- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Nem vagyok otthon Timeshiftben, mert nem használok Mintet, de elvileg meg tudod neki mondani, hogy hová csinálja a mentést. Mintes topikban kéne megkérdezni azokat, akik használják, mert így a látatlanban nem tudlak elnavigálni, hogy melyik menüre vagy mire kattintsál benne.
A háttértár meg bármikor meghalhat, akár SSD, akár HDD. Ezért adatokról mindig lennie kell mentésnek, ha más nem, fájl/mappaszintűnek. Rendszerről meg nem éri meg másolatot csinálni, ha kezdő vagy, azért nem, mert a korai időszakban, ahogy fedezed fel magadnak a dolgokat, jönnek-mennek majd a rendszereid, különböző disztrók, ha meg haladó leszel, akkor meg azért, mert úgyis csukodt szemmel bármikor újrahúzod a rendszer. Ha túrázol is ezzel a Timeshift-tel, akkor is max. a tudásvágy hajtson, amúgy nem éri meg szerintem túl komolyan venni.
#754 growler: én úgy tudom lehet.
#755 PeachMan: passz, ilyenről nem tudok. Amiket ismerek Linuxra FTP szervereket, azoknál csak úgy lehet user-t hozzáadni, hogy normál linuxos userként, nem csak az adott progin belül, mivel ezek a progik a kernel segítségével autentikálják a usereket UID és GID alapján. Ennek ellenére nem zárom ki, hogy lehet ilyen, meg ha létezik is, akkor mennyire biztonságos. Tudom, nem voltam nagy segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fejhallgatós találkozó
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PC /i5-3470/8GB/240GB SSD/WIN10/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest