Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Szuperpixelekkel takarékoskodik a TCL CSOT
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
zizidor
üzenetére
Nálam annyi hiba van, volt mostanában, hogy már el sem tudom dönteni, hogy most a kernelekkel van e a hiba, vagy a Cinnamonnal a 22.3-as verziónál. Két napig szenvedtem azzal, hogy a Menü nem hívja meg az alapértelmezett programot a legutóbb használt almenüből. Nemoból igen. Az Nvidia driver is furcsán működik, mert van amikor egyáltalán nincsen hardveres gyorsítás még lokális fájlnál sem, pedig ez működött. Random programok GUI szinten nem működnek, nem reagálnak semmire, csak ha újraindítom. Próbáltam logokat mazsolázgatni, de konkrét hibára nem leltem, sem az Nvidia kapcsán, sem a programok kapcsán. Egyszerűen megszűnik működni a grafikus felület, legutóbb a Qbittorrent-nél. Próbáltam 6.17,6.14.,6.8, semmi. A Cinnamon valamiért nem oké. Valamit nagyon nem szeret nálam.
Ez most nálam valamiért nem jött be. A másik gépem is visszaszáműztem 21.3-ra. Kézzel elintéztem a yt-dlp-t és rendben is van. Egyszerűen csak pislogok, hogy mi a gyászkeret van, már hardverhibára is gondoltam, de nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Okos Otthon / Smart Home
- AliExpress tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon