- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Örülök, hogy ismét kiderült: valakinek nincs olyan problémája, mint nekem, mert NEM úgy használja a gépet, ahogy én ;-)
Bocs, ez nem kimondottan neked szól: de amióta ezzel szívok tudod hányan írták le, hogy nem értik mi van nálam, mert náluk nincsenek ilyen problémák? Aztán mindig kiderült, hogy - de nem is az a felállás náluk, mint nálam ;-)
Erre le szoktam írni, hogy van itthon Windows a gyerekeknél, FullHD és 4k és fraktális akármi, volt 2x mac-em, 5k és 4k és fraktális, mindegyik jól működött minden helyzetben. De linuxot még nem találtam, amelyik legalább hunyorítva jó lett volna... Sőt, egy izmos Chromebox-ot is vettem nem is olyan régen próbára, és aztán rájöttem, hogy az is csak egy linux a lelke mélyén: 4k felbontásban fractional scaling-et állítva pont ugyanazokat művelte, mint a linuxok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- The Crew sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon