- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-szabi-
üzenetére
Tegnap tényleg kissé pipa voltam, mert semmi nem úgy ment ahogy elképzeltem.
Szerintem senki nem bántódott meg, inkább azért intettek türelemre, mert már jártak így és tudták, hogy úgy lehetetlen a küldetés.
Én ilyenkor inkább hagyom a fenébe, nehogy szétverjem. Mikor először szedtem szét egy régi laptopot, hogy kicserélem benne a HDD-t SSD-re, majdnem sírva fakadtam, mert még nem is láttam olyan rengeteg tűs csatlakozást, vakartam a fejem, hogyan rakom be a sata-s SSD-t. Amikor hagytam a fenébe, akkor jöttek elő azok az infók, amiket olvasgattam régebben és úgy már tudtam mit kell csinálni. Persze nekem könnyű, mert abszolút laikus vagyok mind a hw, mind a sw dolgokhoz.Egyébként szinte soha nem javasolnak a hozzáértők gyártói oldalról drivert, csak, ha nincs más.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én ilyenkor inkább hagyom a fenébe, nehogy szétverjem. Mikor először szedtem szét egy régi laptopot, hogy kicserélem benne a HDD-t SSD-re, majdnem sírva fakadtam, mert még nem is láttam olyan rengeteg tűs csatlakozást, vakartam a fejem, hogyan rakom be a sata-s SSD-t. Amikor hagytam a fenébe, akkor jöttek elő azok az infók, amiket olvasgattam régebben és úgy már tudtam mit kell csinálni. Persze nekem könnyű, mert abszolút laikus vagyok mind a hw, mind a sw dolgokhoz.
Rowon