- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-szabi- #7678 üzenetére
Tegnap tényleg kissé pipa voltam, mert semmi nem úgy ment ahogy elképzeltem.
Szerintem senki nem bántódott meg, inkább azért intettek türelemre, mert már jártak így és tudták, hogy úgy lehetetlen a küldetés.
Én ilyenkor inkább hagyom a fenébe, nehogy szétverjem. Mikor először szedtem szét egy régi laptopot, hogy kicserélem benne a HDD-t SSD-re, majdnem sírva fakadtam, mert még nem is láttam olyan rengeteg tűs csatlakozást, vakartam a fejem, hogyan rakom be a sata-s SSD-t. Amikor hagytam a fenébe, akkor jöttek elő azok az infók, amiket olvasgattam régebben és úgy már tudtam mit kell csinálni. Persze nekem könnyű, mert abszolút laikus vagyok mind a hw, mind a sw dolgokhoz.
Egyébként szinte soha nem javasolnak a hozzáértők gyártói oldalról drivert, csak, ha nincs más.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- utolsó darab 20.000Ft/szett - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest