- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Kaci84 #82860 üzenetére
Plusz ahogy végigfutottam a kínálatot az aprón, a nagyon olcsó darabok azok vagy kinti garisak, vagy sokhoz már az van írva gari sincs, vagy több darabot árul (6-13 között) amikre szintén nincs gar vagy max gyártói. (gondolom ezek cégre el lettek számolva, aztán nem akar velük foglalkozni az eladó, bevállalja hogy olcsóbb de cserébe nincs gar, vagy csak gyártói de nem neki kell szívni vele)
Annyiban osztom a véleményét, hogy még minimális áresést el tudok képzelni, de semmikép sem olyan számokat amivel ő jött.
Szerintem aki már akarta rég eladta a kártyáit / rigeit, vagy legalábbis a nagyját. Aki meg nem, az nem hiszem, hogy pont most fogja a piacra önteni merge után, vagy ha igen akkor nagyon hülye. De még ha utóbbi is, én nem számítok arra, hogy mondjuk a mostani kínálat megduplázódna vagy hasonló. Lesz persze biztosan némi plusz de nem akkora mennyiség ami felére vinné le az árakat.És persze spekuláció, de ha esetleg lenne mégis bármi ami bányászható a merge után ami nem dollár vagy euro centeket keres naponta vagy havonta, akkor olyan kurva gyorsan fog a jelenlegi kínálat is megcsappanni, hogy azt öröm lesz nézni.
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy S22 5G
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest