- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz
grizlisandor #296376 üzenetére
Kösz mindenkinek, az még nem volt, megpróbálom ezt a helyi ismerőssel megcsináltatni. 100-as tankoláson és futtatáson túlvagyok.
Amúgy teljesen rapszodikusan csinálja, kb. 10 indításból 3szor, de hidegen sosem, csak miután mentem vele és újra indítanám egy megállás/leállítás után.
Azért holnap felhívom őket és újra rákérdezek udvariasan a dologra. -
válasz
grizlisandor #296309 üzenetére
Az megérdemli, és nem kis aranyos(nak tűnő) szőrös izémizé.
-
tasiadam
veterán
válasz
grizlisandor #296112 üzenetére
a kerékcsapágyban kevesebb a km, mint a kárcsában. 2 zsír új van elől. Idővel kezdtek el rázni, nem azonnal.
-
Szada85
aktív tag
válasz
grizlisandor #295973 üzenetére
Köszi Neked is!
Igazából az erönövekedés nem hasbavágó, +20Le és +50Nm van az újban, plusz az összkerék, és +1 fokozat.
Ami rögvest érezhetö, hogy az összkerékkel már le tudja vinni az erejét az útra, nem kapirgál, mint a régi a FWD hajtással, cserébe eddigi pár nap alapján olyan 0,5 literrel többet iszik. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #295657 üzenetére
Én mindig megvárom a hivatalos ajánlatot, mert nem egyszer van eltérés a számokban. Aztán ha túlfizetés van, azt nehézkesen adják vissza.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #295613 üzenetére
Az elso az a belebeszelos volt (az tul erzekeny), a masodik a rendes fujos.
-
modflow
veterán
válasz
grizlisandor #295075 üzenetére
Mi volt a másik helyen?
-
modflow
veterán
válasz
grizlisandor #295053 üzenetére
Ide nem írtam.
Az volt, hogy 130 km/óra felett rázott, 2 centírozás után is. Elvittem egy másik műhelybe és azt mondták mindegyik gumi rossz. Mind a külső, mind a belső falon kifelé és befelé is volt sugár irányban hupli/dudor.A Lengyel Conti gyár szerint csak egy volt hibás. A vizuális hiba szerintük nem hiba, hanem az összeillesztés látszik csak, mert hogy 3 darabból teszik össze..... Hát biztos, de hogy én még ilyet sose láttam az tuti. Pedig mindig continent gumim volt téli, nyári is.
Hőbörögtem, magyar Continental-al is beszélgetem, hogy elviszem hozzájuk is (mert s lengyelt a bolt intézte), erre azt mondták nekik nagyon fontos a hírnevük és visszaadják mind a 4 gumi árát.
Aha... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #295018 üzenetére
Meg jobban keni az injektort, nő az élettartama és halkabb is lesz tőle.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #294929 üzenetére
Aha, de nem tudom, hogy hatott-e bármit is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #294849 üzenetére
Még nem válaszoltak.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #294778 üzenetére
Én Sonaxot akarnék majd venni, ha kifogy a mostani.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
grizlisandor #294729 üzenetére
Ennyi.
Olyan szépen összegyűltek az apróságok a végére, hogy egy 90le 1.4-ért én ennyit nem fogok rákölteni.
Kisebb bukó volt eladni majd felárban mind a blokkot kicseréltetni, azt a pár részletet lakatoltatni, a kipufogót egybe szedetni, a hátsó nyergeket felújítattni és a klímát egybe szedetni.
Még nem is rohadtunk csak felületi részek voltak itt ott de lakat + fény + alváz és üregre kb 6-700-at mondtak.
Inkább nézek márciusban egy Mjet vagy Tjet GP/Bravot.
-
válasz
grizlisandor #294514 üzenetére
Kb. fele-fele arányban keverem nyárival a téli -20 C-s Aldi vagy Motul szélvédőmosót; nem fagy rá.
FONTOS: a hétvégén láttam 2000 Ft-ra leárazva az Aldiban az 5 literes -30 fokost (Balatonlelle, de gondolom, máshol is ennyi). Nem vettem, mert van még kb. 7-8 liter otthon, ami a jövő szezonra elég nekem.
-
kisza25
félisten
válasz
grizlisandor #294518 üzenetére
Nekem a tescos is ugyanígy ráfagy, a -39- es is...
Lehet nem egyből locsoltad, hanem csak mikor már picit melegedett.
Ausztriában belülről a lehelet is rá szokott fagyni, na azt de utáltam
Mondjuk lehet mas az összetétele is, mert a jégoldó az ugye nem fagy rá -
hroberto
veterán
válasz
grizlisandor #294528 üzenetére
Rendben, köszi!
-
426os
őstag
válasz
grizlisandor #294503 üzenetére
Érdekes, hogy a Lidl lötyi más MOn. Én Ausztriában azt használok (ha jól rémlik -30°C, 4 vagy 5liter, 6eur) és még sosem fagyott rá a szélvédőre, pedig használtam -10 fokban is és kint áll az autó.
-
hroberto
veterán
válasz
grizlisandor #294517 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem fér bele, csak pofátlanul drága az összes Selenia cucc. Nagyjából 3 szoros szorzó szinte minden olajnál. Pl. a diffibe való olaj literje is 10 ezer fölött van, míg egy Motul 3500. Nem hiszem, hogy ennyivel jobb lenne...
Ráadásul a Getrag egy német cég, nem hinném, hogy a Selenia a gyári olaja.
Mindegy, megnézem meg, hogy a BMW - be szerelt váltókba milyen olajat tesznek gyárilag, aztán meglátájuk. -
kisza25
félisten
válasz
grizlisandor #294514 üzenetére
Igen, fizika, a jégmentes -2 fokos szélvédőre is rá fog fagyni, mivel gyorsan párolog és a gyors párolgás még jobban lehűti a felületet, az alkohol kipárolog és a víz marad ott ami ráfagy.
A -20 fok az annyit jelent, hogy a tartályba nem fog belefagyni -
hroberto
veterán
válasz
grizlisandor #294513 üzenetére
Egy BMW szakit kérdeztem, ő 75W-t szokott használni, semmi extra.
-
kisza25
félisten
válasz
grizlisandor #294503 üzenetére
A -20 azt jelenti, hogy nem fagy meg a kocsiban addig. Azért fagy rá a szélvédőre, mert gyorsan párolog az alkohol miatt, mi történik gyors párolgáskor? Lehül a felület, ami amúgy is hideg és az ablaktörlő nagyon pici mennyiséget nem töröl le, ami ezért ráfagy a szélvédőre.
Magyarán, nem az való jégteleníteni a szélvédőt, menet közben mikor már felmelegedett a szélvédő nem fagy rá -
válasz
grizlisandor #294120 üzenetére
Az Aldis viszont teljesen rendben van.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #294124 üzenetére
Asszem, -8 volt itt nemrég az ÉNy-i csücsökben.
-
szabonagyur
félisten
válasz
grizlisandor #294124 üzenetére
Vagy 2 hete?
Aldi jeg oldo mondjuk jo szerintem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Ezt a 4 évszakost én is néztem, nekem, aki nem locsol el hetente 3 litert, tökéletes lenne, csak a -10 tántorított el.
Visszasírom a Castrol Biofixet.
-
RAZR_v3
tag
válasz
Lidl-nél téli szélvédőmosó koncentrátumot vettél, vagy készre kevert folyadékot?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
grizlisandor #292659 üzenetére
B-t a mögötted érkező forgalom A-ra tereli.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #292053 üzenetére
Még jó, hogy keret nélküli ablakaim vannak, nem kell szórakoznom ilyen lepedőkkel. Van helyette jégoldó.
-
válasz
grizlisandor #279955 üzenetére
Nem tudom emlékeztek-e Amon Olivérék projektjére, ahol egy OM606 motort tesznek Audi A6-ba.
Na most összeállt és megmértük a TERRUDIT!
Azért a 380 bhp és 606 Nm nem rossz.
Most jön még egy kis finomhangolás!
Ha valakit érdekel, itt egy veretős videó a kocsival. -
válasz
grizlisandor #291122 üzenetére
közi, de végül ATE + Zimmermann lett.
-
válasz
grizlisandor #291064 üzenetére
2019.06 KF 121kw FWD
de közben megtaláltam
a tárcsa bevonatoltsága a TRW-nél volt kérdéses -
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #291022 üzenetére
Bosch porol es gyorsan fogy, azt en sem ajanlom. TRW vagy ATE Ceramic, Zimmermann sport is ok. Feken nem sporolunk.
-
szebe
addikt
válasz
grizlisandor #290696 üzenetére
Bocs ha szőrszálhasogatás, de szerintem nem azt mondja, hogy nincs köze hozzá, hanem hogy nem ezért lett belerakva.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #290719 üzenetére
Izgulok. Akkor ez most csak porhintes meg.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Mi a lenyeg? Erdemes vagy sem?
-
oliwire
őstag
válasz
grizlisandor #290706 üzenetére
köszi!
-
válasz
Türelmetlen vagyok... ¾ óra beszéd, eredmény nélkül. Van akinek simán van erre 48 perce amúgy?
Podcastba elhallgatnám esetleg, de yt-on nogo.
-
válasz
grizlisandor #290623 üzenetére
Egyből leesett, hogy ez valami jogtudor zugnepper.
Hibátlan, hibamentesként hirdette a nepper a 10+ éves autót, amiről a vevő már a megtekintésnél látta, hogy nem igaz, de úgy volt vele, hogy használt autó, ennyi belefér. Erre azt ajánlja az ügyvéd, hogy perelje be a neppert? -
Reggie0
félisten
válasz
grizlisandor #290316 üzenetére
Az a betonplacc vajon hol/kie lehet?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
grizlisandor #290316 üzenetére
Aki elektromosat vesz, az nem számít igazi BMW-snek.
-
dellfanboy
őstag
válasz
grizlisandor #289972 üzenetére
nincs st-m de akva anyjukat az alkatresz arusito kisnagy webshopoknak akik szerint jo az automhoz az eladott alkatreszuk de a valosagban meg nem... (lsd videoban a lengokar)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #289972 üzenetére
Hát őőő
-
macilaci78
nagyúr
válasz
grizlisandor #289817 üzenetére
Én pénteken letudtam, kannába. A robogó kapott 20 liter Mol prémiumot, majd bekeverem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #289819 üzenetére
Ja tudom hogy drágul a benya, de most komolyan kit fog visszatartani havi 2000 Ft többlet az autózástól? Egy mosás többe kerül nekem
2024 Q2-ig kell csak várnotok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #289817 üzenetére
Ugyan már, mit számít az a +40 Ft annak aki havonta egyszer tankol? Ne vicceljünk már kérem.
Lesz ennél nagyobb gond is 2024-ben, de arról nem beszélhetek. -
válasz
grizlisandor #289264 üzenetére
Most tart 5000+ kilométernél, így konklúzió még várni kell!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #289343 üzenetére
Bubi is velemenyes, abban is ugyanugy 2016-os akksi van mint a Jazz-ben volt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #289340 üzenetére
Write only vagyok, nem tunt meg fel?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #289335 üzenetére
Igen, leterdelt akart volna lenni.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
grizlisandor #289335 üzenetére
Letérdelt
-
tasiadam
veterán
válasz
grizlisandor #289264 üzenetére
Áhh, akkor mégis van
-
tototos
addikt
válasz
grizlisandor #289189 üzenetére
Édesapámnak most a posta lett a legolcsóbb
igaz édesanyám dolgozói kedvezményével de ilyenre évek óta nem volt példa
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #289181 üzenetére
Elhiszem, hogy ritka típus lévén szó nehezebb az alkatrészbeszerzés, de igen, én is így gondolom.
-
válasz
grizlisandor #289177 üzenetére
Tegnapi. Fater megtolta a kocsit.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #289115 üzenetére
Ehrel van itt a Shell kuton. Kozepszar. Nyomas nem tul eros es nem szarad foltmentesen hiaba igerik.
-
szebe
addikt
válasz
grizlisandor #289079 üzenetére
Főleg amíg nincs kész a Kecskemét "feletti" M5-5 csomópontig.
Amúgy se izgalmas vidék, a nulla forgalommal meg főleg bealvós. -
válasz
grizlisandor #289011 üzenetére
Nekem csak kihívásokat küld a szenya... [kép]
Más
A cicamobilt megkoccolták a garázsban álltában. Hívott az illető. Szétment az agyam, telóban volt pár kötőszó. Aztán délután megnéztem, nem vészes, semmi fém nem sérült. A lökhárítón látszik valamennyi (2 enyhe benyomódás / 10 cm-es csík vízszintesen, és némi polírozható horzsolás), illetve kiugrott a helyéről. Vissza tudtam pattintani. Lámpa füle látszólag nem sérült. Hátsó lökössel a falnak koccolt, mert nincs behúzva a kézifék, talán az nem hagyott látható nyomot. Ha lehet, nem szeretném fényeztetni és a lökhárítón már volt nem túl feltűnő húzás. Továbbá a biztosítót is kihagynám mindkettőnk érdekében.
Mennyit kérjek biztosító nélkül? 50 - 100 - több? Többet szerintem nem adna zsebből. Szegről-végről kolléga...
Vagy biztosító? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #288654 üzenetére
Ez a nem markakerre is el, azert kodolnek. De egy auto ami 2 evig napon allt az is mashogy mattul mint egy garazsos. De igen ha talal szinazonos bontott ajtot az egy jo opcio.
-
fulton
addikt
válasz
grizlisandor #288649 üzenetére
köszönöm a hsz-eket. 3as mazda. Én is ebben bízom hogy fiatal nap alig érte...mármint hogy jobbak az esélyek hogy nem lesz elütés színben. Egyébként machine grey a szín.
#288648Qru_ márkaszervízzel beszéltem, azt mondják előírás hogy bele kell ködölni gyöngyház fényezésnél az ajtó cserénél az első ajtó és hátsó sárvédőbe is. ("hogy becsapják a szemet".
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ha nem mult el 2 eves akkor nincs avultatas. Ez esetben nem szenvednek vele, mert ugyis fizetik a komplett ajtot. Meg ez nem egy mezei Skoda, ehhez nem all halmokban a bontott alkatresz...
-
válasz
Ha jól sejtem 3-as.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #288643 üzenetére
Biztos azt hitte te vagy a kutas.
-
válasz
grizlisandor #288643 üzenetére
534 nagyon bajnok. (MOL 574)
Mondhattad volna, létezik VIF dízel is. Csak próbálja beszerezni. 🤷♂️ (Centralcar.hu)
-
kisza25
félisten
válasz
grizlisandor #288512 üzenetére
Nekem17->30eFt és 45eFt->80eFt
El is adtam inkább az autót -
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #288512 üzenetére
Így van ez, az olaszosokból japánosok lesznek, és vice versa.
-
válasz
grizlisandor #288466 üzenetére
Nincs itt semmi csoda, 27.696 Ft ---> 33.744 Ft, jó tett az Aegon biztosítónak a névváltás Alfára!
Más:
Grat a Prius-okhoz!
Integrale csalódtam, hogy nem valami olasz vas kapott egy japán szívet(prius hajtást). -
MunezXBK
nagyúr
válasz
grizlisandor #288393 üzenetére
Hát nem. Ha valaki kicsit is közelebb áll, nem bírok bemászni se.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #287886 üzenetére
Az azért nem lesz ugyanolyan. A jégoldónak magasabb az alkoholtartalma.
Gyógyszertárban kapható alkohol kell hozzá.
2 rész alkoholt és 1 rész vizet tölts egy szórófejes flakonba. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #287459 üzenetére
Szakadó eső az ideális?
Amúgy ja, nekem is kéne de holnap a pakolás ki fog fárasztani szóval tolom még kicsit. A nedű már megérkezett hozzá: [link] -
válasz
grizlisandor #287362 üzenetére
Szerintem ezt pont nem arra akarták, de tény, hogy leginkább arra lesz használva
Mint a légrugós ringatás... No hát valahogy el kell érni a fiatal generációt is -
válasz
grizlisandor #287342 üzenetére
Én 1 hete cseréltettem az enyémben olajat. Egy jó kis kit volt az egész (alsó olajtartály vagy mi, csavarok, jó sok olaj), ZF 8HP a váltó, itt valami 80-120k közöttre írják ők a cserét, a BMW szerint meg élettartam olaj
Jó, Ezredes mutatta, hogy nem volt probléma az olajjal, nem volt fekete, nem volt benne szennyeződés sem. Nem is érzek semmi változást
De így nyugodtabb vagyok... -
BigBlackDog
veterán
válasz
grizlisandor #287266 üzenetére
Mintha 3-as Oktáv lenne...
-
válasz
grizlisandor #286924 üzenetére
Végül a kerti slaggal szívtam le, nem kortyoltam bele, de ökörség.
-
válasz
basszus de jo, hogy mondod, fogalmamsincs mi van az audiban, jobb nem kockaztatni es venni egyet
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
20 éve így csinálom, egyszer se fagyott bele.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #286865 üzenetére
Akkor én jó vagyok.
-
kisza25
félisten
válasz
grizlisandor #286426 üzenetére
2 év garis? Még jó, hogy évente cserélem
-
tboldi
nagyúr
válasz
Te meg a Mann FP1827-et ne nézd meg!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Langzeitfilter. Ezt lehet sosem kell kicserélni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #286086 üzenetére
Ez csak a harang az egész váltó legvégén, ez éppenséggel p&p.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor #286070 üzenetére
Azzal 2 bökkenő van:
- a 155 pacis MiTo és az Abarth Grande Punto rövidebb végáttételt kapott, mint bármi más, amibe M32-t szereltek, a későbbi variánsok pedig már C635-ös váltóval jöttek;
- már van egy drága short shifterem, ami csak az első generációs M32-re jó, a másodikra másfajta való.Szóval még ha drágább is (nem biztos), célszerűbb a meglévővel foglalkozni.
-
kisza25
félisten
válasz
grizlisandor #286032 üzenetére
Alfa nekem megduplázta a kötelezőt és casco-t, pedig 12 éve ügyfelük voltam
-
válasz
grizlisandor #285890 üzenetére
megkerestem, 1.4tsi o3, nem fl. az nekünk nem érdekes most
-
macilaci78
nagyúr
válasz
grizlisandor #285873 üzenetére
Gondolom, GDPR oldalról bele lehetne állni a "Boldog névnapot!" gesztusba is, mikor az előző tagmondatban adta át a büntit.
-
dellfanboy
őstag
válasz
grizlisandor #285873 üzenetére
nyugodtan vihancoljon, csak utana ne problemazzon, ha nem tisztelik a designszakallas kismajmot...
nekem a napszemuveg porgetes is tetszett. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #285846 üzenetére
Jogos.
De amíg nem lesz másik autó ez bizony így marad.
-
kenwood
veterán
válasz
grizlisandor #285670 üzenetére
Koszi.
Amugy szerintem is annyi lesz a megoldas, hogy kineztek valami markasabb kuplungot 70-80 kornyeken, aminek ugye 140-160 a kamu listaara. Ugy mar ki is jon a felnapos meloval meg a sallangokkal a 240. -
kenwood
veterán
válasz
grizlisandor #285667 üzenetére
Szerintem az lesz, de a valtora fogom kerni az ajanlatot,nem a kuplungra. Eleve ott kezdodik, hogy nincs is bajom a kuplunggal, csak ugy voltam vele, hogyha a valton van valami,amit meg lehet javittatni gariba, akkor tarjak fel
Szerintem megvarom,mig elkezd csuszni. Minek csereljem, ha osszesen annyi a bajom, hogy harmasba nem vajpuhan csuszik be a kar? -
kenwood
veterán
válasz
grizlisandor #285648 üzenetére
Nem. A kuplungra nincs biztositas. Valtojavitast fel even belul ok nem is tudnanak vallalni.
Annyit mondtak, hogy lecserelik 240-ert a kuplungot,es utana megnezik, hogy van-e a gond a valtoval. Nem is mondtak,melyik gyartot neztek. Minek vegyek amugy normalis gyartotol kuplungot egy 15 eves kocsiba ? Van 154 ezer most benne. A jok birnak 150-200-at,a gyengebbek 100-150-et.
En meg megyek evente 5-6000 ezer kilometert. Mire egy tok alap ( a gagyinal eggyel jobb) kuplung elfogy benne, addigra az egesz kocsi fog 240-et erni. Fukncioban meg ezek tok egyformak, nem hiszem, hogy Sachs,Luk barmiben kulonbonze az olcsobbaktol a tartossagon kivul. -
kenwood
veterán
válasz
grizlisandor #285614 üzenetére
Nem reszleteztek.
Maga a story :
Harmasnal nem volt olyan finom a valtokar utja mint a tobbinel.
A kocsit ugy vettem 11 honapja, hogy egy ev garancia(biztositas) a motorra valtora. Maga a problema nem zavart, de ha mar ugyis "ingyen van", akkor azert megnezetem.
Megemeltek a kocsit,picit butykoltek, par percre elmentek vele.
A valtobovden szaraz volt,megkentek. Elvileg jobb lett, gyakorlatilag eddig se volt rossz,minimalis ellenallast ereztem csak a tobbi sebesseghez kepest a kar utjaban, igy nem tudom, hogy tortent-e valtozas.
Ezutan jott a tajekoztatas :
A valto allapotarol nem tudnak nyilatkozni,mert a kuplung szerintuk nagyon fent fog, ez alapjan csere szukseges. Ez valoszinuleg megoldja a problemat, ha nem, akkor tudnak tovabb vizsgalodni.
Ekkor kaptam a 240-es ajanlatot a kuplungcserere. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #285082 üzenetére
Passatbol kompletten kiszereltek mind a ket kamyarkovetos bi-xenon fenyszorot. Szinten az ujlipot-ban.
-
válasz
grizlisandor #284817 üzenetére
Nagyon köszi!
Vezérlésre majd rákérdezünk akkor, hogy mi ment bele. Amikor cserélték, akkor a szelepek is meg lettek tiszítva, elvileg nem kéne a motornak nagyon kormosnak lennie. -
Hachiko95
aktív tag
válasz
grizlisandor #284609 üzenetére
N55-nek széthullott a valvetronic szelepvezérlése, többnek ferdül a főtengely és cserélni kell.
Volt a videóban újabb V12 is, 5 millió Ft. körüli összeg jött ki csak a motorra alkatrészekből. Egy befecskendező drágább, mint az M70-es V12-höz 12db.
Azok a régi M70-ek alapvetően elég tartós motorok voltak, 500k km körül elmentek, ha az alapvető karbantartás megvolt.
És ugye volt egy Mclaren F1 nevű autó S70 motorral, 12 db. bowdenes pillangóval [link].
M40, M50, M60 és M70-nel alapozták meg a márka hírnevét. -
brumi1024
veterán
válasz
grizlisandor #284609 üzenetére
És egy darabig 4 turbós volt az M50d.
Betegágy konstrukció, nem véletlen nincs sok. Mindemellett mókás, hogy az egyturbós benzines változatból kihoznak 750+ whp-t.
-
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #284402 üzenetére
Nem sok autóról tudok ami hisztizne a hideg olaj miatt.
Főleg nem pirosan, mivel az az állj meg színkód, mert gyorsan vagy rövid időn belül a kocsi károsodni fog. Ha csak hideget jelezne ami normális tevékenysége a motornak beindítás után, sárga volna vagy kék, mint a víz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #284402 üzenetére
Az nem az elegtelen olajnyomast jelzi?
-
tasiadam
veterán
válasz
grizlisandor #284338 üzenetére
Jaja ilyesmire gondolok. Az a castrol eddig BMW spec volt, az ujon csomagolason mar nincs rajta.
-
tasiadam
veterán
válasz
grizlisandor #284335 üzenetére
Akkor az LL04 mehet. Angolul kerestem, foleg eszak-amerikai valaszok, es mind LL01-et irnak. Emiatt kerdeztem, ez mennyire lenyeg. De ha visszafele jo, akkor megy az bele majd. Viszont az a kerdes most, mennyire gaz, hogy a mostani castrol nem jo, papiron
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #284300 üzenetére
Qru már reggel lekaparta.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #284203 üzenetére
Tegnap a front miatt elég zizi volt mindenki az utakon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Goddess of Victory:Nikke
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest