- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Aki használ mostanság Grub Customizert!
Frissítést követően felületet változtatott, elég rég frissítettem. Most, ha rámegyek a Lista beállítások-on belül a hozzáadásra, teljesen más, eddig oldalra kellett váltani, pl opciókról-kódra, most ki kell választani, de ezzel még nem is volna gond, csak bemegyek a kódhoz, beírom, amit akarok, majd leokézom és nem történik semmi. Próbáltam csomószor, semmi eredmény. Valaki tud erre megoldást? Meg nem igazán tudom, melyik verzió volt fönt, hogy visszafrissíthessem...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon