Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nekem az a dolog rendkívül iritáló, hogy majd mi megmondjuk mit használsz, meg mi megmondjuk, hogy mikor vegyél új gépet. Maga a rendszer is reklámok halmaza, millió felesleges funkció... Hát én meg azt gondoltam, hogy azé se, bármekkorát is szívok. Nem volt zökkenőmentes az átállás, sőt néha most is akadnak problémák. De fő rendszerként már nem tudok elképzelni Windows-t. Azt sem tudom már, hogy a 11 milyen. Amikor munka miatt kellett egy Windows, hónapokig szívtam vele, mire megtaláltam benne a dolgokat..... nemésnem, köszönöm. Most például ébresztettem egy 2. gen Intelt, Mint-tel. Azonnal ugrott. Én egyébként is zöld vagyok, amit lehet használtan veszem meg, semmit nem dobok ki. Ez az adjunk ki 300k egy irodai gépre, ez nem tudják letolni a torkomon soha. Nem szoktam szidni semmit, de erre én is azt mondom b@sszák meg.....

:K & köszi a Brave ajánlást, tegnap este már nézegettem, eddig fasza.

És 300K? Haverom nemrég vett egy notit 470K-ért, de bugos és fagyogat a kereső (W11), most cseréli Macre. Amit írsz végtelenül egyetértek, a zöld résszel is.

#14919 Tim82 : Néztem már, nekem tucat. Átlagos, semmi nem fogott meg benne, sőt.

#14920ubyegon2: A jól használhatóságot egyre jobban szűkítették már akkoriban is, ma meg pláne. Pedig kísérleteztem anno mindenféle herélt win7-el ,de sosem volt igazán jó, azóta ahogy tudom, csak ebben volt komoly előre lépés, erőforrás igényben, meg desingben. Mondjuk a játék és a sok mérnöki cucc az azért mellettük szól a mai napig is.

Új hozzászólás Aktív témák