- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
zsolt_64 #174 üzenetére
2 gyerekem van, manapság a játék a gépes baszkurálás irányából áttolódott a matchboxokkal és duplóval való játékba
Most a következő nagy kockaprojekt az lesz hogy a jelenlegi 32 bites raspbian-t átfaragni 64 bites ubuntura a pi-n és rákötni a 10 éves supportot, minden rajta futó cuccot pedig bezavarni docker alá. De ezt is csak azért hogy utána 10 évig ne kelljen hozzányúlniEzt untam meg a winben is hogy valami apróságot de mindig baszogatni kell rajta. Pont mint régen egy linux desktop alatt. Saját tapasztalatom alapján fordult a kocka, egy jól belőtt linux desktop addig megy basztatás nélkül amíg el nem porlad alatta a vas, ellenben az ablakos komát néha azért le kell mosni hogy jól működjön.
-
hunluki
senior tag
válasz
zsolt_64 #171 üzenetére
Az az igazság hogy nem érzem annyira nagy veszteségnek a win elvesztését. Macin mindent meg tudok oldani, amit meg linux alatt tudok kényelmesen arra ott van párom mintes laptopja. Játékra meg a már említett series s (+PS4 pro +switch).
Ez az LTSC dolog is jól hangzik, ha másfél évvel ezelőtt mondod lehet utánamennék de most már sehol sem látom létjogosultságát a környezetemben.
-
hunluki
senior tag
válasz
zsolt_64 #166 üzenetére
Tök hivatalos media creation tool, legál windóz, MS-től vett kulcs. A vasra azért nem gondolnám hogy rossz volt mert W7 alatt éveken át egy kékhalált nem kaptam, nem volt lassulás, se anomália, pingvin alatt szintén vasima. Illetve sok hiba jött-ment random winupdatek keretében, ezért úgy voltam vele hogy ez a jelek alapján bizony W10 hiba lesz. Nem szereti a vasat, valami driver nem fekszik neki, stb. Mondjuk érdekes hogy a wifi gond amit említettem javítható volt ha visszavontam egy winupdatet de idővel a kumulatív frissítések miatt felment ha akartam ha nem, én ott fejeztem be a W10-et mert napi szinten használhatatlan lett a random működő wifitől.
#167: "Sajnos" már nincs körülöttem windóz. Vettem egy macbook air m1-et, összes x86 gép pedig már ubuntu/mint a környékemen. Az akadozó wifivel együtt kidobtam az ablakokat az életemből, játékokra meg vettem egy series S-t.
-
hunluki
senior tag
válasz
zsolt_64 #157 üzenetére
mert itt van heti 1 kötelező irodai jelenlét. Ami kidobott munkanap, mert a hatékonysága kb 20%...
Eleinte nálunk is így volt, aztán 2 hét után ment a levesbe mert bent mindenki megállás nélkül társadalmi életet élt. Kávé, cigi, reggeli, ebéd, uzsonna, családdal mi a helyzet, stb. Hatékonyság ugyanúgy nulla. Amúgy faramuci a mostani helyzet, a valaki bent valaki otthon nem működik a fentiek miatt, irodába már nem tudja visszarángatni a cég az embereket mert kb a kollégák 80%-a közölte hogy ha nincs full HO akkor ő köszöni szépen a lehetőséget, maradt a HO és az opcionális iroda ha valaki megunta hogy otthon van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest