Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Jár erre még valaki?
Utolsó bejegyzés(2011-04-10 21:01:49) alapján mondjuk nem, de hátha.....Usb-ről bootolható linuxot szeretnék összedobni.(természetesen linux mint
)
10 gnome-ot használtam eddig.Most ki szeretném próbálni a kde-t,lxde-t, meg a 11et is felpakolnám.
A probléma ott kezdődik, hogy letöltöttem 3 progit (winfos alól szórakoztam velük):
unetbootin, universal usb1.8.6.8,yumi 0.0.3.2
Mind a három progi a legtöbb estben hibát jelez, kis százalékban jártam csak sikerrel. Az iso-kat a hivatalos oldalról töltöttem le, md5 ellenőrizve. Próbáltam 2db sd kártyával, meg pendrive-val is.Ha jól emléxem, valahogy parancssorból is meg lehetett ezt oldani(hogy windóz vagy linux alól, azt már nem tudom, de igazából lényegtelen.
Előre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon