-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
Üdv!
Úgy döntöttem újra telepítem végülis a linuxot, ssd-t újraparticionáltam, win7-et telepítettem, és utána próbáltam a linux mint cinnamonn 17.3-at, mert a xubuntu legújabb változata nem települt fel egyserűen, tpm-es hibaüzenetet dobott ki.
A linux mint felajánlotta hogy megmarad a windows és indításkor én választhatom ki melyik operációs rendszert indítom.
Nem így lett, törölte a komplett windows 7 partíciót, felhasználta magának az egész ssd-t.Rájöttem hogy a pendriveon levő boot menut amin volt a linux telepítő is azt nézte windows-nak. Az ssd-n lévő windows 7-et nem látja próbáltam újra.
Hogy telepítsem fel így?Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest