211 az ugy jobban hangzik
de akkor nem a rozsdaval van itt a gond, hanem az idö vasfogaval
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Ma elgurultam a szervizbe a fék problémával. A súrlódó hangot rozsda okozta, elvitték esztergálásra és felszabályozásra, a héten megyek érte.
Felmerült azonban bennem, mivel a jövőben sem fogom többet használni az autót (heti két-három alkalom Budapesten belül, havi egy-két alkalom vidék), a jövőben ugyanígy be fog rozsdásodni az állás miatt. Van valami csodaszer amivel le lehet kezelni a tárcsát a rozsdásodás megelőzésére, ami nem rontja a fékhatást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest