- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MunezXBK #264700 üzenetére
Én meg bárcsak találnék valahol Berlin környékén olyan kézi (lándzsás) autómosót, ahol tudsz kártyával fizetni... és nem kellene apróval szüttyögni
Érdekes módon otthon szüleimnél a pár ezres lakosú városban ez egyáltalán nem gond.Nem nagyon használok kp-t, a pénzváltó meg sokszor nem is működik.
-
Vismajor01
addikt
válasz
MunezXBK #264490 üzenetére
Hat sajna azért de, illetve nem a 19" hanem hogy 19-el csak a peres gumi fér be. Nincs konkrét viszonyítási alapom mert Volvon alapból az volt es úgy adtam el, előtte 16c ballonos Priuson és utána 18as ballonos Lexuson és ég és föld a különbség, de komolyan. De b*szón nézett ki az biztos
-
-
válasz
MunezXBK #263487 üzenetére
Köszöni szépen, jól van, kapott új felniket (GTI Clubsport, Misi PS5). [kép]
to All: Minek mellé? Mert jó mindkettő. Ha tehetném, lenne mellette még egy RWD kupém és egy nagyköbös német AWD dízel kombim is. 🤗
És igen, számomra a GTI a svájcibicska, minden reális igényemet kielégíti, egész évben használható. Az MX5 pedig megy keresztbe és 80-nal krúzolni is frankó a tavaszi napsütésben.#263494 Vismajor01: Én a SUV-ot nem értem, de liberálisan állok hozzá, mindenki azzal copatja magát amivel jólesik.
#263505 BigBlackDog: Köszi, ezt nem ismerem, így nem hiányzik.
-
kisza25
félisten
válasz
MunezXBK #263487 üzenetére
Fehér GTI golf megvan és mellé lett a mazda, elötte volt egy fiat 124 spider amiben a motor megkotlott
Qru: az enyém mpi mindkettő és nincs bajuk, inkább az a baj, hogy mivel népszerű, sokat hoznak be, rengeteg az eladó és talál magának Bp-en vagy környékén, nem jön el érte balatonra -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MunezXBK #263368 üzenetére
Az extra load rövidítése, nagyobb terhet visel el mint a sima gumi.
Megnöveli a súlyindexet, jobban terhelhető a gumi. A gumiban a levegő a tehreviselő elem, (ezért kell jól felfújni ha sok súlyt viszel). XL-nél csak a nyomástartó réteg a sűrűbben szőtt. A magasabb sebességindex viszont valóban komolyabb acélkarkakszt jelent, tehát kicsivel masszívabb (cserébe nehezebb is).
-
válasz
MunezXBK #263369 üzenetére
Ismerem, a munkahelyemen időnként használjuk, bár az nem szedte le a felniről a ragasztott súlyok maradékát. (A gumis szépen megoldotta flexbe fogott gumi koronggal.) A matricára talán jó lett volna a spray. Ez a rendszámmatrica 3 rétegű, a felső könnyen lejött körömmel, a középsőt leszedte a hígító, aztán maradt egy vékony réteg, amivel szenvedtem.
-
válasz
MunezXBK #263326 üzenetére
225/40R18 és 255/35R18 a gyári méret, annyi extrával, hogy elől is meg hátul is szélesebb felni van, elől +0,5J hátul meg +1J. Szóval jobban kiterül.
2,3-on kezd jó lenni, 2-2,2 bár a gyári érték elől-hátul (1 fővel, 2 fő + csomag +0,1 bar az alap értékhez)… lehet bepróbálok 2,4-et körbe. -
válasz
MunezXBK #263196 üzenetére
Este meglesem őket, köszi!
@#263201 focvis
megijesztettél ezzel. 😨
Na majd gyakorlok az Astra-n, utána eldöntöm, hogy máshol sikerülhet-e.@#263185 molnarpeter
Ezüst -> sötétkék -> sötétszürke sorrend jó ?
Lehet, hogy nem ez lesz a fő szakmám, ha jól értem az intelmeiteket.(Lehet, hogy sógor még 7+ éve vett gépet, majd rákérdezek.)
-
-
-
válasz
MunezXBK #262398 üzenetére
Most megfogtál, soha nem figyeltem erre. Csak néha pillantok rá, amikor elbizonytalanodom, h az adott helyen mennyi a megengedett sebesség.
focvis: Mifelénk extra sz*r minőségűek az utak, itt még nem ültem olyan autóban amivel maradéktalanul elégedett lettem volna. Mondjuk a hármas BMW-m 19-es kerekekkel és adaptív M futóművel elég jól kimozogta a hibákat. Ilyen szempontból talán az volt eddig a legjobb amit vezettem. A légrugót szerintem inkább az autópályán érzed nagyobb sebességnél. Ott tényleg nagyon jó. Mondjuk ezek az autók oda is valók.
-
grizlisandor
veterán
válasz
MunezXBK #261918 üzenetére
Hiányoztál!
Km-terenként?(#261927) Kickass:
Itt vidéken is dolgoztak, egy kék színű Octavia 2 civil rendőrautóval állította meg a delikvenseket, eddig a környéken Octavia 3 autókat használtak.Havernak is annyin múlt a bünti a Stop tábla után(aminél az egész falu[város] megáll, mert általában kint vannak a kereszteződésben a rendőrök), hogy többen ültek a kocsiban és a másik rendőr a telefon nyomogatással foglalta el magát; így nem tudta bizonyítani az igazát a rendőr.
-
-v-
addikt
válasz
MunezXBK #261919 üzenetére
Hát ezért adnak el annyi X6 X7 stb. szörnyet ... meg jön majd X8 meg X9 is meg azokból is M meg M competition 1000 lóerővel meg három méter magas pofával és hűtőráccsal, az kell az embereknek, az maszkulin, nem lehet itt már buziskodni szerényebb megjelenésű autókkal
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MunezXBK #261704 üzenetére
Most? Görgős széken ülök a monitor előtt.
Délután megyek smkp-val (Yamaha BW's SPY) nagymotor jogsi első rutin órájára, tippre valami 125 ccm váltós gépet adnak alám. Amúgy 1999-es B5 Passat Variant AJM és BKV felváltva, abból viszont a fém kerekűeket részesítem előnyben a gumiabroncsosokkal szemben. -
válasz
MunezXBK #261704 üzenetére
Az első három jármű az aktív, Megane húsvétkor megy új gazdihoz. C4 ST már itthon Mo-n, de kell még 1-2 hét papírmunka, mire apucihoz kerül.
A kis gokart meg nejemé, bár azzal megyünk a legtöbbet.
Tegnap is kaptam pár csúnya nézést mikor mentünk Tarjáni szerpentinen át papírozni a C4 ST honosításhoz a meghatalmazást, hogy mehetnék normálisabban is vele.
De hát benne a fél tank prémium, ki kell kormolni kicsikét, és minél többet szed ki a zajszigetelésből a rohadt nyest, annál ércesebb a hangja
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest