- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
radi8tor #262695 üzenetére
Volvoban észre se vettem h létezik, egyszerűen csak mindig láttam. ráadásul ott automataban is lehet szabályozni h mikor kapcsoljon be illetve erősséget fokozni.
Lexusban buta mint a ko, csak on/off állása van ráadásul a bajuszkapcsoloval kell szal ha csak egyet akarsz törölni akkor fel kell menni egyet és akkor visszaugroan felfelé megegyet aztán ha vissza akarod kapcsolni akkor egyet le megint. Ráadásul sokszor nem kapcsol be amikor már eléggé vizes a szelvedo.
Ja és leglassabb fokozat nincs is a manuálok között szal vagy automata v kov fokozat a manuálison az erőteljes törlés, amikor szinte meg se all szinte és már jön is vissza.
-
válasz
radi8tor #262520 üzenetére
Tudtam, de nagyon random és mindig csak "napi első" indításkor. Ha beváltok valami fokozatba (ami a hiba miatt nem is lehetne) el is tűnik a hiba.
Lehet első körben le kéne szednem a váltószoknyát aztán alánézni. Neten is csak ennyi infót találtam erről, hogy vagy a kábel vagy a szerelő amit mondott az indításgátló. Ugye az a szar a motorvezérlőre van kötve aztán az a baj.
-
-
rbalint88
addikt
-
noorbertt
őstag
válasz
radi8tor #262019 üzenetére
Igen-igen pontosan piros LED-et..
https://www.aliexpress.com/item/1005004245707278.html
Akkor az mindegy is hogy piros vagy feher LEDViszont vajos ennyire feltuno lenne a piros led a piros burában?
-
válasz
radi8tor #261599 üzenetére
Mindegy úgyis rendeltem ajtók aljába is ledeket. Anyósoldali furcsán világított, gondolom belefolyt a víz. Gyári BMW-k voltak még benne. Lehet a pedálokhoz/lábtérhez is rendelek még 2 ilyent.
Meg a csomagtartó volt kiégve.
before -> after
Még a napvisszaverő cucchoz kéne, ahogy elhúzom a tükröt, mondjuk az kicsit drágább. 15$ körül a 2 darab.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
radi8tor #260981 üzenetére
A NAV nem felejt. A késedelmi díj lesz mondjuk 50 Ft, amit nem fizetsz be, mert 1000 Ft alatt nem kapsz értesítést sem, így azt sem tudod, hova fizesd be.
Ez az 50 Ft azonban nem évül el, folyamatosan kamatozik, ha jól tudom, a mindenkori jegybanki alapkamamat kétszeresével, így már belátható időn belül eléri az 1000 Ft-os értékhatárt önmagában is. Na, akkor majd küld értesítést a NAV, mellé téve valami eljárási illetéket is. -
Vismajor01
addikt
válasz
radi8tor #260951 üzenetére
Szerintem semmi köze se a belvárosokhoz se semmihez, egyszerűen csak igy tudják kihozni a legnagyobb teljesitményt, a P1 és 918 is hibrid volt, bár azok sztem nem voltak tölthetők. A plugin hibridek nagyságrendekkel jobban mennek a "normális" társaikhoz képest a mindennapokban is, nemhogy az ezer lóerős kategóriákban.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #260819 üzenetére
Na, a rendőrök tudnak jófejek is lenni.
Bár kíváncsi vagyok hogy volt. Elnézést, itt mellettem a feleségemnek mindjárt elfolyik a magzatvize, bekísérnének?
Vagy szimpla igazoltatás, és a pár már anyázott, hogy minek tartják föl őket, és ezért végül cserébe bekísérték. -
-
-
válasz
radi8tor #260800 üzenetére
Ez így ... barokkos túlzás/városi legenda 4S gumikról.
4S meg 4S között minőségban is hangolásban is nagy a különbség. Van ami olyan mint egy téligumi (nokian, kleber), van ami meg olyan mint egy nyári (bridgeston), és van közötte is több lépcső. Én téli kerékszettemen télies 4S van (GY 4S g2), és Alpokban és igazi havas, jeges helyeken nem egyszer vizsgázott jól - cserébe mondjuk nyáron nem is szívesen használnám, az is igaz.
Az hogy a Kuga nehéz, sokkal inkább problémás. Az inkább nyárias Hankook 4S^2-vel teljesen elvoltam 2 telet a 208ason.. Utána meg kezdett romlani, úgyhogy csere-
6030D: Van pár ilyen típus, nincs más megoldás, mint 8-10 ezrenként csere.
-
válasz
radi8tor #260780 üzenetére
Ezért marad nekem alapból negyedik hó végig fent a télies 4S; de most a fényképezés miatt felraktam a nyárikat. Itt kisebb hóvihar van (az mindegy, de reggel jegesek voltak a szélvédők).
Le is kéne ma rendesen mosnom a Meganet, aztán valamikor kéne napocskás idő is, hogy rendes képeket csinálhassak. Nem vagyok hozzászokva hogy hirdetni kell az autóimat, még azelőtt szokott rájuk lenni vevő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest