- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
rbalint88
addikt
válasz
MunezXBK #237503 üzenetére
Pattogas es pattogas kozott is van boven kulonbseg
Azert nem mindegy, hogy egy Porsche/AMG/M BMW raz vagy egy szetgewindezett kisauto
Utobbihoz mar nagyon oregnek ereznem magam, az az allando ideges rangatozas az agyamra menne, de egy gyarilag szigorura tervezett futomu egesz mas kavehaz. Ott csak el kell hinni, hogy kibirja, neked jobban fajnak az uthibak, mint az autonak.
-
válasz
MunezXBK #237369 üzenetére
vagy 30-at rotyogtattál inkább…
Eddig 50 volt, most kezdik korlátozni 30/20-ra, mondjuk az 50-et nem is értettem… az nagyon nem korlátozás.raotamas
En is először voltam, illetve jó ideje kevés ph időm van, de azért próbálkozom képben lenni.radi8tor
Valami büdös fékszag mintha rémlene…Snoop-y
Én tegnapelőtt 803-ért tankoltam a 100-ast, sóstói MOL-on. -
BigBlackDog
veterán
válasz
MunezXBK #237374 üzenetére
Mióta bejött ez az időszak, MOLnál 50 liter volt mindenhol, ahol láttam (ha jól tudom, akkor kúthálózat szinten van szabályozva). Máshol láttam már én is 20-25-30 liter/autó/nap korlátot. Azt nem tudom, hogy hogyan nézik, de egy tranzakcióban csak ennyit szoktak kiadni. Ha tankolsz, majd fizetsz, szerintem lehet újrakezdeni a tankolást (legfeljebb újra sorban kell állni).
-
válasz
MunezXBK #237275 üzenetére
Csak klíma megy, egyszer nem húztam még le az ablakot. Illene kipróbálni, az se biztos hogy működik
Ennek a zongoralakk felületnek sztem mindegy. Be fogok rakni egy ilyen xiaomi légszűrőt a csomiba, az állítólag összeszedi a port rendesen
-
válasz
MunezXBK #237180 üzenetére
Olaszoknál durva árak vannak, 2,1-2,3 között tudtam tankolni az elmúlt hétben (igaz az 100-as ami sok helyen nem volt), de sima 95 se nagyon volt 2 eur alatt, talán egy két helyen láttam a táblán. Most próbálok átcsordogálni a Szlovénekhez, de szerintem csak annyit tolok, ami kell Kanizsáig.
-
Szada85
aktív tag
válasz
MunezXBK #237146 üzenetére
Lehet amerre te jársz még tartják ezt az elvet, az A3-ason már régóta nem müködik, még a 160km/h is sokszor necces, mert kamion/szélsöben andalgó autó mögül is simán beugranak 100-110-zel a belsöbe, úgy, hogy épp odaérek, s pedig a Leon LED lámpái is elég jól látszanak a tükörben...
-
Snoop-y
veterán
válasz
MunezXBK #237146 üzenetére
Hat ezt mondjad meg a nemet autosoknak is
Siman bejottek elem is mikor 200+ -al mentem.
Ritka amikor a folott lehet menni relative biztonsagosan. Az amit a golfos csinalt az kb a baj keresese.
Ilyen forgalomban nemeteknel kb 140-170 kozott szoktam autozni. Az kb a hulyeseg kategoriaja ha azt remeled majd nem mernek eled jonni mert 280-al mesz. Csak egy almos mokus legyen aki pont nem vesz eszre (nem nem nez tukrot csak nem akkor mikor meglathatna) es az audiban temetnek el mert ki sem fognak tudni belole szedni...Elhiszem, hogy most te is elvezed, hogy vegre van egy autod amivel lehet csapatni de azert vannak korulottunk mas emberek is akik csak haza szeretnenek erni
-
Snoop-y
veterán
-
6030D
addikt
válasz
MunezXBK #237044 üzenetére
Főúton és lakott területen, főleg ezek határánál azért figyelj nagyon. Mostanában napi szinten jártam a Vác - Szendehely szakaszt, és ott vettem észre egy "bug"-ot. A megengedett sebességtől függ (vagy lakott/nem lakott terület), mennyire előre szól a waze a traffi miatt (bár régen mintha be lehetett volna állítani, most nem találom). Na most a véda az kb 100 méterrel van a falutábla mögött, ráadásul egy kanyarban.
Szépen begurítod a kocsit, és mire megszólal András, hogy baj lesz, már lát a kamera. A másik irányból tök jól működik. Azt tudom elképzelni, hogy bekavar neki, hogy nem lakott területen kívül van, ezért oda nem jelez, majd lakott területen meg igen, csak nem időben, hanem amikor érzékeli, hogy beértem.
(#237074) tboy93: AI-AI xxx , most mi lesz?
-
válasz
MunezXBK #236904 üzenetére
Amit próbálj ki:
- távolítsd el a telefont az autó beállításaiból, valamint a telefonon is az Android auto appból, majd add hozzá újra
- waze-t töröld le és telepítsd újra, ellenőrizd hogy nincs-e valami energia takarékos mód bekapcsolva (úgy értem alkalmazásonkénti akku kímélő)Autóhoz csatlakozás előtt indítsd el a telefonon a wazet majd lépj ki belőle.
Amikor rádugod a telefont,tudsz az autó képernyőjén appokat váltani? Milyen telefont használsz?
-
válasz
MunezXBK #236800 üzenetére
Én inkább a gyári navit használom hazaútra, tapasztalataim szerint az AA nem elég megbízható hosszabb utak során. Menet közben nem tanácsos nyomkodni a telefont, emiatt megállni meg a fenének van kedve.
Pedig ez már a Pixel, ennél androidabb Android nincs... (nincs root, gyári rendszer) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MunezXBK #236484 üzenetére
Nyári rezidencia koordinátája: 47.442097841629135, 19.043205494910204
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest