- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Drughi #346428 üzenetére
Nejem Splash-ében a ködlámpába integrált menetfény van.
[link]
Indításkor egy U alakú fény világít benne, amint kapcsolsz egy helyzetjelzőt, vagy tompítottat az kialszik, és kapcsolható benne a ködlámpa. Mindkettő LED, még nem szóltak műszakin. Most megy jövő csütörtökön ismét műszakira, remélem most sem lesz baj. -
válasz
Drughi #332843 üzenetére
Volt nekem régebben mindkettő, jól pakolhatók, IKEA-ban egyszer futottam lyukra a Vectraval, egy ilyesmi ágykeret fejrésze nem fért be, vissza kellett vinni. Az Octavia csomagtartójának mérete talán nagyobb meglepetés volt.
2 db trekking bicikli mindkettőben elfért kiszerelt első kerékkel, plusz cuccok 2 főre.
Egy kombi azért praktikusabb, továbbá szükség esetén tetőig pakolható. -
BigBlackDog
veterán
válasz
Drughi #332832 üzenetére
C Veki kombi vagy ötajtós? Szerintem esélyes, hogy mindkettőbe jobban fogsz tudni pakolni (emlékeim alapján tippelem így).
Egyébként ADAC oldalán van fent részletes PDF méretekkel;
Focus (2. oldal)
Octavia (3. oldal)
Vectra esetén nem találtam -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Drughi #319770 üzenetére
Ezzel inkább ide menj át: Milyen autót vegyek?
Vagy van Ford-os topik.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Drughi #319304 üzenetére
A Milyen autót vegyek-be is érdemes benézned.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Drughi #39645 üzenetére
Érdekes, hogy így hirtelen a Zinterneten nem találtam semmit sem erről... Ez mennyire publikus? Elképzelhető, hogy máshol is az országban van ilyen? Mert, ha nem, akkor kénytelen leszek oda járni tankolni, mer' hát literenként 10 Forinttal olcsóbb a nafta. Ja, várj, míg odamegyek, addig is fogyaszt a kocsi. Akkor mégsem jó ez így.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Drughi #35954 üzenetére
Azért ennek nézz utána mielőtt telenyomod 100-as benyóval, mert nálunk csak a sima 95-öst fizeti a cég pl...
mod:
z123456789: Semmi extra faxni nincs. Szerződés aláír, 2 tanú és óra perc mikor vette át a kocsit. Aztán még lehetőleg aznap az okmányirodában leadod és pecsétet, aláírást kérsz rá.
Ez fontos, mert ha eladás után okoz vmi galibát (pl elfelejt fizetni tankolás után, nem vesz matricát a pályára, pakolási bünti jön) ezzel igazolod, hogy már nem nálad volt a kocsi. És nem kell hozzá a kocsid se, elég ha rendszámot felpattintja egy másik autóra...
-
-
válasz
Drughi #27812 üzenetére
Szerintem is necces, hogy nagyon habzik amikor betöltöd.
De próbáld ki; a linken szerepel, hogy "2003-óta minden évben elnyerte az Auto Bild magazin legjobb ablaktisztító díját". Azt nem tudom, hogy kézi ablakpucolás vagy ablaktörlős volt az Auto Bild felmérésében.
Részemről évek óta a Lidlben kapható W5 ablakmosó koncentrátumot használom, csapvizzel, 3-400 Ft, egy szezonra bőven elég nekem. Nem rossz az se.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valorant
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Bluering Libra irodai forgószék
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest