Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Emlékszem a BIOS beállításokra, de ilyen opció nincs benne az fix. A korábbi Mint telepítés is nyilván belerakta a saját bejegyzését és annál csak annyi különbség volt, hogy nem jelöltem be a fenti módon, illetve sda5-re ment a GRUB. De annál indítható volt utóbbiból a Windows is. Viszont Ubuntunál mégis elcsesződött valami nagyon...
(#6161) colomb2: tehát inkább ne próbáljam?
Illetve az egy dolog, hogy jó esetben adatvesztés nélkül átkonvertálja GPT-re, de pusztán annyi elég neki, hogy utána fullosan működjön UEFI-ben és nem kell semmi mást átállítani?(#6164) sonar: azt korábban próbáltam és meg is oldotta, de most eleve a legújabb van rajta. Viszont downgrade-elni nem lehet, de ezt fentebb talán már említettem is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Illetve az egy dolog, hogy jó esetben adatvesztés nélkül átkonvertálja GPT-re, de pusztán annyi elég neki, hogy utána fullosan működjön UEFI-ben és nem kell semmi mást átállítani?
Rowon