- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
hurenzon #100962 üzenetére
A milyen autót vegyek topikba fáradj át kérlek.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
hurenzon #36921 üzenetére
Most mit értünk helyszíni bírság alatt? Nem voltam ott a kocsinál. Az ablaktörlőhöz tették be a csekket és a fecnijüket. Amúgy lehet le is sz.rnám a dolgot, ha nem lenne 30k. Hol a f.szba élnek ezek, hogy ezért ennyi pénzt fizettetnének?
A vicc, hogy ha megnézed a google maps-ot vagy akár a streetview-t, akkor is tele van ott parkoló autókkal.
A kocsi előtt amúgy egy ilyen fél méter magas beton kerítés szerű akármi van, mellette meg leláncolt rész. Tehát arra senki nem tud átjárni.
Amúgy a vád a gyalogos és kerékpárforgalom akadályozása. .... a tábla előtt 10 méterre úgy parkoltak,hogy a babakocsit alig lehet eltolni közöttük, pedig ez annak az útnak a folytatása... bár ott nincs tábla... tehát olyan, mintha a szakasz középső 20 méterére, ahol pont lenne hely parkolni, kitették volna a táblát, ha oda álltál bünti, ha előtte úgy álltál meg,hgoy nem is lehet közlekedni, akkor leszarják.
-
tboldi
nagyúr
válasz
hurenzon #36493 üzenetére
Runner 125-nek ha jól emlékszem Sopronban csinálták meg szépen, fotókkal dokumentálva a HR-V-jét.
szerk.: Asszem ez az.
-
z123456789
addikt
válasz
hurenzon #35846 üzenetére
Mindenkinek.
Nem akartam hogy a jellemzők érvényesek legyenek rám, de szerelőmnél felemeltük a kocsit, és az elmondottak alapján úgy döntöttem, nem megyek vissza harmadszorra is bohócot csináltatni magamból.
Azt mondta a srác, hogy ez pont annyira van megcsinálva jól/szarul, hogy ne tudjak reklamálni. Persze előjöttek még olyan dolgok is, hogy pár műanyag patentot elfelejtettek visszarakni. Gondolom eltört, és épp nem volt tartalékban stb...De legalább a doblemezt levették ezek szerint.
A lényeg, hogy hagyom az egészet a francba, de gondolkozom egy tértivevényes levél írásán feléjük. Majd a válasz tükrében írok egy bejegyzést az egész dologról, képekkel. Amit szélnek eresztek.Köszi a sok tanácsot, és tippeket, kommenteket mindenkinek.
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz
hurenzon #34311 üzenetére
Akkor már szerintem Uniqa inkább. KandH-val sincs gondom, de mondjuk olyan "átlagosak", főleg ügyintézés terén -bár lehet, hogy csak én jártam rossz fiókokban-. Uniqa-ról csak mások által hallottam, de eddig csak pozitívat.
(#34314) tomcsi23: Tényleg olcsóbb általában, ha nem alkusszal köti. Múltkor pont utánajártam. B0-val egy évre nyetriszken 65+baleseti adó lett volna, míg bementem egy Allianchoz, ott pedig mondtak egy 65e Hufot baleseti adóval együtt. Még néztem egy-két biztosító honlapján kalkulációt, ott is hasonló értékek jöttek ki.
-
Skillet
addikt
válasz
hurenzon #33204 üzenetére
Enyém elektromágneses, olcsó kategória. Főleg azért raktam ilyet, hogy ne kelljen fúrni a lökhárítót, nem tartom valami esztétikusnak.
Én meg vagyok vele elégedve.
U-301 a típusa.
Ha fúrni, faragni kell, az sem gáz, ha neked nem az és kultúráltan van bejelölve, megoldva. Az sem kizárt, hogy a lökhárító belsejében jelölve van a csöcsök helye. -
z123456789
addikt
válasz
hurenzon #32746 üzenetére
Hát, tőlem elkérték a személyit, de meg nem mondom, hogy a papíron rajta van-e a nevem. Szerintem nem kell hogy névre szóljon, csak nem lehet "mit tudom én hány napnál" régebbi. Meg ugye elvileg az eredetvizsga az eladó felelőssége, neki kell biztosítani ezt a papírt. Ezért szoktuk lealkudni.
-
Skillet
addikt
válasz
hurenzon #31020 üzenetére
Elvileg 200 ló körül kellene legyen (ami egyébként nagyon buta. 4 liter v6 és 200ló? Ezt egy 3 literes v6 is tudja).
De az a 100+ ló honnan van, az a nagy kérdés?!
A többi meg ízlés dolga.
A gáz meg... hát pojácaság egy ilyen autóban... de csak olcsóbb azzal járni
Ha mindennapi használatra lesz, még jól is jöhet. Remélhetőleg hivatalosan van benne.
Max nem használod ki, de ha már ott van...(#31022) tresh
Szerinted kitalálták, hasraütés szerűen? Hááát, nem tudom. Majd kiderül valami... talán.
Erre is érdemes lehet rákérdezni, hogy honnan az a sok plusz paripa és van-e róla mérés.(#31023) Declare
Simán? Hogyan? Ez szívó. Buta vagyok ehhez. De jó volna tudni, mit csináltak vele pontosan.(#31024) zack
Na, kezdődik megint a nyomaték
Akkor vegyen ő is dízelt, nem?
Akkor is buta. A nem éppen mai 2.5v6 sohc motorok is már simán tudják a közel 200 lovat.
Amúgy az a sok nyomaték 240. Ha jól olvastam utána. -
Skillet
addikt
válasz
hurenzon #30987 üzenetére
De amúgy miért 326 lovas? Valamit mókoltak vele?
El van gázosítva. Az viszont.... picit viccesSzép, tetszik. De ezek az idétlen csíkok
No meg a hűtőmaszkon a lámpák...
De ha már vannak, akkor inkább valahogy így kellene
De nélküle a legjobb
Persze, kinek mi. De az autó irígylésre méltó!! -
w333
félisten
válasz
hurenzon #30979 üzenetére
De ez mivel jobb azon kívül hogy a Honda logó nincs műanyagba zárva ?
(#30982) kornelka
Mondtam végy egy Accordot ... abban bőségesen elférsz !
Jóvan ... csak legyen már meg az a Kuvik (olyan régóta vágysz már rá)
Szerk.
Ócsó 6 Gen. Accord -nál mire kell figyelni hasonló áron ?
-
Kornel
veterán
válasz
hurenzon #30958 üzenetére
Ez csak 2008-as.
Viszont nem volt sokkal olcsóbb, de nem volt többem rá most...
2,4 a vége, de két szett gumival és felnivel.mod: sajnos ebayen meg mindenhol 50 felett van a type S maszk
bontóban gondolom olcsóbb, vagy 30(#30962) w333: semmivel sincs kevesebb extra benne, mint a 159-ben.
Ellenben legalább elférek benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest