Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NeoPampalini

senior tag

válasz DarthSun #16223 üzenetére

Itthon kigyomláltam az összes windows-t, Mint van az összes gépen.

Most azzal küzdök, hogy feleségem az alternatív szövegszerkesztőkkel nem bír, mert "nem ugyanúgy jelenik meg, mint a word-ben", amiben van némi igazsága, pl. a prezentációi siralmasan mutatnak Onlyoffice-ban: az alap háttérszínt lecserélte szürkére, meg a képekre alkalmazott "Soft Edge" effektus sem létezik, és ezek még csak az elsőre felhorkanós megállapításai. :D
    A LibreOffice-tól meg dobott egy hátast, végképp elveszett a menükben, mondjuk én is ugyanígy vagyok vele. :D

Egyelőre nem tudom, hogy mi lenne a tuti megfejtés.

Sajnos egyik alternatíva sem jó 100%-ban, esetleg az ingyenes böngészős office lenne a legjobb (ott is lesznek hiányosságok, de...), viszont azzal meg tudom előre, az lesz a probléma, hogy nem lehet direkt a filekezelőből ott megnyitni a doksit. :DDD
    Windows-on is valami onedrive csatolásos mágia kell hozzá, azt én kihagynám...

Vagy... Kíváncsiságból megnézném, hogy egy VM-be telepített Win/Office kombó + valami remote app megoldással kaphatna-e teljesértékű MS Office-t, lehet, hogy magamnál kipróbálom először.

Új hozzászólás Aktív témák