- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Én úgy fogalmaznák, hogy az Open Source lényegében a függőségeid hiányos dokumentációján segít. Ez a probléma mondjuk a JDK-ra pont nem jellemző, mert ott meglehetősen precízen specifikálva van minden JavaDoc-ban, és többet igyekszel is nem feltételezni, mert még megváltozik alattad. De a többi függőség 95%-a... alap dolgokat sem írnak oda sokszor. Nagy negatívum lenne egy függőségnél nálam, ha nem láthatnám a forráskódját, mert sokkal jobban ki vagy úgy szolgáltatva, mikor valami érthetetlen gondba belefutsz.
-
Szerintem nem -- nem a belenyulas az erdekes az esetek nagy tobbsegeben, hanem a debuggolas. Azaz valamit fejlesztesz vagy uzemeltetsz, es aztan nem erted, hogy miert nem mukodik, amit csinalsz. OSS-nel belenezhetsz a kodba, es akkor rajossz, h je, igen, ezert. Konkretan 1-2 eves tapasztalattal rendelkezo juniorok mar kihasznaljak, hogy bele lehet latni mittudomen, a JDK vagy a .Net forraskodjaba.
-
Mondjuk ez az egész support dolog idejétmúlt egy csomó helyzetben, mert az OS jelentéktelen. Oké, hogy Linuxra deployolunk, de azon te semmit nem supportolsz, mert annyit látsz belőle, amennyi a konténerbe atszivarog (kernel).
A _valodi_ problemaknal az open-source iszonyatosan sokat segit, mert pillanatok alatt ki lehet hamozni olyasmiket, amiken a support ulne heteket.
-
Gyuri27
félisten
Mert rólam ne gyüjtsön semmit. Mert ne fusson semmi a háttérben semmi amire én azt mondom, hogy fusson. Söt ha lehet felesleges szarok ne is települjenek ha én nem telepitem. Pl skype, cortana, xbox stb stb.
Ha meg kikapcsolom maradjon is úgy. Ne kelljen a registrybe matatni.Sweet: oké nt alapú. De azért az mégse 10 vagy 11 vagy ezek egyszerü módozatai. Sok programozástól megkimélnék magukat is meg más fejlesztöket is.
De ennyit a winröl. Amúgy megint bug mentesre sikerült a 11 új frissitése.
-
Kansas
addikt
Ez oda-vissza igaz, 99%-ban azok tolják a legkeményebb flamewar-t akik egyik, másik vagy akár mindkét OS kapcsán nincsenek képben igazából.
Ami engem elszomorít az a vallásos hevület, hogy abból indulnak ki, hogy igazából mindenki Linuxra akar váltani csak azért nem teszi, mert eddig nem volt egyszerű, na de majd most...!
Meg aki igazából nem is akart Linuxra váltani, az is váltson, mert most milyen egyszerű, és majd a Linux elhozza a spirituális szikrát(vagy mit tudom én, mit), az életébe.Abba nem tudnak/akarnak belegondolni, hogy az emberek egy jó tésze azért használ Windows-t, mert egészen egyszerűen az szolgálja ki a legjobban azt az igényt amire/ahogy ő akarja a számítógépét haználni. Szándékosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest