- Telekom mobilszolgáltatások
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Itthon kigyomláltam az összes windows-t, Mint van az összes gépen.
Én úgy voltam vele, hogy csak megtartottam egy Windows 11-et, a Steam miatt. 20-25 GB helyett foglal, és simán elfér mellette egy bármilyen linux egy 120-as SSD-n, Sajnos nem tudtam teljesen kiváltani az anticheat dolgok miatt. De az a gép elég sokat zabál, így többnyire a brandek mennek.
Sokkal cifrábbá kezd válni számomra a linux a brandek esetében is, mert azok is régiek, egyre több hibába szaladtam bele mostanában. Van egy AMD R5 430 kártyám, két DP porttal a monitorokhoz. Mostani szopásom ehhez kapcsolódik, hosszú évekig nem volt vele probléma, a 22-es Mint, és minden ami 6.8 felett van rühelli ezt a kis kártyát. Szerintem nem úszom meg a modernebb gépek vásárlását, ha linuxozni szeretnék. Mostanában egyre többször gondolkodok rajta, hogy megy minden vissza Windows-ra. De egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nap mint nap azt használjam. Számomra teljesen idegen lett.
-
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Én feltettem az Office2007- et Mint alá, nekem elegendő a retró eredmények táblázataihoz, grafikonjaihoz. Valamint azt szoktam meg. Bár majd megnézem hogy Libre alatt mit mutatnak a cuccaim.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon