- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Magisk
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Ok, csak azt hittem, megvan a megoldás...
Tehát a Más menüpont alatt engedett nevet, kódot és el is fogadta...
Másodlagos rendszert akartam készíteni Dual-Boot jelleggel. Na mármost, reset után megbolondult minden. A választó menü létre jött, most az, hogy a másodlagos rendszer nem megy, az egy állapot, de vissza Bootolva az alap OS-t ez fogad;Nagyon úgy veszem le az utolsó sorból, ahol megáll, hogy a másik rendszer fájljaiból akár Bootolni, és így meg is értem, miért nem megy. Az első alkalommal azt ki csomagolta (ugyanis img-be volt), majd utána akadt fent a szeme. Második próbálkozást láthatjátok, mikor a már ki csomagolt fájlhoz érve instant fagyás, előtte meg barátságtalan Error köteg.
USB Boot-ból be tudok lépni és tudok az SSD minden szegletében módosítgatni és az elméletem szerint, ha kitörlöm, mit létrehoztam, talán elindul. Bár még mindig ott marad a választó menü és a kód, melyet írtam a Grub Customer-el. Ennek a maradványait hol lelhetem meg, hogy megsemmisítve ismét be tudjam Bootolni az alap rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Path of Exile 2 early access kulcs
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest