- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Szoszo94 #228622 üzenetére
Nem stimmel a felni és az autó kora dizájnban, egy ezredforduló utáni autón nem mutat jól, talán inkább egy ‘90-es évekből valóhoz állna jobban.
Másik példa: amikor a huszonéves Audikra rárakják a rotort, az is hülyén néz ki. 🤷♂️
Vagy fordítva, modernebb autóhoz sem való mondjuk a BBS RS, az maradjon meg a ‘80-as évek járgányainak.És ne haragudj, de az az RX-8 jobban izgatja a fantáziám.
-
válasz
Szoszo94 #228154 üzenetére
Az ígért friss kép a 8000km-t futott tárcsa+betét kombóról. Van benne jópár erőteljes fékezés, de egyelőre nem látszik kopásnak nagyon nyoma
opr: Sorry
Voltam ma Esztergomba, elvittem Párom próbasminkre, addig pedig volt egy szabad órám úgyhogy kihasználtam és átmentem belül műszerfalápolóval, illetve klímabombáztam egyet. Bő fél éve nem volt belül takarítva, most legalább a műszerfal tiszta
-
-
-
válasz
Szoszo94 #225625 üzenetére
Ebc fékek: nagyon jól hangzik, az ára se vészes, bőven nem az olcsó dzsunka cucc, de azért nem is a 600khuf+ kategória, aminek semmi értelme nem lenne utcán, szerintem ez el is dőlt, pont ilyesmit kerestem. Leginkább a hülye sípolástól féltem, nagyon sok fék sípol az első bő 1000km-en, és az megőrítene, utálom, úgyhogy ha ez még halk is, akkor pláne nyert.
Én sem tudom, mennyire más a manuális kiosztása, kettesben olyan 100km/h körül dadog le, hármasban... Azt nem tudom, mert mire kiderítem, olyan büntetést kapok itt angliában, hogy drágább lesz, mint a kocsi.
Dunlopot meg Michelint is néztem, nálam a vizes úton féktáv döntötte el a meccset, ebben a méretben azt nagyon a Bridgestone nyerte, és hát anglia, ugye, szóval ez magasan a legfontosabb szempont.
Igazából a 240 bőven elég mindenre IS, szerintem 220 fölé úgysem vinném, minimális időt nyerek vele úgyis, viszont gondolom ott már szenved eléggé. Mondjuk a hangja valami nagyon jó, amikor úgy van, úgyhogy élvezni fogom, az biztos.Ui: hifire esetleg valami normális bt megoldást tudsz, ami nem röhejes (200khuf körüli) árban van? Most egy gagyi kínai bt->jack fostalicska van benne, hogy tudjon menni telóról a zene, és azért ennél jóval több van a ML hifiben, de még nem sikerült találni rá normális megoldást, normális árban. Mivel még nagyon max 2 évig lesz megtartva, azért nagyon sokat nem akarok költeni rá...
-
válasz
Szoszo94 #225618 üzenetére
Köszi, ez hasznos és jó infó volt!
Nekem a sima van, sportot nem mertem megvenni, mert errefelé olyan ugratók vannak fekvőrendőr címszó alatt, hogy szerintem leérne szegény...
Gumin meg féken meg ilyesmin soha nem spórolok, kb 2000km-el ezelőtt kapott új papucsokat (Bridgestone turanza t005), azokkal nagyon elégedett vagyok, fékeket most fog kapni körbe (hátul elvileg még nem kéne, de nem akarok szarozni vele, kap négy full szettet, természetesen abból se a gagyit), olajat meg szűrőket meg évente kap, akkor is, ha csak pár ezer km ment bele, ilyennel nem szarozunk.Azt lemérted már, hogy mennyi neki a max? Tippre a 250-et azért nem hiszem, hogy el tudja érni, bár tudja a franc, nagyon tud menni, amikor akar.
-
válasz
Szoszo94 #225545 üzenetére
Nekem is ilyen is250 van (még a mark levinson is stimmel), csak manuális. Hoszabb távon hajtottad már komolyabb tempóban? Nyáron valószínűleg lesz egy hosszabb autobahn szakasz, érdekelne, mire számíthatok, mennyire bírja a milyen tempót, mennyire stabil nagyobb sebességeknél, mennyire zajos/zavaró benne így utazni, stb.
Szóval ha van ilyen tapasztalat, azt megköszönném. -
válasz
A 2 napos kézimosós viaszrétegre esett homokos sz@rt nekem nem hozta le a sima lándzsás víz, "rendes" viasszal talán lett volna esély... (egy hónapja nyitott Dibo mosó, brutál nyomással, gondolom még az anyag is előírás szerinti, nem spórolós)
Amúgy ez nem sivatagi homok? Amire azt mondják, hogy nem jó építkezéshez, mert gömbölyűre van kopva? Csak nem karcolhat annyira...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Nem is tudom, talán rádió mondta be tegnap, hogy nem kell elkapkodni a kocsimosást, vagy facebook post-ban láttam egy műhold nézetes gif társaságában.
Minden szándékom ellenére tegnap csak kocsiba kellett ülnöm 40 km-re. De legalább kiraktam a csütörtökre bekészített motyót a célállomáson.anorche1: a teremgarázs kampányjelleggel lehet jó ötlet például várható jégeső, vagy homokos eső esetén pár napra.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Szoszo94 #222339 üzenetére
Mikor Röszke HRK-n dolgoztam (kb 9 éve), elmagyarázták nekem ezt. A fülkénél okmányellenőrzés helyet nyom egy kövéret a delikvens és ellép. A rend éber őre szól, hogy gond van, ő, vagy valaki kihozza a kocsikulcsot, bepattan a kocsiba és uzsgyi. Legalább 2-3 perc előnye van a delikvensnek, 200 km/h-nál az sok. Kb 50-60 km a megyehatár Pest felé, negyed óra, másik megye illetékessége, minimum értesíteni kell őket, de lehet, átadni az üldözést.
-
TomMusic
őstag
válasz
Szoszo94 #219173 üzenetére
a nagy síkságról
Na ez pontosan merre is van?Más:
November végén (vagy talán dec. elején) annyira elegem volt a BP-i forgalomból, hogy én is visszapattantam a rollerre (Xiaomi M365 Pro), de a jeges szél meg szutykos út a 3. nap már eléggé elvette a kedvem, úgyhogy megint leraktam.
Pedig nyáron volt olyan, hogy heteken át csak rollerren közlekedtem (nekem is 10km az otthon - meló út). -
-
Vismajor01
addikt
válasz
Szoszo94 #218179 üzenetére
Nekem volt olyan h en voltam a bmws ebben a szituban. Petofi hidrol jöttünk lefele es persze allt a dugo. En nagyban magyaráztam a bnomnek ott a "plazarol" mar nem emlekszem mit. De mutogattam is mert nem ertette mirol beszelek. Ekozben enyhult a nyomaspont a feken es mivel automata elkezdett elore kuszni amit en eszre se vettem csak akkor amikor mar nekimentem :D az is kb 3-al szal persze nem tortent semmi.
-
-
válasz
Szoszo94 #217538 üzenetére
Az ennyire világos belső szerintem teljesen élhetetlen lehet.
stickermajom: Az nem az én térdem (szerencsére).
brumi1024: Nagyon csendes, de én valamiért még csendesebbre számítottam. Süketszoba feelingre. De ez teljesen autószerű, kb olyan mint bármelyik német prémium. Egyértelmű, h túl nagyok voltak az elvárásaim. Mondjuk azt nem írtam, h 21-es kerekeken gurul az autó.
Tsebacsi: Nem nyugtat meg sajnos...
Zizmand: Több ilyen is van már a városban.
Sötétedés után még könnyebb kiszúrni őket (szemből).
-
válasz
Szoszo94 #217510 üzenetére
Hát így már kerekebb a történet, itt inkább a szavasz pajtás volt a döntő akkor. Az igaz, hogy álló autóba nem megyünk bele, de ő jelen esetben részt vett a forgalomban. Az, hogy 1-2 másodperccel előbb megállt szerintem nem dealbreaker, ahigy az sem igaz, hogy civil nem lehet tanu. Miért ne lehetne?
-
válasz
Szoszo94 #217376 üzenetére
Kis vidéki kutakon nem szeretek tankolni.
Egyszer volt egy olyan szitu, hogy a benzin/gázolaj elég furán volt feltüntetve a töltő pisztolyon, kellett egy kis idő mire megtaláltam a nekem valót... mögöttem másik oszlopon ez nem jött össze, benzint rakott a dízelbe, vagy fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest