Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Újra ide firkantanék. Nemrég rá vettem magam, hogy rakjak fel egy Mint-et, de eddig még csak a problémák jöttek tonnaszám. Az egyik fő problémám az, hogy nem tudom hol az istenbe lehet kikpacsolni, hogy ne kérjen jelszót minden mozdulathoz.
A másik gondom a Wine nem léte, vagyis hiába telepítettem kettőt, sehol sincs, semmilyen winfos alkalmazást nem tudok elindítani, csak kicsomagolni, régi disztróknál egy win formájú, boros poharas képpel ellátott ablak jön fel, ez jelenleg is így van a youtube szerint, de nálam süket minden.
A rengeteg fagyásról, vga hibáról, laggolásról nem is beszélve, eddig olyan az egész, mint egy béta akármi, a Win10-el a nyolc év alatt nem volt ennyi gondom, mint ezzel a ma este alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon