- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolifarkas
tag
válasz
Petya XT
üzenetére
Szia.
Köszönöm. A letöltött ISO fájl rendben van a Windows 10 PowerShell ellenőrzésekor kiírt karaktersor megegyezik a hivatalossal. A pendrive-ra irt telepítőt még nem ellenőriztem. Mert a korábban javasolt módon megírt nem működött ezért újra írattam a Rufus-al. A Secure Boot-nál nekem jelenleg nincs / vagy csak nem még nem találtam meg/ kikapcsolási lehetőség csak választhatok a "Windows UEFI Mode" és az "Other OS" között. A korábbi javaslat által megírt pendrive csak az Other OS beállítással volt hajlandó elindulni de később kiakadt. A jelenlegit ezekkel a Rufus beállításokkal csináltam
art séma: GPT, Célrendszer: UEFI, Fájlformátum: FAT 32, Képírás mód: ISO. Most ezzel fogok próbálkozni az általad és Petya XT által javasolt módokban. Remélem sikerrel járok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen autót vegyek?
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- SzoftverPremium.hu
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
art séma: GPT, Célrendszer: UEFI, Fájlformátum: FAT 32, Képírás mód: ISO. Most ezzel fogok próbálkozni az általad és Petya XT által javasolt módokban. Remélem sikerrel járok.
Rowon