- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Nem vagyok otthon Timeshiftben, mert nem használok Mintet, de elvileg meg tudod neki mondani, hogy hová csinálja a mentést. Mintes topikban kéne megkérdezni azokat, akik használják, mert így a látatlanban nem tudlak elnavigálni, hogy melyik menüre vagy mire kattintsál benne.
A háttértár meg bármikor meghalhat, akár SSD, akár HDD. Ezért adatokról mindig lennie kell mentésnek, ha más nem, fájl/mappaszintűnek. Rendszerről meg nem éri meg másolatot csinálni, ha kezdő vagy, azért nem, mert a korai időszakban, ahogy fedezed fel magadnak a dolgokat, jönnek-mennek majd a rendszereid, különböző disztrók, ha meg haladó leszel, akkor meg azért, mert úgyis csukodt szemmel bármikor újrahúzod a rendszer. Ha túrázol is ezzel a Timeshift-tel, akkor is max. a tudásvágy hajtson, amúgy nem éri meg szerintem túl komolyan venni.
#754 growler: én úgy tudom lehet.
#755 PeachMan: passz, ilyenről nem tudok. Amiket ismerek Linuxra FTP szervereket, azoknál csak úgy lehet user-t hozzáadni, hogy normál linuxos userként, nem csak az adott progin belül, mivel ezek a progik a kernel segítségével autentikálják a usereket UID és GID alapján. Ennek ellenére nem zárom ki, hogy lehet ilyen, meg ha létezik is, akkor mennyire biztonságos. Tudom, nem voltam nagy segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Házi hangfal építés
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.23)
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest