Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
mindegy miből nyomtatok. van hogy az első se sikerül. lehet pdf reader, libreoffice, vagy msoffice, mindegy. a driver se számít. de mondom tele van a mint fórum is ilyen problémákkal.
playonlinux alól csak az msoffice megy, immár 4 éve, mindenféle probléma nélkül. csak azóta van gond, mióta az új rendszer van. playonlinux korábban indulás után nemsokkal valami hibára hivatkozva elszállt, aztán wine alá telepítettem az office-t amit eddig használtam, de most az is frissíteni akarja magát és nem lehet elindítani, így vissza playonlinuxra, most tovább jut már, de egy ponton megakad az office telepítése, és csak teker és teker (jó windows szokás szerint), kiirtottam mindent, akkor is ezt csinálja. szóval stornó, és várunk még egy évet, hátha kiforrja magát az új rendszer illetve a programok...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Futás, futópályák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen videókártyát?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon