Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Emlékszem a BIOS beállításokra, de ilyen opció nincs benne az fix. A korábbi Mint telepítés is nyilván belerakta a saját bejegyzését és annál csak annyi különbség volt, hogy nem jelöltem be a fenti módon, illetve sda5-re ment a GRUB. De annál indítható volt utóbbiból a Windows is. Viszont Ubuntunál mégis elcsesződött valami nagyon...
(#6161) colomb2: tehát inkább ne próbáljam?
Illetve az egy dolog, hogy jó esetben adatvesztés nélkül átkonvertálja GPT-re, de pusztán annyi elég neki, hogy utána fullosan működjön UEFI-ben és nem kell semmi mást átállítani?(#6164) sonar: azt korábban próbáltam és meg is oldotta, de most eleve a legújabb van rajta. Viszont downgrade-elni nem lehet, de ezt fentebb talán már említettem is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Illetve az egy dolog, hogy jó esetben adatvesztés nélkül átkonvertálja GPT-re, de pusztán annyi elég neki, hogy utána fullosan működjön UEFI-ben és nem kell semmi mást átállítani?
Rowon