Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vasti74
    senior tag

Nálad az lehet a titok, hogy friss telepítést használsz, Vasti74 kolléga meg egy oda-vissza upgrade-elt rendszert, nyilván különböző kiegészítők ilyenkor megvadulnak. Kb ilyesmi lehet, mint amit minap is említettem másik topikban neked.

Szóval ha a 22.2 - to 22.3 upgrade működne is, a visszafelé downgrade kiegészítői már nyilván nem fognak, mivel ezek sok más egyébbel együtt, nem a Mint alaprendszer és saját tárolós csomagjai, hanem külsős csomagok. Persze nem akarom bactatni ilyenekkel a kollégát, hiszen mégiscsak ő Linuxozik 30 éve, csak tudja ezeket az alapvetéseket. ;]

Az biztosan nem a titok nyitja, ugyanis én is friss telepítést használok ;-)

Amikor úgy fél éve kb. kipróbáltam pár Plasma-s disztrót, de visszatértem Mint-re, akkor egy totál szűz 22.2-t telepítettem (nálam ez azt jelenti, hogy a home könyvtárból csak az adatokat másolom, a beállításokat nem, szóval semmi rejtett könyvtár ;-) És voltak mindenféle hülyeségei.
    Megjött a 22.3, frissítettem - ugyanúgy hülye maradt.
    Pár hét után újratelepítettem ismét csak adatokat mentve 22.3-al, és maradtak a hülyeségek, sőt mintha szaporodnának is... ;-)

Új hozzászólás Aktív témák