- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szoszo94 #322592 üzenetére
Hasznos tippek, legközelebb tesztelem majd. Bár egy kupénál vagy kabriónál kizárt, h az öklöm beférjen a fejem és a tető közé.
iZol92: Szóval manapság majdnem minden Peugeot ilyen?! Rengeteg autótesztet nézek/olvasok, de a francia autók valahogy radar alatt maradtak. De ma is tanultam valamit!
-
-
Brumi˘
addikt
válasz
Szoszo94 #318383 üzenetére
TT 8n roadster. Quattro, Stage 1 (255le/400nm), PS4, fék bár ott nem igazán számít de kortárs Cupra R 4 dugós bremboja van fent, futómű a gyári 23 éves gátlók (szilentezve szerintem már volt, mert tart minden lengőkar). A héten csütörtökön ha nem lesz özönvíz akkor tervben van, hogy megyek megint.
-
válasz
Szoszo94 #317638 üzenetére
Nem valami nagy az érdeklődés felőletek, pedig azt hittem titeket is érdekel az idő
Na mindegy, két tizeddel futottam egyébként jobbat. Jövőre figyelek a guminyomásra, nem rakom koppig tele a tankot, illetve egyedül ülök majd az autóban - cél a 45 alatti idő, annyi simán benne maradt most.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Szoszo94 #316925 üzenetére
Apropó unatkozás: Mai programom az volt hogy 2 órán át töltöttem a 12V akkut a kocsiban gyújtásról (FHEV feature: ilyenkor inverteren keresztül a nagy akkuról tölti).
Nyugi a 2 óra alatt csak 3x röffent be a benzinmotor ami le is kapcsolt 60 fokos vízhőmérséklet elérése után.
Az utóbbi hetekben nem sokat autóztam, kezdett már az akku töltés 50%-hoz közeledni (12,2V)
Kiszedni és lakásban tölteni nem akartam, mert túlságosan macerás. Konkrétan a csomagtartót ahova az akku való ki sem lehet nyitni akku nélkül
A várakozási időben felpumpáltam a Focus és a Kuga kerekeit is az időjárásnak megfelelő nyomásra.Napi fogyi: 99 liter/100 km
-
tboldi
nagyúr
válasz
Szoszo94 #315927 üzenetére
Akkor a WagonR is egyenlő mértékben rendes a Lexusoddal.
Más: Megint egy vakmerő rolleres… Hozzáteszem, tőle 5-6 méterre jobbra, épp amerre néz, egy kerékpársáv van, ott viszonylag biztonságban lehetne.
Tegnap este meg egy smkp-s “banda” közé keveredtem, az egyik fele bátor volt és kihajtott az alárendelt kereszteződésből (némi fékezésre kényszerítve engem), a csapat okosabb fele viszont inkább megvárta, míg elhaladok. Aztán az első adandó alkalommal lenyomtam a g-be az elülsőket.
-
válasz
Szoszo94 #315072 üzenetére
MX-5 ND-n előbb zár a sperr, csak utána nyúl bele az ESP.
- Kicsi bohóckodáshoz jó. (Abarth 124 többet engedett Sport módban, de annak a motorja volt 3F-es.)
- Nagy bohóckodáshoz ki kell kapcsolni az ESP-t. Abból lett a felnijavítás és egy kellemetlen szitu.
- Összességében nem bánnám, ha ki lehetne kapcsolni a sperrt, hűvös és vizes aszfalton a régi gumikkal szvsz a sperr miatt is álltam keresztbe a Mátrában. Másrészt lassú derékszögű fordulókban - pl. szűk utcából szűk utcára 1-2-esben befordulva - hallom ahogy radíroz a gumi. -
válasz
Szoszo94 #315040 üzenetére
De kérdés, hogy ez esetben nem avatkozna-e be a sperr mellett is az ESP? Mert sztem ugyanúgy elvenné a lovakat. Nem (csak) attól triggerel az ESP, ha a bódé megmozdul, hanem ha nagy a kerék slip. De ezt csak az tudná megmondani, aki programozta vagy próbálta. meg az is lehet, hogy márkától/modelltől függően máshogy működik.
-
Qru
MODERÁTOR
-
válasz
Szoszo94 #314964 üzenetére
A "kis" Giuliákban az elején lehetett még kérni sperr-t (azt hiszem Torsen-t), de mivel nem lehetett kikapcsolni az ESP-t (hívjuk VDC-nek, ha már olasz
), így sok értelme nem volt. Akksi saru levétellel viszont nem megy a "fékes diffi", mert hiányzik neki néhány input, ami kellene, hogy tudja hogy avatkozzon be, pl. kormányszög jeladó stb. Anélkül meg nem az igazi.
-
válasz
Szoszo94 #314050 üzenetére
Lassan nekem is esedékes lenne rendelni az mx5 ablakemelő szerkezethez delrin görgős felújítókészletet, néha már ijesztően lassan megy fel az ablak, gondolom szenved a motor rendesen a huszonéves szétmállott maradékokon.
A mannolos fényszóró felújító készletben lévő kence meg durván besárgult/bemattult 2 év alatt, szóval lecsiszoltam, és leokádtam lidlis (1k) lakkal, hogy 2 év múlva megint legyen vele meló, ahelyett, hogy egyszer normálisan megcsináltatnám.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Szoszo94 #311785 üzenetére
Kérjem át az időpontot? De nem szeretnék több ideig ferde kormánnyal közlekedni, rendkívül zavaró.
...........................Egyébként rájöttem, hogy a Bárdinál is van lökhárítótartó, sőt a szállítási költség megúszásával ~440 Ft-tal olcsóbban jövök ki, ráadásul sokkal gyorsabb is, mintha a fiatalkatreszek.hu-ról rendelném. Holnap reggel 8-tól átvehető, úgyhogy megvan a délutáni programom.
-
válasz
Szoszo94 #311640 üzenetére
Nyakatekert lehetséges megoldás: a használt árának 105%-át kell még hozzátenni, hogy kiadja az új árát.
De ezt nem így szokás kalkulálni.
Hanem az új árának százalékában kifejezni a használtkori értékét. Vagy az értékvesztést. De igen így a 105% biztosan nem működik.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Szoszo94 #311492 üzenetére
Hát nemtom… Ha a videón látottak megugorják a képességeit, akkor inkább ne csinálja, csak egy működő autót adjon vissza. Aztán majd lesz valahogy, lehet, hogy veszek csapágykiszedőket meg présgépet, aztán megcsinálom én magam, másképp úgy látszik, nem megy, hogy úgy legyen megcsinálva, ahogy én akarom.
-
aktív tag
válasz
Szoszo94 #309146 üzenetére
Csábító ajánlat, de sajnos volt más érdekes tartalom is a Youtube kezdőoldalon, így tovább nem mélyítettem a tudásom.
Amúgy jól néz ki, nem rossz, hogy létezik hozzá ilyen mod. Az egyetlen fenntartásom az átalakítás után a régebbi stílusú belsővel lenne, de nyilván ezt kb. senki nem fogja figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest