- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
Sziasztok!
Linux Mint 21.3 Cinnamon DE
Valami teljesen elcseszte a CPU hőmérséklet kijelző applet-et (Sensors Monitor by Claudiux). Azt vettem észre ma reggel, hogy nem a szokásos C kijelző van, hanem helyette megjelent négy ikon, hőmérséklet infó meg semmi. Tooltip-ben meg arra panaszkodott, hogy konfigurálni kellene.
Viszont a konfigurálással nem jutottam előrébb. Az eddig használt (telepítésnél magától konfigurált, én nem nyúltam hozzá) szenzorok listája ugyanúgy benne volt, viszont nem működött egyik se. Volt ott egy "renew sensor list" vagy hasonló nevű gomb, ráböktem, erre kiürítette a listát.
Viszont nem értem, hogy mi és miért nem működik, mert ugyanitt a general fülön van egy run xsensors gomb, ami tökéletesen kiadja a CPU hőmérsékleteket.
Az applet uninstall után most ott tartok, hogy nem lehet semmilyen applet-et telepíteni, az ablak alján megjelenik a progress bar, de nem történik semmi kb. 15 másodpercig, utána visszaáll minden alapállapotba.
Nem tudom, van-e összefüggés, de a https://cinnamon-spices.linuxmint.com címet nem is érem el, egy "Sucuri firewall"-nál elakad HTTP 502 timeout hibával.
Ötlet, vagy egyéb progi ajánlat, amivel a taskbar-ra ki tudom pakolni a CPU hőmérsékletet?!?!?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Trollok komolyan
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elden Ring
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest