- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
hurenzon #30364 üzenetére
kombiban, mert azt meg lehet közelíteni hátulról is heveny ízlésficam nélkül
amúgy szerintem átlag VAG szint, szóval csakaztvedd, csakazazissten.
átlagos dolgok lehetnek vele, a kategóriára jellemzők az árak. szerintem nem rossz autó.
Tsebacsi: ne bánd a Focust, annál tényleg nem lesz nehéz szebbet-jobbat találni
-
válasz
hurenzon #27994 üzenetére
Pofás gép amire nagy figyelmet kell fordítani az a karosszéria állapota ezek a korai hatos Mazdak nagyon hajlamosak voltak a rohadásra.
(#28004) raczger: Lényegében nem lenne vele baj, ha gondos tulajok használnák akik figyeltek az olaj szintre. De amúgy ott a megoldás is erre.
-
-
w333
félisten
válasz
hurenzon #24002 üzenetére
Pontosan ... nagyon max. 400k ettől 1 FT -al sem ér többet
Szerk.
A 80 ezer km -ről meg csak annyit hogy azt is vedd figyelembe hogy hányszor indult már újra, ugyanis az ilyen Swifteknél 999999 nullázódik, szóval egyikben sincs 100 ezer km, mert fizikailag képtelenség az óra miatt
-
roberto211
őstag
-
-v-
addikt
válasz
hurenzon #15785 üzenetére
Felhívnám figyelmed az első találatra, arra gondolsz? 2 mp volt berni a keresőbe, és a legelső találat.
Nem baszogatás, de te életképes vagy így a mai világban, hogy 1 óra alatt nem sikerült megtalálnod?Edit: ja nem ez 2011-es, én csak ezt ismerem ... gondolom hasonlóan nehéz megtalálni a mostanit is
-
Rivaul
addikt
válasz
hurenzon #15498 üzenetére
Az elfüstölte. Nekem nagyanyám 35ekm-nél váltót cserélt... Nagyon vigyázz az ilyen gépekkel. Patyolatnak néz ki de motorikusan a legelhanyagoltabb vasak. Itt áll a garázsba egy 53 ezret futott matiz. Hibátlan belső, szép külső de 1 olaj volt eddig cserélve benne és a gyári gumit is most cserélték le mert a gumis nem volt hajlandó felrakni már. Hideg kövér indulások stb... Beszélhet nekik az ember, én már rég letettem róla. Nagyon bele lehet futni az ilyen "szép" vételbe.
-
tresh
veterán
válasz
hurenzon #15494 üzenetére
Állapot függvény mondjuk az érdekelne hogy 60k nál miért volt kuplungcsere
Nem tudom milyen felszereltségű (opciósan sok lehetőség van a franciáknál) én olyan 1,2-1,3köré lőném be az árát. 1,5 ért már 1.6 van,2008 68 ezerrel
(#15495) MunezXBK: jah ha van szemtanúd amúgy 1az1 be tuti te leszel a hibás..
-
tresh
veterán
-
Dany007
veterán
válasz
hurenzon #8048 üzenetére
Áh, mielőtt indulok úgyis tankolok. Ha meg már ott vagyok és fizetek a kúton nem esik nehezemre kimondani hogy kérek 2 adott megyére is matricát.
De reménykedtem benne, hogy esetleg hamarosan rákerül a mobil vásárlási opcióra is. Mintha hallottam volna róla valamit. Esetleg külön app van hozzá stb... -
Rivaul
addikt
válasz
hurenzon #7940 üzenetére
Arra jó hogy ki tudd magadnak cserélni a rugókat, főleg úgy hogy ne szakítsa le a fejed
Akkor vettem meg mikor a racsnis hevedert széttépte a rugó és a szomszéd utcáig repült, a fejemtől 5 centire indult föld körüli pályára
Abban a pillanatban véget ért a házi barkács és beszereztem egy készletet. Azzal oldalanként fél óra alatt ki lehet cserélni a rugókat.
Persze ehhez kell az is hogy magad akarj szerelni. Én az út szélén megcsináltam egy emelővel, ezzel meg a racsnisommal.
Ezzel lehet: torony csapágyat, lengés csillapítót, rugót sbt-t cserélni. Az enyém egy 45 centis möller. 4500ft-volt vaterán. Meg van itthon 2 békebeli 25 centis is a biztonság kedvéért
-
mycso
veterán
válasz
hurenzon #7940 üzenetére
Annó megane2-höz FK shopból, 8ezerért vettem a 4db -30-as ültetőrugót! (volt valami készletkisöprési akciójuk, egyik ismerős megvette és el is hozta németből)
Amit írsz, faterom autóján ugyan így volt. Este semmi, reggel megy le és féloldalasan áll az autó --> rugó eltörve.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klarstein Aero Ring Smart 9000 BTU Mobil klíma
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest