Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
Petya XT
üzenetére
Játszani csak régebbi szir-szarokkal szoktam, Far Cry széria, Sniper Ghost Warrior, Splinter Cell, Ghost Recon, ilyesmi, ezek mennek gond nélkül.
Kicsit kiöregedtem a multis cuccokból, már az ősöreg Battlefield 2142-t sem húztam elő jó rég, pedig az a "feltámasztott" szervereken tök jól ment Linux alól is.Van ugyan egy W11-esem egy virtuális gépben, de csak piszlicsáré hobbi python projektek miatt tartom (céges környezetben windows van, így nekem egyszerűbb, mint dual boot-olni, annyit nem ér az egész).
Ja, a régi cuccokat lassan elengedik, ez van. Ezen sajnos nem fog segíteni egyik OS sem, ha a gyártó azt mondja, hogy vége, akkor vége.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- TCL LCD és LED TV-k
- Packeta
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Antivírus szoftverek, VPN
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kicsit kiöregedtem a multis cuccokból, már az ősöreg Battlefield 2142-t sem húztam elő jó rég, pedig az a "feltámasztott" szervereken tök jól ment Linux alól is.
Rowon