- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Macrodroid
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Újra ide firkantanék. Nemrég rá vettem magam, hogy rakjak fel egy Mint-et, de eddig még csak a problémák jöttek tonnaszám. Az egyik fő problémám az, hogy nem tudom hol az istenbe lehet kikpacsolni, hogy ne kérjen jelszót minden mozdulathoz.
A másik gondom a Wine nem léte, vagyis hiába telepítettem kettőt, sehol sincs, semmilyen winfos alkalmazást nem tudok elindítani, csak kicsomagolni, régi disztróknál egy win formájú, boros poharas képpel ellátott ablak jön fel, ez jelenleg is így van a youtube szerint, de nálam süket minden.
A rengeteg fagyásról, vga hibáról, laggolásról nem is beszélve, eddig olyan az egész, mint egy béta akármi, a Win10-el a nyolc év alatt nem volt ennyi gondom, mint ezzel a ma este alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ASUS TUF A15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7445HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - Garancia
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon